Îşi conducea fiica spre altar, când a oprit brusc nunta. Gestul tatălui i-a făcut pe miri şi pe invitaţi să plângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Todd a oprit ceremonia nupţială şi i-a cerut tatălui vitreg al fiicei sale să ia şi el parte la procesiune/Imagini Delia Blackburn/Daily Mail
Todd a oprit ceremonia nupţială şi i-a cerut tatălui vitreg al fiicei sale să ia şi el parte la procesiune/Imagini Delia Blackburn/Daily Mail

Gestul emoţionant al unui bărbat la nunta fiicei sale a devenit viral pe Internet şi a impresionat oameni din întreaga lume. Invitaţii la eveniment au fost luaţi prin surprindere de decizia lui.

Todd Bachman, un bărbat din Ohio, o conducerea spre altar pe fiica lui, Brittany. La un moment dat, în timpul procesiunii, el s-a oprit, s-a dus la tatăl vitreg al fiicei sale şi l-a luat de mână, pentru a o conduce împreună pe tânără spre viitorul ei bărbat.

Momentul neaşteptat a fost surprins de fotograful chemat la nuntă, Delia Blackburn. În imagini putem vedea clar cum Todd îl trage de mână pe tatăl vitreg al fiicei sale, iar acesta începe să plângă, surprins şi emoţionat.

La finalul ceremoniei, cei doi bărbaţi pozează împreună lângă mireasă şi apoi se îmbrăţişează. Povestea poate că nu ar fi spus mare lucru, dar taţii lui Brittany nu se înţelegeau deloc. De aceea, miresei i-a fost foarte greu să aleagă pe care părinte îl va ruga s-o ducă spre altar, având în vedere că ea ţine la amândoi la fel de mult.

 Până la urmă a optat pentru tatăl ei natural, fără să bănuiască vreun moment că bărbatul o va suprinde cu acest gest nobil, care a dus şi la împăcarea cu rivalul său. Bărbaţii nu s-au înţeles niciodată şi se certau de fiecare dată când se întâlneau.

image

Cu doar două săptămâni înainte de nuntă, Brittany şi-a sunat plângând tatăl natural şi i-a spus că nu ştie ce să facă, pe care din ei să-l aleagă pentru ceremonie. Astfel, bărbatul a înţeles că acest conflict din familie ar trebuie să se stingă şi a decis, în secret, să-l invite şi pe tatăl vitreg s-o conducă spre altar. Mirii, dar şi invitaţii de la nuntă, au fost foarte impresionaţi de gestul bărbatului, inclusiv fotograful care a imortalizat aceste imagini, scrie Daily Mail.

Todd spune că gestul său a fost unul normal, pentru că şi tatăl vitreg a crescut-o cu dragoste şi devotament pe fiica lui. Amândoi fac parte din viaţa ei, iar fericirea copilului este mai importantă ca orice altceva.

image

Fotografiile au fost publicate pe pagina de Facebook a Deliei, iar albumul a primit peste un milion de LIKE-uri şi sute de mii de comentarii pozitive pentru gestul lui Todd.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite