11 piese pe care o femeie trebuie să le deţină până la vârsta de 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când ai 20 şi ceva de ani, poţi experimenta cu diverse ţinute, în căutarea propriului stil, dar până la 30 de ani trebuie să deţii anumite piese care să te reprezinte deja.

De la o haină superbă până la o floare care să te reprezinte, stilul personal este format din detalii care depăşesc zona garderobei personale. „Haarper's Bazaar” a adunat 11 piese clasice şi atemporale ce nu trebuie cum să lipsească din repertoriul unei femei care se consideră stilată şi în pas cu moda, nu cu tendinţele. 

Pantofii negri clasici cu toc

Indiferent că porţi mai mult pantofi cu tocuri sau balerini, acest tip de pantof nu are cum să lipsească. Este versatil, bine realizat şi atemporal

Costumul

image

Faptul că lucrezi într-un domeniu creativ nu exclude o asemenea piesă nelipsită, precum nici mediile oficiale nu obligă la costume plicticoase. O tăietură dreaptă şi croiala pe corp pot transforma un costum în cel mai mare atu al garderobei tale. 

Florea-semnătură

image

Cum va ştii cineva că este evenimentul tău dacă nu ai aşa ceva sau ce-ţi va trimite în cazul unei declaraţii de dragoste?

Ceasul de mână

image

Unul pentru care să merite să salvezi bani, să simţi că faci o investiţie tot restul vieţii, dar, mai ales, un ceas în faţa căruia celelalte noutăţi să pălească. Mai bine unul singur, perfect, decât alte zeci, de duzină. 

Culoarea ta de ruj

image

Sunt genul de detalii care transformă o femeie obişnuită într-una memorabilă. Nu trebuie să o porţi zilnic, dar fii sigură că la momentele importante din viaţă este cu tine, când zâmbeşti.

Mirosul tău

image

Dacă nu eşti genul de fată care să se omoare după parfumuri, găseşte loţiunea sau esenţa din uleiuri naturale care să te definească. Nu poţi trece prin viaţă fără să fii asociată cu un miros. 

Bijuterie pe care nu o dai jos

image

Orice detaliu care te reprezintă în orice moment al tău, care să nu aibă nevoie de înlocuitori. 

Arta pe care o iubeşti

image

Poate să fie o pictură descoperită de tine într-un magazin de antichităţi sau o sculptură bizară. Important este să-ţi bucuri casa cu piesele tale iubite. 

O geantă pentru totdeauna

image

Aşa cum există pantofii mereu valabili, aşa există şi geanta care te poate acompania oriunde şi oricând. 

O haină de iarnă perfectă

image

O nuanţă neutră, un material de lux, care va dura ani. 

Perfecta „little black dress”

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite