Horoscopul iubirii de Revelion. Predicţii despre dragoste şi sex la trecerea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Trecerea dintre ani e mereu un moment important, inclusiv pentru relaţiile de iubire. Unele se leagă în această seară, altele se rup definitiv de Revelion. Horoscopul iubirii vă spune ce vă aşteaptă în aceste ultime zile ale lui 2021 şi în primele din 2022, din punct de vedere al dragostei.

Berbec

Gândiţi-vă la începutul acestei luni: ce conversaţii importante referitoare la viaţa dvs. amoroasă au avut loc? Fie că a fost vorba de o ceartă, o nouă conexiune cu cineva care v-a căzut cu tronc sau startul unei noi relaţii, astrele vă vor întoarce la acele conversaţii. Aşa că gândiţi-vă bine ce doriţi să spuneţi şi mai cu seamă, CUM doriţi să spuneţi acele lucruri, ca să fiţi cât mai bine înţeles. Săptămâna aceasta reprezintă o oportunitate să vă răspundeţi la multe întrebări legate de viaţa amoroasă şi să vă luaţi o grijă de pe umeri în acest sens.

Taur

Din păcate, Taurii nu vor avea parte de prea multă „acţiune” săptămâna aceasta. Totuşi, nu vă întristaţi! Încă poate fi o săptămână în care să vă distraţi. Puteţi să încercaţi aplicaţiile de întâlniri sau să trimiteţi o poză „îndrăzneaţă” cuiva care v-a atras atenţia. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, este posibil să încercaţi „sexul prin telefon” cu partenerul dvs. În schimb, dacă nu sunteţi interesat de nimeni în această perioadă şi mai sunteţi şi „singur cuc”, nu vă faceţi griji! Jupiter în zodia Peşti face minuni pentru crearea de noi conexiuni, aşa că sufletul dvs. pereche ar putea fi mai aproape decât credeţi!

Gemeni

Ai grijă cu cine îţi petreci timpul în această săptămâna, Gemeni! Sâmbătă, duminică şi miercuri, există posibilitatea să ajungi în dormitor cu cineva, însă de asemenea s-ar putea să prinzi sentimente puternice pentru acea persoană. Aşa că ai grijă să fie şi persoana respectivă pe aceeaşi lungime de undă! Venus Retrograd ţi-ar putea crea o adevărată dramă în acest sens, şi n-am vrea asta...

Aşadar, dacă nu sunteţi într-o relaţie şi nici nu doriţi să vă îndrăgostiţi prea curând, staţi departe de aplicaţiile de întâlniri! Dacă aveţi partener, în schimb, această perioadă este perfectă pentru a explora chestii noi în dormitor, cum ar fi latura dominantă sau cea submisivă, în funcţie de preferinţe.

Rac

Dacă aţi fost prinşi în ultima perioadă în nişte flirturi cu cineva, săptămâna aceasta vă luaţi inima în dinţi şi încercaţi să iniţiaţi conversaţia decisivă: este ceva mai mult sau doar o chestie pasageră?

Însă doar pentru că voi sunteţi pregătiţi să duceţi relaţia la următorul nivel, nu înseamnă că şi cealaltă persoană este...Încercaţi să purtaţi conversaţia totuşi, dar pe un ton calm, fără să vă presaţi partenerul. Dacă vedeţi că nu primiţi răspunsurile pe care vi le doriţi, vă sfătuim să vă retrageţi definitiv.

Citeşte horoscopul iubirii complet pe Click.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite