Imaginile care arată că şi suporterii înfocaţi ar trebui să fie premiaţi la Olimpiadă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele sportive nu ar avea acelaşi farmec în lipsa suporterilor dedicaţi din toată lumea, care se pregătesc la rândul lor pentru competiţii ca să-şi susţină echipele sau sportivii preferaţi. Şi la această ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară, de la Rio, au fost prezenţi fanii dedicaţi, surprinşi adesea în ipostaze dintre cele mai amuzante.

Jocurile Olimpice de la Rio au adunat nu numai sportivi din toată lumea, ci şi suporteri care au venit să-şi încurajeze conaţionalii cum au ştiut mai bine. Mulţi au ales să se picteze în fel şi chip în nuanţele regăsite pe steagurile ţărilor din care vin, în timp ce alţii au preferat să iasă în evidenţă costumaţi în cele mai ciudate şi amuzante moduri. 

Nu în ultimul rând, au existat şi suporterii care au încercat să transmită mesaje prin felul în care s-au prezentat în tribune. Iată numai câteva fotografii care au surprins suporteri creativi, dar mai ales puşi pe distracţie. 

1. Camuflajul de Olimpiadă a fost lansat de acest bărbat, chiar dacă nu face o treabă prea bună încercând să treacă neobservat.

image

FOTO buzzfeed.com

2. O doamnă care îşi iubeşte atât de mult ţara încât a devenit una cu steagul Japoniei, notează platforma online buzzfeed.com.

image

FOTO buzzfeed.com

3. Un trio masculin care încearcă să treacă proba feminină într-o competiţie provocatoare, organizată în tribune.

image

FOTO buzzfeed.com

4. Dacă isteria Pokemon Go a concis cu febra Jocurilor Olimpice, de la Rio nu putea să lipsească şi o echipă de Pikachu, unul dintre simpaticele personaje din jocul devenit fenomen mondial.

image

FOTO buzzfeed.com

5. Cristo Redentor, monumentul emblematic din Rio de Janeiro, arată la fel de spectaculos şi pe capul unui suporter convins că apropierea de divinitate îi va ajuta ţara să câştige cât mai multe medalii. 

image

FOTO buzzfeed.com

6. Atletul jamaican Usain Bolt, în ipostaza de amuletă norocoasă.

image

FOTO buzzfeed.com

7. Patriotismul american nu cunoaşte limite, nici măcar atunci când asta presupune să te îmbraci în costume mulate, în culorile ţării tale.

image

FOTO buzzfeed.com

AICI puteţi vedea şi alte imagini memorabile cu suporterii de la JO 2016. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite