Kate Middleton a fost externată, după 14 zile. Când își va relua angajamentele oficiale

0
Publicat:

Prințesa de Wales „face progrese bune” în ceea ce privește recuperarea de după intervenția chirurgucală abdominală. Kate Middleton s-a întors acasă, în Windsor, după ce a stat internată timp de două săptămâni.

Kate Middleton a fost externată, după intervenția chirurgicală abdominală FOTO Arhivă
Kate Middleton a fost externată, după intervenția chirurgicală abdominală FOTO Arhivă

Kate Middleton s-a întors astăzi acasă, luni, la Windsor, după o ședere de două săptămâni în spital, la Clinica din Londra. Ea a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Pe de altă parte, Regele rămâne internat, în același spital, unde a fost supus unei operații de prostată mărită, potrivit Daily Mail.

Angajamente oficiale, după Paște

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, nu este așteptată să își îndeplinească angajamente oficiale decât după Paște, soțul ei, Prințul William, eliberându-și jurnalul de îndatoririle oficiale.

Kate a ajuns la spital în urmă cu 14 zile, marți, pe data 16 ianuarie - consilierii regali spunând că „a făcut progrese bune” și că acum își va continua recuperarea de acasă.

Potrivit informațiilor deținute de MailOnline, revenirea lui Kate la îndatoririle oficiale va depinde de sfaturile medicilor, în timp, în funcție de evoluția stării sale de sănătate.

Kate, vizitată la spital de regele Charles al III-lea

Între timp, socrul lui Kate, regele Charles al III-lea, rămâne la Clinica din Londra, după ce a fost internat vinerea trecută. Charles a vizitat-o pe Kate înainte de operație. De asemenea, soția sa, Regina Camilla, a venit de patru ori la spitalul din Marylebone.

Regele Charles al III-lea a primit diagnosticul în ziua în care Kate a fost internată FOTO Arhivă
Regele Charles al III-lea a primit diagnosticul în ziua în care Kate a fost internată FOTO Arhivă

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că prințesa de Wales s-a întors acasă în Windsor pentru a-și continua recuperarea și că face progrese bune.

„Prințul și Prințesa doresc să mulțumească enorm întregii echipe de la Clinica din Londra, în special personalului de îngrijire dedicată, pentru îngrijirea pe care le-au oferit. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume”.

Între timp, Regele a petrecut a treia noapte în spital, după ce a fost supus unei proceduri pentru prostată mărită. Charles a fost vizitat de două ori de regina Camilla duminică, fiind a treia și a patra oară când a fost să-l vadă, de la internare.

Camilla a ajuns la Clinica din Londra, în jurul prânzului și a plecat trei ore mai târziu. Ulterior, s-a întors între orele 18:00 și 19:00 și a fost surprinsă zâmbind. Camilla a spus, vineri, că Regele „se descurcă bine” după procedură.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat anterior că Regele a fost „internat într-un spital din Londra pentru tratament programat”. Nu se știe cât timp va petrece în spital și nici natura exactă a tratamentului său nu este cunoscută.

Vestea diagnosticului său a venit în aceeași zi în care Palatul Kensington a anunțat că prințesa se află în spital, pe 17 ianuarie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite