Britanicii, îngrijorați de starea de sănătate a prințesei Kate. Nu a mai fost văzută de două luni, iar veștile de la Palatul Kensington sunt foarte puține

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Palatul Kensington a emis o nouă declarație cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton, în timp ce soția prințului de Wales nu a mai apărut în spațiul public de două luni, în urma unei intervenții chirurgicale abdominale.

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg

Un purtător de cuvânt al palatului a căutat să îi asigure pe cei interesați că ducesa este bine, în timp ce speculațiile continuă să crească online, în urma unei serii de alarme legate de sănătatea regală, inclusiv de diagnosticul cu cancer al regelui Charles, scrie Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al familiei regale a declarat: "Palatul Kensington a clarificat în ianuarie cronologia recuperării prințesei și vom furniza doar actualizări semnificative. Această orientare rămâne valabilă."

Cu toate acestea, oficialii au adăugat că Prințesa de Wales continuă să se simtă "bine" și intenționează să revină la angajamentele regale după Paște.

Actualizarea vine după ce analiștii vieții familiei regale britanice au cerut mai multă deschidere în legătură cu absența Prințului William de la serviciul memorial al nașului său, atribuit unor "motive personale" nespecificate.

Moștenitorul tronului s-a retras de la serviciul funerar pentru regele Constantin al Greciei, care a decedat în luna ianuarie, în timp ce tatăl său, regele Charles, a fost, de asemenea, absent, din cauza stării sale de sănătate.

Nu au fost oferite alte detalii cu privire la absența lui William și nu se știe dacă este legată de recuperarea soției sale, Prințesa de Wales.

Prințul de Wales nu mai fusese văzut dinaintea premiilor Bafta din Londra, la începutul acestei luni. Prințesa de Wales a fost văzută ultima dată de Crăciun, la Sandringham.

Biograful regal Phil Dampier a declarat pentru MailOnline că membrii familiei regale "au dreptul la intimitate", dar "acestea nu sunt vremuri normale" având în vedere problemele recente de sănătate ale lui Charles și Catherine.

"Recent au apărut rapoarte exagerate într-o publicație grecească despre sănătatea lui Kate, pentru care nu există dovezi, dar aceste zvonuri sunt distribuite rapid în întreaga lume. Palatul a clarificat că Kate se recuperează bine și am văzut că regele s-a întors la Londra de la Windsor, posibil pentru tratament”, a mai spus Dampier.

Problemele de sănătate ale atât a regelui, cât și a Prințesei de Wales au ridicat întrebări cu privire la ceea ce doresc Palatul Buckingham și Palatul Kensington să aducă la cunoștința publicului.

Consilierii încearcă să navigheze printre apetitul pentru informații, speculațiile de pe rețelele de socializare și necesitatea de a proteja două persoane care nu sunt în stare bună.

Pentru Prințul William, protejarea soției sale în timp ce se recuperează este fundamentală. Palatul Kensington pur și simplu nu dorește ca detaliile despre sănătatea ei să devină publice și asistenții lor nu simt nevoia să spună mai multe despre asta”, a scris pentru BBC corespondentul regal Daniela Relph.

Lucrurile sunt diferite la Palatul Buckingham, unde se gestionează diagnosticul și tratamentul cancerului al Regelui Charles al III-lea. Acolo, curtenii simt că există nevoie să îl vadă pe monarh în acțiune îndeplinind unele dintre îndatoririle sale”, a continuat aceasta.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite