Articol publicitar

Arome vibrante în spiritul sărbătorii de Crăciun – TOP parfumuri pe Notino.ro!

Publicat:

Se poate spune, pe bună dreptate, că parfumurile de brand sunt cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Acestea au un aspect festiv și o putere ascunsă de a crea un efect pozitiv asupra stării de spirit și a dispoziției, prin arome unice.

Adevarul (1) (12) jpg

Despre uleiurile esențiale și parfumurile de lux se spune că pot impresiona pe oricine prin mirosuri  și arome, iar în plus au și proprietăți terapeutice – de a reduce stresul, de a îmbunătăți performanța fizică, mentală și de a spori încrederea în sine.

Oferă cadou un parfum de lux, cu arome vibrante, de Crăciun!

Adevarul (2) (9) jpg

Cui nu-i place mirosul unui parfum de lux, care are arome intense, vibrante, ce te poartă într-o lume cu noi perspective. Dacă vrei să încerci astfel de produse, îți sugerăm că vezi un top al parfumurilor bărbătești prezentat pe Notino.ro. Acestea au note unice – lemnoase, de citrice, de lemn de santal – combinate cu arome florale și de condimente rare. Și parfumurile de damă sunt senzaționale, adevărate opere de artă.

În perioada de Crăciun sunt preferate acele arome speciale de condimente, precum sunt cuișoarele care se armonizează perfect cu notele de pachouli, mentă, lemn de santal și florile de iasomie.

Parfumurile de lux romantice sunt cea mai bună alegere de Sărbători, pentru că îți vor umple sufletul de bucurie și alte emoții pozitive. Poți găsi acum produse de TOP pe Notino.ro, parfumuri care au buchete bogate de flori, de crini, trandafiri, iasomie, neroli și arome de condimente precum scorțișoara și vanilia.

Adevarul (3) (6) jpg

Notino este cel mai mare e-shop european de parfumuri WOW și produse cosmetice de marcă. Are peste 82.000 de produse originale, care sunt apreciate de mii de fani, pentru că sunt de calitate excepțională, ele fiind aduse de la 1.500 de branduri renumite pe glob.

Adevărul este că cele mai frumoase cadouri de Sărbători la prețuri accesibile, le poți cumpăra doar pe Notino. Acest magazin are mari surprize pentru luna cadourilor și anume:

· Calendare de Advent cu parfumuri noi, ce provin de la cele mai apreciate mărci din lume

· Oferte și promoții mari pentru produse de lux, ce sunt mai scumpe în alte luni din an

· Seturi de parfumuri de brand la promoție care au mirosuri speciale, cum sunt de exemplu parfumurile orientale și arăbești

· Seturi cadou cu produse cosmetice de beauty care au ingrediente foarte bune și sunt cumpărate frecvent de cei care apreciază calitatea înaltă, înainte de alte aspecte

· Seturi ideale de cadou cu produse de make-up profesional pentru a arăta extraordinar de Sărbători – de Crăciun și Revelion

· Cutii cu produse de lux, ce au în plus mostre și eșantioane Discovery gratuite pentru a încerca parfumurile de brand dorite.

Aceste seturi arată grozav și în plus sunt și foarte complete:

· Au numeroase produse cosmetice de îngrijire pentru ten, piele și păr

· Sunt produse naturale, bio, vegane, organice, dermato-cosmetice și chiar coreene.

Adevarul (4) (2) jpg

Notino impresionează în această perioadă și prin alte oportunități deosebite:

· Livrarea la aproape toate comenzile online este GRATUITĂ

· Are cadouri personalizate – produsele pot fi gravate cu laser pe ambalaj la cererea clienților

· Oferă posibilitatea de a cumpăra vouchere cadou, ce sunt apoi oferite în dar, pentru a fi utilizate la cumpărarea produselor de brand selectate pe site

· Are seturi de cosmetice travel size, în recipiente mici și elegante, de 30 ml, care nu ocupă mult loc în bagaj și pot fi luate în călătorii; acestea pot conține produse precum gel de duș, parfum, cremă de mâini, deodorant roll-on și alte cosmetice de lux de acest gen.

În perioada Sărbătorilor de iarnă, trebuie acordată o atenție deosebită și armosferei din locuință. Interiorul casei contează mult, el este o reflectare a personalității tale, deci este vorba despre cum arată, dar și despre cum miroase. Pentru asta, ai putea folosi produse care au arome deosebite (de mentă, mere, crini, orhidee, condimente) și care oferă un sentiment cald, plăcut și de armonie.

Notino are și produse pentru casă cu arome unice, cum sunt lumânările parfumate, uleiurile esențiale pentru aromaterapie și odorizantele de cameră, care pot crea o atmosferă festivă de sărbătoare. Acestea au un design elegant, sunt accesorii de Crăciun perfecte pentru a fi folosite în propria locuință sau a fi oferite cadou celor dragi, în diferite ocazii.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite