Îndurerat şi plin de răni, un bărbat declară: “Am vrut să fiu una cu tigrul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din New York care a fost atacat de un tigru la Grădina Zoologică din Bronx a fost reţinut de poliţişti după ce le-a spus acestora că a vrut “să fie una” cu animalul de aproape 200 de kilograme.

David Villalobos a afirmat că, în ciuda rănilor sale grave, a putut să se apropie de tigru şi să îl mângâie înainte ca personalul de la grădina zoologică să îi sară în ajutor.
Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bronx, Paul Browne, a declarat că, odată externat, Villalobos va fi arestat, în urma declaraţiilor celor de la grădina zoologică.

Deşi la început motivele pentru care bărbatul şi-a riscat viaţa nu erau clare, detectivii au stabilit că nu a fost vorba de o tentativă de sinucidere, cu atât mai mult cu cât bărbatul a declarat că dorinţa sa era aceea de a fi “
una cu tigrul”.
Totul s-a petrecut vineri, în cursul unei vizite la zoo, când Villalobos a sărit din trenul destinat transportului vizitatorilor direct în perimetrul în care se afla tigrul. A rămas singur cu un tigru siberian pe nume Bashuta aproape 10 minute, înainte să fie salvat de către angajaţii grădinii zoologice.

Bashuta va fi mutat într-o altă zonă, în care de obicei doarme noaptea şi nu va fi eutanasiat, pentru că, aşa cum a declarat directorul grădinii zoologice, “
tigrul nu a greşit cu nimic”. Bashuta, în vârstă de 11 ani, se află la grădina zoologică de trei ani.

Reprezentanţii de la grădina zoologică susţin că vor revizui procedurile de siguranţă, dar o asemenea situaţie nu s-a mai întâlnit până acum acolo.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite