Prințesa Kate, spitalizată la Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală „programată”. Ce i-au recomandat medicii

0
Publicat:

Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală, care s-a încheiat cu succes. Operația ar fi fost una programată, potrivit unui anunț al Palatului Kensington. Ea ar urma să rămână sub supraveghere medicală timp de 10-14 zile.

Kate Middleton se află internată la Londra, după o intervenție chirurgicală FOTO Arhivă
Kate Middleton se află internată la Londra, după o intervenție chirurgicală FOTO Arhivă

Prințesa Kate a Marii Britanii, a fost spitalizată la Londra începând de marți, pentru o intervenție chirurgicală abdominală „programată”, conform unui anunț făcut miercuri, de Palatul Kensington.

Unde se află internată

Operația a avut succes, dar potrivit recomandărilor medicilor, soția prințului William ar urma să rămână internată în spital timp de 10 până la 14 zil, înainte de a reveni la domiciliu pentru perioada de recuperare.

Într-un comunicat oficial, Palatul Kensington a informat că Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la Clinica din Londra pentru această intervenție chirurgicală.

Când ar urma să își reia îndatoririle publice

De asemenea, s-a menționat că, în urma recomandărilor medicale curente, este puțin probabil ea să își reia îndatoririle publice înainte de sfârșitul lunii martie, cu precizarea că revenirea ei este prevăzută a avea loc cel mai devreme după Paște, la 31 martie.

Prințesa de Wales, extrem de populară în rândul publicului britanic, a transmis scuze pentru amânarea viitoarelor angajamente și speră să revină la activitățile sale obișnuite cât mai curând posibil.

Palatul Kensington a subliniat că nu va furniza informații zilnice despre starea de sănătate a Prințesei de Wales, decât atunci când vor exista noutăți semnificative.

Deși nu au fost oferite detalii cu privire la motivele exacte ale spitalizării, mass-media britanică speculează că starea de sănătate a Prințesei Kate nu este legată de o afecțiune gravă, excluzând posibilitatea cancerului. Ultima sa apariție publică a fost în perioada Crăciunului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite