Horoscopul anului 2022, realizat de Mihai Voropchievici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul anului 2022
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul anului 2022

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul schimbărilor pentru anul viitor. Astfel, cunoscutul numerolog le-a spus nativilor din fiecare zodie ce-i aşteaptă în 2022.

Horoscop 2022. Berbec

 2022 va fi un an oportun pentru această zodie. Berbecii vor începe un capitol nou, prieteni noi, dar şi relaţii romantice. Ba mai mult, îşi pot întâlni sufletul pereche, iar dragostea va fi adevărată. Berbecii pot şi un succes, până pe 16 mai 2023. Ei sunt foarte norocoşi în 2022.

Horoscop 2022. Taur

Taurii sunt plini de energie şi vor avea parte de un an bun! Cea mai bună şansă de a primi pe cineva nou în viaţa lor, mai ales cei necăsătoriţi, o să fie la luna nouă din 27 august, a explicat numerologul Mihai Voropchievici. Anul 2022 va fi plin de oportunităţi şi schimbări pentru nativii zodiei Taur. Este posibil ca aceştia să îşi schimbe chiar şi locuinţa. Va fi un an cu un ritm extraordinar de benefic.

Horoscop 2022. Gemeni

Veşti bune şi pentru nativii zodiei Gemeni! Este prognozat un an foarte oportun. Pentru Gemeni va fi unul dintre cei mai buni ani pe plan profesional! Aceştia au un an mare pentru carieră, însă dragostea va trece pe locul doi.

Horoscop 2022. Rac

Anul 2022 va fi unul foarte fericit pentru nativii zodiei Rac. Ei se vor dedica îndeosebi studiilor. Aceştia vor căuta să fie frumoşi, aspectuoşi şi armonici. Dacă au deja un partener de viaţă, ei vor planifica o vacanţă împreună. Racii sunt cei mai fericiţi când sunt alături de familie şi copii!

Citeşte horoscopul anului 2022 complet pe Click.ro

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri