Inimă de vagabond: şi-a dat haina de pe el ca să-i fie câinelui cald

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi-a dat haina de pe el pentru a salva un maidanez de la îngheţ. Nu i-a păsat că astfel şi-a pus propria viaţă în pericol.

R.S. este un bătrânel de 59 de ani, fără adăpost, care i-a uimit cu povestea lui pe agenţii Poliţiei Locale Bucureşti. Bucureşteanul a fost găsit de oamenii legii, ieri dimineaţă, pe o bancă din Parcul Drumul Taberei îngheţat bocnă. Câteva zdrenţe şi pungi din plastic îi serveau drept aşternuturi, în vreme ce şuba pe care o ţinea mototolită pe bancă încălzea un alt suflet bătut de soartă.

„L-am ridicat de pe bancă să-l conducem la maşină. Când i-am ridicat paltonul s-a întors spre noi şi ne-a zis să-l lăsăm acolo ca să se încălzească Ema, maidanezul cu care se împrietenise", a spus, pentru Click!, Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Oamenii legii au trebuit să cheme ambulanţa fiindcă bătrânul a intrat în şoc termic. Medicii au constatat că acesta avea degerături la ambele picioare, fiindcă îşi petrecuse două nopţi la -17 grade Celsius.

În final, R.S. a fost trimis la un adăpost al Primăriei Capitalei, unde a primit hrană şi haine noi. Cât despre căţeluşa Ema, ea se încălzeşte şi acum cu haina binefăcătorului ei.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite