Campionatul European de Sex debutează săptămâna viitoare. Unde are loc prima ediție și ce probe sunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 8 iunie, la Gotteborg, în Suedia, va avea loc prima ediție a Campionatului European de Sex. Cuplurile vor concura între 45 și 60 de minute și vor exista probe precum preludiu, seducție sau masaj

În Suedia are loc Campionatul European de Sex, recunoscut aici ca sport FOTO reallitatea.md
În Suedia are loc Campionatul European de Sex, recunoscut aici ca sport FOTO reallitatea.md

Reprezentanți din 20 de țări vor participa la prima ediție a Campionatului European de Sex, care va debuta în data de 8 iunie, în Suedia

Concurenții vor participa la 16 probe diferite, în urma cărora vor acumula un punctaj și se va stabili cuplul campion european la sex.

Campionatul European de Sex din Suedia FOTO Latestly
Campionatul European de Sex din Suedia FOTO Latestly

Cele 16 probe sunt cele de seducție, masaj al diferitelor părți ale corpului, masaj al zonelor erotice de pe corpul adversarului, preludiu – sex oral, penetrare, rezistență fizică, aspect, performanță, creativitate în schimbarea pozițiilor, rezistența și numărul de orgasme într-un anumit timp, performanța artistică și schimbul de poziții, creșterea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace în timpul competiției, cea mai frumoasă poză, comunicarea în opinia publicului și a juriului, cuplul care a fost cel mai activ în timpul competiției și cea mai tare poziție de Kamasutra.

Va exista câte un premiu special pentru cel mai popular cuplu în opinia publicului și în opinia juriului. Până acum s-au înscris pentru această primă ediție 20 de cupluri din mai multe țări europene. La fel ca în cazul reprizelor de fotbal, fiecare concurs va dura 45 de minute, însă sunt acceptate „prelungiri” până la cel mult o oră.

Regulamentul competiției spune că, în stabilirea câștigătorilor contează 70% din părerea publicului și 30% din cea a juriului format din trei jurați. Federația Suedeză de Sex a luat ființă în 2016. 

Competiția de la Gotteborg va dura mai multe săptămâni, perioadă în care se va derula câte 6 ore pe zi. Scopul competiției este de a promova sănătatea sexuală și diversitatea, potrivit Latestly.

ERATĂ: 

Adevărul a scris anterior că în Suedia sexul este considerat oficial drept sport, însă Federația Suedeză de Sex a solicitat în decembrie aderarea la Confederația Națională de Sport, iar cererea a fost respinsă pe motiv că era incompletă.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite