Horoscopul complet pentru 2016: Anul noilor campanii de economii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123RF
FOTO 123RF

Vor fi avantajaţi din punct de vedere financiar mai ales nativii din Leu şi Fecioară. Profesional, în prima jumătate a anului, Săgetătorii vor avea nenumărate şanse, iar ulterior nativii din Capricorn vor prelua ştafeta. Mass-media va avea un rol deosebit de important în perioada aprilie-iulie.

BERBEC

Cristi Enache (foto)

EXCESE DE TOATE FELURILE

IUBIRE

sarbatoriti 2016

Cam irascibili şi labili emoţional, nu veţi aprecia eforturile pe care le face partenerul de cuplu pentru a vă intra în voie. Cum fără iubire nu puteţi trăi, vă veţi implica în tot felul de aventuri trecătoare, iar din octombrie reveniţi la partenerul dv. „tradiţional“. Oricum, până în iulie, faceţi prea multe excese erotice. Îi veţi cuceri ca de obicei pe cei din jur prin persuasiune şi veţi păstra tendinţa de a poleniza orice „floare” din anturaj.

SĂNĂTATE

Foarte sensibili şi lipsiţi de apărare în faţa atacurilor parteneriale, nu veţi fi departe să „achiziţionaţi” o depresie încă din primăvară. Până în iulie, nu este exclus ca stresul şi oboseala să aducă alte probleme de sănătate. Luna octombrie vă îndepărtează de pericolul durerilor lombare şi al disfuncţiilor renale, dar nu veţi reuşi prin niciun fel de tratament să scăpaţi de problemele de la nivelul picioarelor.

BANI

Deşi aveţi multiple şanse financiare până în luna iulie, cam ce luaţi pe mere, daţi pe pere, fiind mult prea încrezător în resursele dv. Din întreg anul, se pare că doar în luna februarie veţi reuşi să înregistraţi cu adevărat profituri. Din toamnă, nici măcar partenerii nu vă mai cenzurează investiţiile cam trăsnite. Întregul an, veţi da atenţia cuvenită menţinerii stării de sănătate şi vor exista momente când toate cheltuielile vor acoperi exclusiv acest sector.

TAUR

Maia Morgenstern (foto)

sarbatoriti 2016

CHELTUIELI ŞI CHEF DE JOACĂ

IUBIRE

În prima parte a anului, excelaţi prin orientarea iubirii către prieteni şi către cei care vă ajută. Sunteţi de altfel admirat şi iubit în egală măsură de amici şi de protectori, vi se dă atenţia cuvenită şi păreţi mulţumit, mai ales în luna mai. Apogeul e atins însă în luna august, când deveniţi pentru cei din jur o atracţie de neegalat dar şi dv. aveţi chef de „joacă” cum nu aţi mai avut de mult timp. Sfârşitul anului vă găseşte cu alt fel de preocupări.

SĂNĂTATE

Se păstrează sensibilitatea şi labilitatea emoţională din anul precedent. Nu sunt excluse atacurile de panică şi chiar depresiile trecătoare. Din cauza tendinţei de a face excese, pot apărea tulburări digestive şi boli nutriţionale. Până în luna iulie, majoritatea nativilor au tendinţa să se îngraşe. Cei mai mulţi nativi scapă şi de toate problemele de natură osoasă, dar vor întâmpina un deficit al activităţii tiroidiene.

BANI

Întregul an munciţi cu bucurie, fără a fi remunerat aşa cum vă doriţi. Faptul că vă aventuraţi în domenii noi şi că doriţi să vă perfecţionaţi vă ajută să vă păstraţi speranţa de a fi promovat şi de a ajunge la prosperitate. Vă promiteţi permanent că veţi face economii, dar plăcerea de a cheltui este prea mare. Oricum, până în luna septembrie, norocul este lângă dv., aşa că vă puteţi pune inspiraţia la treabă ca să găsiţi numerele câştigătoare la loterie.

GEMENI

Loredana Groza (foto)

sarbatoriti 2016

NENUMĂRATE INVESTIŢII

IUBIRE

Anul 2016 iese în evidenţă tocmai prin ştiinţa de a vă face iubit. Deşi până în martie nu daţi suficientă atenţie sentimentelor celor din jur, din aprilie până în iulie sunteţi efectiv adorat de cei din anturaj. Iubirea nu vă mai ocoleşte, ba parcă vă dă foc în luna aprilie. Trebuie însă să aveţi grijă la tendinţa de a o supraveghea pe persoana iubită până la sufocare. Din august, fiind ocupat cu punerea în practică a proiectelor, uitaţi de iubire. Miezul verii vă va asigura o sumedenie de aventuri.

SĂNĂTATE

Este indicat să profitaţi de perioada aprilie-august, în care starea de sănătate va fi stabilă şi veţi putea să faceţi eforturi la care alţii doar visează. Este adevărat că din iulie şi până la sfârşitul anului, tentaţia de a face excese alimentare va crea probleme, mai ales pentru cei care au tendinţa să se îngraşe. Luna noiembrie va fi cea mai dificilă, mai ales dacă nu ascultaţi de sfaturile celor dragi. Întreg anul veţi avea unele probleme de sănătate din cauza tendinţei bolilor de a se croniciza.

BANI

În ciuda eforturilor depuse, sumele câştigate nu vor fi mai mari decât în anul precedent, dar se pare că totuşi banii vor fi câştigaţi mai uşor ori sursele vor fi mai numeroase. Nativii care se pricep la brokeraj vor fi avantajaţi în primele două luni ale anului. Lunile iunie şi iulie constituie două „praguri” aducătoare de şanse financiare.

RAC

Angela Similea (foto)

sarbatoriti 2016

PARTENERI NOI

IUBIRE

Dacă sunteţi deja implicat într-o relaţie sentimentală, dar încă nu vă cunoaşteţi suficient partenerul, este posibil ca legătura să se destrame înainte de venirea primăverii. Împăcarea se va produce în vară, însă lipsită de încredere, nu va fi prea stabilă. Venus vă ajută în noiembrie să vă găsiţi perechea potrivită, dacă sunteţi celibatar.

SĂNĂTATE

Până în luna iulie, veţi avea grijă de sănătate, fiind conştient de toate pericolele care pot apărea. Ulterior, veţi fi prea optimist şi veţi face eforturi exagerate până la sfârşitul anului, provocând cu bună ştiinţă situaţii în care deveniţi prea sensibil. E necesar să vă impuneţi un program pe care să-l respectaţi cu sfinţenie. Starea de sănătate va fi realmente în pericol în lunile iulie şi august pentru că vor apărea multe situaţii stresante.

BANI

Câştigurile nu vor ieşi din comun decât în cazul celor care lucrează la bancă ori se ocupă de brokeraj. Până în luna iulie, se poate afirma că nu aveţi probleme financiare majore, în sensul unor câştiguri care acoperă toate datoriile. Luna septembrie este cea care aduce suplimente financiare. Este adevărat că nici nu veţi face investiţii ieşite din comun cu excepţia nativilor care îşi renovează locuinţa ori fac o casă nouă. Mai mult decât atât, sunteţi favorizaţi şi în ceea ce priveşte investiţiile şi sponsorizările celor dragi.

LEU

Marcel Iureş (foto)

sarbatoriti 2016

PREA MULTE PLANURI

IUBIRE

Cu toate că în ianuarie şi februarie primiţi şi faceţi declaraţii sentimentale pasionale, restul anului pare gol de pasiune. Sunteţi conştient de importanţa iubirii, însă ambiţia de afirmare vă lasă prea puţin timp pentru „distracţie“. Relaţia în care sunteţi implicat nu este însă lipsită de surprize. Celibatarii nu iau în calcul în niciun caz o uniune matrimonială în acest an, cu excepţia sfârşitului lunii octombrie.

SĂNĂTATE

Pe parcursul întregului an, veţi resimţi o sensibilitate deosebită a sistemului osos. Nativii seniori vor „capta” boli reumatismale, iar cei tineri nu vor scăpa de problemele de la nivelul pielii. În perioada rece, până în aprilie, pot apărea probleme minore, greu de depăşit doar de seniorii zodiei. Programaţi concedii la mare în sezonul estival, pentru a scăpa de reumatism! Trebuie să faceţi analize ori chiar intervenţii chirurgicale în noiembrie.

BANI

Cheltuielile exagerate din luna ianuarie vă „obligă” să căutaţi mai multe joburi în februarie. Deabia în aprilie puteţi spune că scăpaţi de toate datoriile. Cheltuiţi încontinuu până în iulie, dar o faceţi cu un scop apreciat de toţi cei care vă cunosc. În afara lunii august, întreg anul veţi fi preocupaţi de acoperirea datoriilor şi renunţaţi de bună voie la a mai face cadouri. Câştigurile din propria muncă vor fi apreciabile doar în luna octombrie. Relaţiile cu băncile sunt salvatoare, mai ales că aveţi atât de multe planuri de investiţii.

FECIOARĂ

Angela Gheorghiu (foto)

sarbatoriti 2016

TOAMNĂ BOGATĂ

IUBIRE

Declaraţiile „sentimentale” din ianuarie rămân fără urmările dorite şi produc încurcături în diverse domenii. Perioada aprilie-iulie este încărcată de senzualitate, iar nativii vor trece prin furtuni de erotism şi sentimentalism exagerat. Cei neangajaţi matrimonial vor avea tendinţa, întreg anul, să-şi aleagă cei mai nepotriviţi parteneri. Fiind familişti convinşi, veţi trăi aventurile pasional, dar restrictiv ca timp.

SĂNĂTATE

La prima vedere, starea de sănătate pare a se menţine în limite normale întregul an. Din păcate, până în iulie, aveţi tendinţa să credeţi că puteţi răsturna munţii de unul singur. Mai există şi tentaţia ca la primul semn de boală să apelaţi la un maldăr de medicamente. Luna septembrie este cea care decide şi cum staţi cu sănătatea, deoarece Jupiter dispare din zodia dv. şi veţi avea senzaţia că v-aţi eliberat de toate excesele din lume.

BANI

Până în iulie, vă păstraţi tendinţa de a fi chibzuit, aproape avar, mai ales când este vorba de cheltuieli făcute pentru cei din anturaj. De vină poate fi şi nivelul destul se scăzut al câştigurilor, chiar dacă anul debutează prin relaţii bune cu banca. În luna septembrie, are loc o schimbare totală şi benefică. Până în luna octombrie, doar visaţi la şanse financiare care să vă susţină investiţiile. Este totuşi de preferat să nu faceţi împrumuturi pentru a nu vă trezi fără posibilităţi financiare de supravieţuire.

BALANŢĂ

Marius Urzică (foto)

sarbatoriti 2016

FĂRĂ PAUZE

IUBIRE

Născut pentru iubire, uitaţi în acest an de amor, mai ales că sunteţi tentat să vă alegeţi cei mai bizari parteneri. Timp liber nu mai aveţi, iar cei din jur vă privesc ca pe un instrument prin care îşi uşurează ei viaţa. Din octombrie, viaţa vi se mai înseninează, iar în luna noiembrie aveţi toate şansele să-i cuceriţi pe toţi cei din anturaj. La începutul şi sfârşitul anului, problemele vor fi îndeosebi de natură amoroasă. Doar în noiembrie şi decembrie veţi fi încântaţi de aventurile amoroase.

SĂNĂTATE

Până în luna octombrie, starea de sănătate va rămâne dificilă. Pesimismul este accentuat de incapacitatea medicilor de a vă pune un diagnostic clar. Este indicat să respectaţi toate tratamentele prescrise. Luna noiembrie va fi benefică din toate punctele de vedere. În decembrie, se poate pune problema unei intervenţii chirurgicale, la care însă puteţi renunţa.

BANI

Începutul anului va părea de bun augur, numai că din luna martie va trebui să reveniţi la campania de economii. Chiar dacă veţi fi acuzat că sunteţi prea chibzuit, nu este bine să acţionaţi aşa cum vor cei din jur. Perioade dificile vor fi destul de multe, mai ales că din septembrie uitaţi de economii. De altfel până în iunie, Lilith vă dă o continuă stare de nemulţumire, dar vă va face mai atent la cheltuieli şi veţi deveni un adept al economiilor.

SCORPION

Dana Nălbaru (foto)

image

ECONOMII APROAPE CONTINUE

IUBIRE

Excesele erotice cu care debutează 2016 nu vor mai fi egalate decât de trăirile amoroase din luna octombrie, când veţi magnetiza persoanele din anturaj, imprimându-le o senzualitate ieşită din comun. Veţi trăi momente de romantism şi în august, dar aveţi tendinţa să fiţi foarte suspicios şi să dăruiţi mai puţin decât primiţi. Celibatarii nu au „vise” matrimoniale decât în luna mai.

SĂNĂTATE

Vitalitatea pentru care sunteţi atât de apreciat va lipsi până în luna septembrie. Împovărat de stări bizare, de simptome neidentificabile, veţi fi total nemulţumit de starea de sănătate până în toamnă. Nu scăpaţi nici în acest an de problemele de la nivelul picioarelor, dar măcar vor dispărea din octombrie disfuncţiile renale. În ce priveşte sănătatea veţi primi recomandări care vor exclude din alimentaţia dv. dulciurile în exces şi mezelurile.

BANI

Pe parcursul întregului an, veţi fi conştient de importanţa pe care o au câştigurile financiare şi veţi încerca să păstraţi o balanţă pozitivă, reducând cheltuielile fără rost. Banii vor fi câştigaţi mai uşor decât în anii precedenţi, numai că bunăstarea dv. are la bază până în aprilie mai mult eforturile partenerului de viaţă. Îi veţi surprinde pe cei din anturaj cu tendinţa de a ţine cont de orice cheltuială, oricât de mică. Faceţi liste peste liste şi nu lăsaţi pe nimeni să facă investiţii. Aveţi acelaşi comportament şi în octombrie, când va apărea un vârf de „încasări”.

SĂGETĂTOR

Radu Beligan (foto)

sarbatoriti 2016

MUNCĂ ŞI BANI

IUBIRE

Implicaţi în activităţi multiple este greu de crezut că veţi avea prea mult timp pentru iubire. Vor exista momente când de-abia veţi reuşi să schimbaţi două vorbe cu persoana iubită. Luna februarie iese în evidenţă prin dorinţele erotice satisfăcute. Până în luna iulie, aveţi tendinţa să „exploataţi” mai mulţi parteneri sexuali. În martie şi în septembrie, veţi da mai multă atenţie celor care vă privesc ca pe o „sursă” de amor.

SĂNĂTATE

Starea de sănătate rămâne stabilă, îndeosebi pentru cei care vor şti să-şi drămuiască eforturile până în luna iulie. Pentru toţi nativii, rămâne periculoasă întregul an oboseala cronică şi stresul. Munca prea multă şi unele ciudăţenii alimentare pot să ducă la disfuncţii intestinale ori la apariţia altor boli specifice. Prezenţa lui Saturn în zodia dv. vă va afecta starea de sănătate, astfel încât pot apărea şi disfuncţii hepatice. În decembrie, vă veţi simţi excelent.

BANI

În luna ianuarie, veţi avea cel mai mare volum de câştiguri, dar şi muncă pe măsură. Restul anului, situaţia financiară rămâne oarecum stabilă, cu bani câştigaţi mai uşor în februarie, cu prime în martie şi cu stipendii neaşteptate din alte surse în august. La începutul anului, nu rezistaţi să faceţi investiţii pentru locuinţă. Începutul şi sfârşitul anului vor fi pentru dv. de-a dreptul „glorioase” din punct de vedere financiar. Există pericolul ca de-a lungul anului să faceţi prea multe investiţii, unele cam fără rost.

CAPRICORN

Anna Lesko (foto)

sarbatoriti 2016

PREA MULT PESIMISM

IUBIRE

Prea puţin sentimentali în ianuarie, veţi fi cucerit de persoanele cu care colaboraţi în perioada următoare. Către sfârşitul anului, veţi face greşeala să confundaţi relaţiile de amiciţie cu cele de iubire. Prea posesivi, refuzaţi să renunţaţi la acele relaţii care deja s-au stins. Propunerile amoroase din ianuarie vor fi reluate în ultimele două luni ale anului.

SĂNĂTATE

Influenţaţi de prezenţa lui Pluton în zodia dv., aveţi tendinţa să fiţi mai tot timpul prea pesimist. Confruntat cu tot felul de senzaţii şi dureri, este greu să abordaţi viaţa cu optimism. Cei mai mulţi nativi (mai ales seniorii) se vor confrunta cu probleme ale sistemului osos, de la reumatisme, la poliartrite ori chiar fracturi. Începutul şi sfârşitul anului vă asigură însă o stare de sănătate plăcută, lipsită de stres şi cronicizări ale bolilor.

BANI

Doar în luna ianuarie vor mai exista şansele financiare din anii anteriori. Din septembrie, veţi fi chiar „obligaţi” să faceţi economii, cu toate că nu vor lipsi iluziile din viaţa dv. Cu siguranţă vă veţi „dirija” mai bine veniturile în februarie, însă va apărea şi destul pesimism o dată cu dispariţia unor surse financiare importante. Chiar dacă nu vă mai bucuraţi de facilităţile financiare de anul trecut, veţi reuşi să faceţi faţă cu brio tuturor problemelor, mai ales că aveţi susţinere din partea partenerului de cuplu, care va încerca să vă oprească să ajungeţi la faliment prin investiţii neanalizate suficient.

VĂRSĂTOR

Bianca Brad (foto)

image

PARTENERI FIDELI

IUBIRE

Luna ianuarie vă găseşte total debusolaţi de evoluţia relaţiilor sentimentale. Persoana iubită vi se pare prea puţin sinceră şi foarte încăpăţânată. Abandonaţi dorinţa de a trece din floare. Vă puteţi îndrăgosti în luna mai. Celibatarii vor avea norocul să dea peste parteneri foarte fideli.

SĂNĂTATE

În ianuarie, pot apărea pericole la nivelul stării de sănătate (unii nativi vor suporta intervenţii chirurgicale). În restul anului, nu veţi avea probleme grave de sănătate şi vă veţi bucura de o stare de bine constantă. Este posibil ca o parte dintre nativii de vârsta a treia să facă excepţie prin acumularea unor boli ale sistemului osos, iar cei tineri să fie chinuiţi de acnee. Luna iunie va fi oarecum mai dificilă prin apariţia unor probleme stomacale. În restul anului, Pluton din Casa a XII-a vă imprimă un pesimism periculos.

BANI

Veniturile vor fi constante, dar va trebui să achitaţi datoriile făcute în anii anteriori. Începeţi anul cu dreptul, chiar dacă relaţiile cu banca vor fi în general destul de dificile până în octombrie. Aveţi, spre deosebire de anii precedenţi, un fel de intuiţie care vă salvează să faceţi investiţii greşite. Sursele multiple de venituri vă vor asigura un nivel de trai mulţumitor, dar vor exista si destui nativi care vor face prea multe investiţii (mai ales în februarie). În decembrie, nu vă mai gândiţi la investiţii şi nici nu mai acceptaţi să „întreţineţi” persoane din anturaj.

PEŞTI

Ion Besoiu (foto)

sarbatoriti 2016

VENITURI FLUCTUANTE

IUBIRE

Începeţi anul prin a fi asaltat de tot felul de persoane care susţin că vă adoră şi cele mai multe sunt chiar sincere. Din fericire, sunteţi mult prea raţional şi îndepărtaţi cu înţelepciune pericolul de a vă distruge cuplul. Tandreţea şi senzualitatea vor „exploda” efectiv în martie şi iunie. Până în iulie, partenerul de viaţă al nativilor căsătoriţi este foarte pretenţios şi extrem de irascibil.

SĂNĂTATE

Pe parcursul anului, majoritatea nativilor care au suferit în anii precedenţi de boli bizare cu simptome diverse îşi vor găsi medicul care să le pună diagnosticul real, chiar şi fără analize complicate. În cele mai multe cazuri, va fi nevoie să depăşiţi neîncrederea în metodele care depăşesc medicina tradiţională. În iunie însă, toţi nativii vor părea că întineresc. Este bine să vă feriţi de excese în luna octombrie, când mai ales cardiacii vor fi foarte fragili.

BANI

Instabilitatea veniturilor nu va acţiona asupra tuturor categoriilor profesionale. Medicii vor câştiga mai mult, la fel ca angajaţii din sistemul militar ori cei din companii cu capital mixt. Nu trebuie să renunţaţi la a face economii, pentru că tendinţa din punct de vedere financiar va fi ca veniturile dv. să fluctueze permanent. Unii vor avea noroc cu carul, alţii vor trece cu greu peste impedimente. În martie şi aprilie, veţi avea posibilitatea să faceţi şi economii.

Speranţe în agricultură

„Stagiile“ lui Marte în Scorpion şi aspectele lui Neptun cu celelalte planete din zodiac, ca şi retrogradările astrale din timpul anului, vor „construi“ circumstanţe stresante în acest an de cotitură în istoria lumii.

RELAŢII EXTERNE

Cu toate că luna ianuarie va părea de bun augur pentru Europa şi restul lumii, vor fi făcute declaraţii exagerate, dar adevărate, despre situaţii păstrate secrete de ani buni. Pentru România, întregul an va fi caracterizat de tendinţa Uniunii Europene şi a SUA de a ne „dirija“ mai mult sau mai puţin, motivându-şi intervenţiile ca fiind state cu experienţă şi tradiţie democratică.

ECONOMIE

Nu se vor semnala creşteri maxime în niciun sector al economiei (va fi afectat chiar şi turismul). Speranţe mari se vor cantona în agricultură, însă, la fel ca în anul precedent, condiţiile climatice vor fi dificile.

JUSTIŢIE

Dacă la sfârşitul anului precedent a existat tendinţa de a se face excese în derularea actului justiţiar, în prima lună a lui 2016 vor apărea declaraţii extreme, care însă nu se vor manifesta ca „reformare“ decât începând cu luna septembrie.

CLIMĂ

Condiţiile climatice vor „copia“ în mare măsură manifestările din 2015: vor fi posibile seceta şi inundaţiile în acelaşi timp, furtuni puternice sau ger pătrunzător. Într-un fel sau altul, aceste condiţii meteorologice specifice
vor influenţa şi apariţia unor accidente poluante.

Anul Maimuţei de Foc

În acest an, pe 8 februarie, se intră în anul Maimuţei de Foc. Vor ieşi în evidenţă energia acestei zodii, care stimulează şi creativitatea, puterea de a fi sinceri, forţa afirmării pe toate planurile. Vom da atenţie în mod deosebit emancipării şi evoluţiei.

Este un an în care orice se poate întâmpla, mai ales că nu prea vom putea face planificări. Tot ceea ce se va realiza se va face prin eforturi individuale. Mişcările de grup, cum ar fi răsturnările politice sau revoluţiile vor fi imprevizibile, iar motivele deosebit de diverse.

În general, Maimuţa este exuberantă, iubeşte comunicarea, umorul şi inteligenţa, trecând peste momentele stresante cu uşurinţă. Afacerile vor înflori, iar riscurile asumate vor fi frecvente. În acest an,  capacitatea de a găsi soluţii neconvenţionale la probleme vechi va fi maximă. Este de aşteptat ca fiecare dintre noi să-şi asume responsabilitatea opiniilor şi să se afirme prin originalitate.

HOROSCOP REALIZAT DE TINA RIZEA

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite