Articol publicitar

6 idei de cadouri personalizate cu care nu dai niciodată greș

Publicat:
Ultima actualizare:

Simți pe umeri presiunea de a cumpăra darul perfect pentru cei dragi? Toți întâmpinăm dificultăți atunci când vrem să facem surprize. Însă există câteva idei de cadouri personalizate cu care nu ai cum să greșești indiferent că vrei să surprinzi familia, prietenii, colegii de școală ori de muncă.

image

Poți să creezi ușor clipe memorabile dacă urmezi câteva sfaturi simple. Ține cont de ocazie, de personalitatea destinatarului și de tipul de legătură pe care îl ai cu el. Mai mult de atât, ghidul cu idei pe care ți-l prezentăm mai jos îți va asigura succesul de fiecare dată.

1. Hainele personalizate, cele mai apreciate cadouri

Atunci când vrei să oferi cadouri personalizate, pune pe primul loc hainele fiindcă sunt cele mai apreciate obiecte atât de către femei, cât și de către bărbați. Dacă îi cunoști pasiunile, mărimea la haine și gusturile vestimentare ale destinatarului, nu ai cum să dai greș cu un astfel de dar. Poți alege tricouri personalizate, hanorace personalizate, body-uri personalizate, halate personalizate și chiar șepci personalizate. Și lista nu se încheie aici!  Îți mai poți pune amprenta și asupra altor articole vestimentare precum cele utile în bucătărie: șorțuri, mănuși ori bonete. Alege un text ori o imagine plină de emoție, care să însemne ceva special pentru destinatar, și cu siguranță îl vei face să se simtă unic în viața ta.

Hainele personalizate cu mesaje amuzante sunt la mare căutare în prezent. Vei reuși să aduci bucurie în sufletul celor apropiați, chiar și fără să fii prezent, de fiecare dată când vor îmbrăca piesa primită de la tine.

2. Ceasurile personalizate, practice pentru orice ocazie

Ceasurile personalizate fac parte din categoria obiectelor practice. Se găsesc în orice locuință și dau farmec oricărui spațiu, așa că nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou.  Spre exemplu, poți să oferi un ceas de perete persoanei iubite, personalizat cu una ori mai multe fotografii împreună și cu un mesaj romantic, fie cu ocazia zilei de naștere, fie la aniversarea relației.

Un ceas de perete personalizat este o idee excelentă de cadou și pentru cei proaspăt căsătoriți ori pentru cuplurile mutate în casă nouă. Totodată, este un cadou binevenit pentru o familie care se bucură de binecuvântarea unui bebeluș.

3. Pernele, cadouri personalizate potrivite pentru orice vârstă

Printre cadourile personalizate cu care nu ai cum să dai greș se numără și pernele. Pot fi darul perfect pentru partenerul de cuplu, prieteni, părinți, bunici, nași și chiar pentru tine dacă vrei să te răsfeți cu un obiect original. Așadar, reprezintă o surpriză frumoasă pentru orice vârstă. Nu trebuie decât să alegi un mesaj și o poză (ori chiar un colaj) și echipa de personalizare cadouri îți pune în practică dorințele. În funcție de preferințe, poți alege o pernă simplă, pufoasă, cu paiete, clasică ori în formă de inimă.

Dacă ești în pană de idei, poți opta pentru un design propus de echipa magazinului. Legătura dintre tine și persoana care va primi cadoul va deveni mai strânsă, cu siguranță, după ce va vedea că te-ai gândit în mod special la ea.

4. Cănile, cele mai populare cadouri personalizate

Dacă ar fi să facem o listă cu cele mai populare cadouri, cu siguranță cănile personalizate ar ocupa primul loc în top. Sunt utile, practice și reprezintă o surpriză frumoasă indiferent de ocazie. Cănile personalizate sunt o idee de cadou bună pentru iubitorii de cafea ori ceai, în timp ce paharele ori halbele sunt potrivite pentru pasionații de bere.

Fotografia aleasă poate fi doar cu destinatarul ori împreună cu tine. Ca să îți ușurăm alegerea, poți opta pentru o poză dintr-o călătorie reușită, de la un eveniment deosebit ori de la o ieșire în oraș mai specială. Astfel de momente vor rămâne mereu în sufletul destinatarului și îi vor aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când va bea din cana respectivă.

5. Brelocurile personalizate, o idee simplă, dar chic de cadou

Atunci când ești în căutarea unui cadou simplu, ieftin, dar ingenios, un breloc personalizat este alegerea potrivită. Astfel îi poți aminti unui om drag de un moment special din viața lui, de o replică amuzantă ori îi poți face o urare deosebită cu ocazia zilei de naștere ori a unei reușite recente.

Brelocurile pot fi personalizate cu două fotografii, cu mesaj și fotografie, cu nume, cu număr auto, în format oval, pătrat ori rotund, în funcție de preferințe. Se pot dovedi cadouri personalizate potrivite pentru șoferi ori pentru cei care și-au luat casă nouă în primul rând, însă le poți oferi cu orice ocazie.

6. Puzzle-urile personalizate se potrivesc oricui

Fie că urmează să faci un cadou cuiva din familie, prietenilor, unui coleg de școală sau muncă, cu un puzzle personalizat nu vei da greș, indiferent ce vârstă are destinatarul. Există modele potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, așa că vei avea de unde să alegi designul perfect pentru fiecare.

Pe lângă entuziasmul de a face un puzzle, sărbătoritul va avea ocazia și să se bucure de un mesaj personalizat ori de o fotografie dintr-un moment deosebit. Astfel îți poți arăta aprecierea și iubirea față de cei dragi într-un mod inedit.

Ție ce cadouri personalizate îți atrag atenția?

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite