Zodiile care înoată în ape tulburi. Pentru cine se anunță zile complicate cu ghinion și în dragoste, și la bani

0
Publicat:

Se anunță zile complicate pentru două zodii. Nu prea reușesc să își găsească direcția și să identifice soluții la problemele care le macină. Astrologii spun însă că tot răul este spre bine și că încet, încet vor ieși la liman.

Vin zile cu probleme pentru două zodii FOTO Shutterstock
Vin zile cu probleme pentru două zodii FOTO Shutterstock

Următoarea perioadă se anunță tensionată pentru nativii a două zodii, atât în plan amoros, cât și în ceea ce privește aspectul financiar.

Se pare că aceste lucruri li se întâmplă și din cauza faptului că sunt foarte sensibile, relatează România TV

Scorpionul ajunge la exasperare

Spre sfârșitul lunii iunie, Scorpionul ajunge la exasperare și poate exploda oricând făcând o criză de nervi. În viața acestui nativ domnesc neînțelegerea, lipsa de tact și tensiunea. Din aceste motive, Scorpionul are mare nevoie să se elibereze de această presiune.

Conjunctura astrală îl împinge să-și atingă limitele toleranței. Astfel, este sfătuit să încerce să-și păstreze stăpânirea de sine, dacă nu vrea ca situația să ia o altă întorsătură. Din fericire, Scorpionul are un bun autocontrol și o forță care îl ajută să-și țină capul deasupra apei.  Zodia Scorpionului este asociată cu începutul şi sfârşitul. Nu întâmplător, cel de al optulea semn al zodiacului este considerat cel mai complex dintre toate. Nativii Scorpion sunt caractere puternice și echilibrate.

Peștii, puternic afectați de Saturn retrograd

Nici pentru Pești nu sunt vești bune. Ei înoată în ape tulburi și vor fi puternic afectați de Saturn retrograd.

În aceste condiții, nativii acestui semn ajung să se îndoiască de tot și de toată lumea. Ceea ce i se întâmplă îl demoralizează și va fi debusolat. Practic, nu mai știe cu adevărat în ce direcție să meargă. Pe plan sentimental și financiar, lucrurile stau la fel de prost. Ar fi recomandat ca, în această perioadă, să apeleze la apropiați pentru a-l sprijini. De asemenea, este sfătuit să încerce să se concentreze pe micile plăceri ale vieții de zi cu zi, pentru a putea ieși din starea deplorabilă în care se află.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite