Horoscopul recomandat celor care nu cred în astre

0
0
Există un horoscop recomandat celor care urăsc astrologia
Există un horoscop recomandat celor care urăsc astrologia

Nu toată lumea este pasionată de „dansul stelelor“ pe cer, aşa că nu toată lumea înţelege ce se petrece cu astrele şi care este influenţa lor asupra oamenilor.

Iată cel mai sincer horoscop pe care l-aţi citit, recomandat celor care urăsc astrologia. 

Berbec

Eşti întotdeauna în căutarea unor noi orizonturi, îţi asumi întotdeauna riscuri. Nu uita, însă, din când în când, să mai iei şi o pauză. Petrece timp în natură, însă nu primi „sălbăticia“ în ochi. Nu eşti pregătit pentru consecinţe.

Taur

Stabilitatea după care tânjeşti te destabilizează şi poţi fi foarte morocănos. Arată puţină flexibilitate şi spontaneitate. Cum ar fi, de exemplu, să-ţi scoţi colegii în oraş. Poţi păstra bonul fiscal, poate reuşeşti să-l decontezi.

Gemeni

Alege-ţi un nou hobby că să-ţi demonstrezi multiplele talente. Dacă te încântă ideea, poţi încerca şi dansul la bară. Este o formă excelentă de a te menţine în formă, de a învaţa să-ţi coordonezi mişcările.

Rac

Nu mai fii atât de serios. Acceptă şi glumele din când în când pentru că îţi vor schimbă starea de spirit. Cei din jurul tău vor vedea şi ei altă faţă a ta, nu doar cea care se plânge în continuu. 

Leu

Alege-ţi drumurile cu grijă, căci ai tendinţa să le încurci tot timpul şi să le alegi pe cele mai misterioase, care nu par să te ducă unde vrei. Fă ce-ţi spune inima, dragă Leule!

Fecioara

Nu uita să te mai şi relaxezi din când în când. Ai grijă să-ţi satisfaci şi poftele culinare, atât cât îţi permite bugetul. Nu e nevoie să risipeşti, dar nici să te zgârceşti.

Balanţă

Nu uita de viaţa amoroasă. Ar trebui să dai şi acestui capitol atenţia cuvenită. Nu de alta, însă s-ar putea să fii nevoit să te confrunţi cu nişte concurenţi.

Scorpion

Câteodată simţi nevoia să te transformi într-un ninja care să se războiască cu toată lumea, de la cel care parchează pe locul tău până la vecinul care nu te lasă să dormi noaptea.

Săgetător

Primeşti atât de multe sfaturi de la toată lumea, încât eşti confuz şi nu mai ştii ce să faci. Poate că ar fi timpul să îţi urmezi calea ta. Dă cu banul dacă e nevoie, însă evită să te mai iei după toată lumea.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite