Horoscopul lunii ianuarie 2016: nativii care păşesc în noul an cu dreptul şi cei care vor fi nevoiţi să meargă ca pe cioburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscopul lunii ianuarie 2016: Anul începe liniştit pentru cei mai mulţi nativi, însă pentru restul va debuta extrem de energic, chiar furtunos, sub îndrumarea lui Marte, Mercur şi a Soarelui.

Horoscopul lunii ianuarie 2016: Berbecii păşesc în noul an cu dreptul

Berbecii păşesc în noul an cu dreptul, mai ales din punct de vedere profesional, domeniu în care totul va merge ca pe roate după o binemeritată perioadă de odihnă. Succesul profesional va fi evident mai ales în cazul celor care au propriile afaceri, în timp ce angajaţii nu vor înregistra schimbări notabile, ci pur şi simplu vor avea parte de o perioadă bună la locul de muncă. 

Important este că veţi avea opţiunea de acorda mai mult timp altor lucruri importante pentru dumneavoastră, pentru că la job lucrurile se desfăşoară parcă de la sine, fără să fie nevoie de prea multă implicare din partea voastră. În ceea ce priveşte dragostea, este momentul să încercaţi lucruri noi, să vă redescoperiţi senzualitatea. Cei care vor începe relaţii noi, vor fi surprinşi de intensitatea trăirilor.

Taur

Se anunţă un debut furtunos pentru nativii din Taur, ceea ce înseamnă că anul 2016 va presupune provocări din start.  Deşi o să pară că ianuarie nu este o lună pozitivă, Taurii se vor lupta cu încăpăţânare şi, de aceea, au şansele să pună bazele unui succes care îşi va arăta roadele în cursul anului. Este important să nu pună la îndoială calea pe care au ales-o şi mai ales să nu-şi trădeze principiile, indiferent ce s-ar întâmpla. De asemenea, este important să nu vă irosiţi resursele în mai multe direcţii, ci ar fi bine să vă concentraţi pe două obiective esenţiale. 

Pe plan sentimental nu se anunţă cea mai bună perioadă pentru Tauri, care ar fi bine să se pregătească pentru a fi trădaţi în amor. Norocul este că această zodie ştie să facă faţă cu brio şi celor mai grele încercări ale sorţii. Intuiţia este esenţială în aceste situţii delicate din punct de vedere familial şi sentimental.

Gemeni

Jupiter şi Pluto vor influenţa negativ începutul anului. Tocmai de aceea, nu este un moment bun să începeţi proiecte noi la locul de muncă sau în afaceri, iar în plan personal ar trebui să acordaţi atenţie sentimentelor persoanei iubite. Deşi vor fi şi perioade frumoase, pe plan personal Gemenii nu vor avea parte de prea multe momente pozitive. De aceea, cel mai bine ar fi să rezolvaţi problemele pe măsură ce apar, în niciun caz să le amânaţi, cu mult calm, pentru că furia este ultimul lucru de care aveţi nevoie.

Rac

Prima lună din an va fi una spectaculoasă pentru nativii din Rac, deşi succesul va veni după multe lupte încrâncenate, atât în plan profesional, cât şi sentimental. Important este să daţi dovadă de stăpânire de sine şi să nu săriţi de la o idee la alta pentru a nu intra într-o cursă nebună, goană care vă va epuiza nervos şi fizic. Partea a doua a lunii se anunţă ceva mai lină, mai ales în plan sentimental şi familial. Probabil că va fi nevoie să faceţi anumite sacrificii pentru a avea parte de linişte acasă, dar veţi simţi că a meritat.

Leu

Luna ianuarie se anunţă bună pentru Leu, care va testa terenul pentru a pune în practică planuri profesionale ambiţioase. Partenerii de afaceri, şefii şi colegii vor fi surprinşi de cât de multe reuşiţi să realizaţi, chiar dacă veţi lucra pentru mai multe proiecte în acelaşi timp. Din punct de vedere sentimental, viaţa sexuală va cunoaşte o îmbuntăţire semnificativă, iar problemele familiale sau de suflet vor fi minore. Este o perioadă bună pentru o vacanţă scurtă alături de persoana iubită sau alături de familie.

Fecioară

Profesional, luna ianuarie debutează foarte bine pentru Fecioare, care se simt pregătite să ia decizii importante imediat după ce revin la muncă. Acesta este un avantaj, pentru că majoritatea partenerilor de afaceri sau a colegilor de muncă au probleme de adaptare după perioada relaxantă de Sărbători. Tocmai de aceea, la sfârşitul lunii este posibil să aveţi parte de laude sau, dacă aveţi afacerea proprie, să se profileze un câştig deloc de ignorat. În plan sentimental este recomandat să nu mai încercaţi să schimbaţi lucrurile aşa cum vă doriţi, ci să le lăsaţi să evolueze de la sine, pentru că se vor aranja cum este mai bine, conform gothoroscop.com.

Balanţă

Veşti bune şi pentru Balanţe în ceea ce priveşte cariera, mai ales după 10 ianuarie. Deşi sunt posibile schimbări importante pe plan profesional, eventual la nivel de conducere sau apariţia unor proiecte de anvergură, nu trebuie să vă descurajaţi. Va fi suficient să vă aduceţi contribuţia cât mai mult şi rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. Dragostea va înflori în această perioadă, care va fi marcată de armonie şi de o stare de plenitudine. Cei care nu au un partener de viaţă ar face bine să-şi deschidă ochii şi inima, pentru că este o perioadă bună pentru a pune bazele unei relaţii frumoase.

Horoscopul lunii ianuarie 2016: Debut promiţător pentru Scorpioni

Luna ianuarie se anunţă una definitorie pentru întregul an, care va fi unul plin de pace şi linişte, după un 2015 în care lucrurile nu au mers tocmai bine. Armonie şi ambiţie par să fie cuvintele pentru acest semn zodiacal, nativii urmând să se afle în centrul atenţiei chiar dacă uneori nu-şi vor dori acest lucru. Profesional, luna ianuarie se va dovedi o mină de aur pentru Scorpioni, cu o mulţime de oportunităţi care pot fi exploatate din a doua parte a lunii. Întrebarea este dacă veţi găsi resursele pentru a face faţă presiunii constante, pentru că şanse de reuşită există din plin. Alegeţi calitatea şi nu vă lăcomiţi încercând să profitaţi de tot ceea ce vi se oferă, pentru că anumite proiecte vi se potrivesc mai bine decât altele. Deşi veţi fi foarte ocupaţi la locul de muncă, familia va înţelege acest lucru, aşa că nu se vor ivi confliecte din acest motiv. Pe de altă parte, tocmai pentru că familia vă va lăsa timp să vă concentraţi pe muncă, încercaţi să-i oferiţi, totuşi, atenţia de care are atâta nevoie. Prin urmare, nu vă izolaţi de partea emoţională a vieţii dumnevoastră, pentru că viaţa nu înseamnă doar muncă.

Săgetător

Ianuarie se anunţă destul de tensionată pentru Săgetători, care vor simţi că au nevoie de ajutor pentru a-şi duce planurile profesionale la bun sfârşit. Important este să realizeze că, deşi anumite provocări li se vor părea imposibile, au toate atuurile în mână. Este bine să vă găsiţi liniştea şi să vă relaxaţi la locul de muncă, fiind necesară doar o bună planificare a priorităţilor pentru a izbândi. În plan personal este important să acordaţi mai multă atenţie membrilor familiei şi să nu transformaţi certurile minore în conflicte serioase. Încercaţi să fiţi mai relaxaţi în compania celor dragi, tocmai pentru a evita momentele tensionate.

Capricorn

O lună destul de ambiguă, în care nu veţi avea parte de cine ştie ce realizări profesionale, ba chiar veţi avea impresia că şefii au cam uitat de voi, în cea de-a doua parte a lunii. Eforturile nu vă sunt apreciate, iar dorinţa de a vă face remarcat ar putea să vă facă să alegeţi proiecte neinspirate. Prin urmare, încercaţi să nu faceţi nimic decisiv până luna viitoare. Sentimental veţi traversa o perioadă de linişte şi de stabilitate, în care nu vor interveni situaţii extraordinare. Cei care vor începe o relaţie nouă ar trebui să nu grăbească lucrurile, pentru că riscă să distrugă ceea ce au construit şi vor fi nevoiţi să o ia de la capăt.

Vărsător

Vibrant, dinamic, de succes, aşa se anunţă ianuarie pentru Vărsători, cel puţin în plan financiar. Vă simţiţi pregătit să vă aventuraţi în necunoscut, să aveţi succes în domenii noi, dar aţi putea să realizaţi ceea ce simţiţi numai dacă veţi analiza atent şansele de izbândă şi veţi descoperi direcţia care ar putea să vă ducă spre cele mai înalte culmi. 

Pe plan personal, eforturile profesionale ar putea să se răsfrângă negativ în plan sentimental şi familial. Comunicarea va fi esenţială în sitiaţiile conflictuale, dar numai dacă veţi face efortul de a explica exact de ce aveţi nevoie de timp pentru a vă concentra pe alte planuri. În orice caz, nu trataţi membrii familiei cu aroganţă şi nu fiţi indiferent la dorinţele şi argumentele lor. 

Horoscopul lunii ianuarie 2016: Peştii, potenţial profesional nemărginit 

Potenţial profesional din plin încă de la începutul anului. Nu ezitaţi să vă setaţi obiective ambiţioase pentru că există şanse mari să le atingeţi. Important este să evaluaţi cât mai realist sorţii de izbândă. Pe plan personal, lucrurile vor evolua liniştit şi chiar şi micile neînţelegeri cu persoanele dragi vor trece lin. Este, de asemenea, timpul perfect pentru a-i demonstra partenerului cât de adânci sunt sentimentele faţă de el. Cei care sunt singuri, ar trebui să fie mai preocupaţi mai mult de lărgirea orizontului cultural, aşa că ar trebui să iasă mai mult la teatru, operă sau spectacole de balet.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite