Horoscopul lunii iulie 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul lunii iulie 2022 Foto Shutterstock
Horoscopul lunii iulie 2022 Foto Shutterstock

Horoscop lunar pentru iulie 2022 vine cu previziuni complete, pentru toate zodiile ;i v[ arat[ ce v[ rezervă astrele în luna iulie.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Berbec

Atâta timp cât Marte va sta în continuare în semnul propriu, nu veţi avea linişte. Este posibilă o luptă pentru o poziţie puternică, mai ales în carieră şi afaceri, confruntare în care vă puteţi dovedi personalităţi neobişnuit de dure şi chiar nemiloase.

În acelaşi timp concurenţa poate împinge către acţiuni impulsive sau metode nu dintre cele mai corecte, ci neortodoxe. Ar trebui să vă evaluaţi propriile resurse şi capacităţi, în special planul financiar, iar evaluarea să fie cât mai obiectivă posibil. Asta înainte să comiteţi gafe care să coste mult. Logica de fier şi calculul strict vor fi cheia succesului.

N-aş putea spune că veţi duce lipsă de bani, mai ales când Marte va activa Taurul-semn financiar şi casă de salarii pentru voi, cu atât mai mult dacă lucraţi în comerţ. Veţi acţiona inteligent şi veţi câştiga. Dar câştigul poate fi pe termen lung numai dacă îl veţi economisi. Altfel, pleacă şi goleşte rapid buzunarele. Nu se pune problema nici măcar să acordaţi împrumuturi altora, oricât de prieteni v-ar fi ei.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Taur

Cu planeta acţiunii în semnul vostru, veţi fi cu siguranţă din al doilea decan de iulie încolo adevăraţi combatanţi, adevăraţi pionieri plini de energie şi ambiţie.

Abilităţile creative şi intelectuale vor fi activate, dorinţa de comunicare prietenoasă şi fructuoasă va creşte şi deschiderea necesară pentru o discuţie constructivă a ideilor noi şi interesante trebuie să fie prioritară.

Calmul, stabilitatea şi ordinea proceselor vor fi cheia pentru o muncă eficientă pentru că riscurile inutile vor da naştere la griji, pentru noile strategii şi reforme va creşte probabilitatea erorilor de calcul.

Medical, veţi fi vulnerabili la umezeală, vânt, curent ori schimbări bruşte de temperatură.

A doua jumătate a lunii, va fi propice stabilirii de noi conexiuni, învăţării şi autoeducării, satisfacerii maxime a curiozităţii crescute, precum şi pentrui tot felul de aventuri intelectuale sau la drum.

Pe la sfârşitul lunii este puţin probabil ca acţiunile voastre să fie consistente. Mă aştept la acţiuni spontane din partea voastră, care să provoace confuzie în domeniul relaţiilor interpersonale.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru Gemeni

Sectorul financiar va face parte din preocupările voastre. Pentru aceasta, veţi fi deschişi acţiunilor îndrăzneţe, proiectelor noi şi chiar aventurilor destul de riscante. Iar în prima jumătate a lunii chiar veţi avea un succes neobişnuit. Pe fondul succesului, veţi stârni invidii şi răutăţi, aşa că, încercaţi să fiţi mai reţinuţi în comunicare, mai secretoşi cu propriile planuri financiare.

A doua jumătate a lunii sunt de aşteptat întorsături imprevizibile ale situaţiilor, precum şi apariţia unor adversari puternici. Este posibil ca în această perioadă dificilă,unii dintre voi să necesite sacrificii şi schimbări serioase. De asemenea, amenzi neachitate, rate, obligaţii de împrumut, precum şi probleme nerezolvate cu autorităţile fiscale pot veni în prim-plan.

Luna Nouă va activa sectorul de sănătate şi de aceea vă recomand atenţie la aceasta, mai mult timp de odihnă şi relaxare, grijă la foc sau intoxicaţii! Revizuiţi dietele, renunţând la alimente picante şi alcool, dar fiţi atenţi şi la utilizarea medicamentelor fără prescripţie medicală!

În ultima săptămână vă puteţi confrunta cu dezamăgiri şi pierderi. Din cauza stresului, există riscul apariţiei de erupţii cutanate şi acţiuni nesăbuite. Acesta nu va fi momentul potrivit pentru activităţi individuale.

Horoscop lunar iulie 2022 pentru  Rac

Rând pe rând planete personale activează exact zodia voastră, aducând multă dinamică astrală acolo. Da, vor exista şi aspecte suport care să vă propulseze, dar

asta numai dacă doriţi să vă părăsiţi zona de confort. Probabil că aceia care au afaceri o vor face. Ceilalţi, depinde de ei cât sunt de comozi şi de mulţumiţi cu ce au.

În calea unora pot apărea oameni noi şi aceste persoane să provoace transformările mult aşteptate.

Alţii îşi vor schimba locul de muncă sau sfera de durată profesională, vor începe tot felul de angajamente sau se vor muta. Creativitatea neobosită se poate manifesta printr-o schimbare radicală de imagine, o reorganizare completă a cuibului de acasă, precum şi prin pasiunea pentru sporturile extreme sau jocurile de noroc.

Totuşi, încăpăţânarea excesivă şi lipsa de diplomaţie pot afecta serios calitatea relaţiilor cu ceilalţi, mai ales în a treia săptămână de iulie.

Sfârşitul lunii va fi propice pentru planificarea pe termen lung, pentru discuţii deschise cu perspective bune, precum şi colectarea de informaţii actualizate şi evenimente organizaţionale.

Zona de sănătate nu va pune probleme mari, ba din contră, cine-şi doreşte copii iar ei întârzie să apară, acum e momentul să luaţi măsuri şi să faceţi nişte investigaţii la specialist.

Citeşte pe Click.ro horoscopul lunii iulie 2022 pentru restul zodiilor

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite