Zodiile care vor fi afectate de Luna plină. Vor avea parte de situații neașteptate

0
Publicat:

Luna plină în Săgetător influențează în general viața semnelor zodiacale. Dar pentru câteva dintre ele vor avea loc schimbări bruște și situații neașteptate. Nu întotdeauna aceste schimbări sunt în rău. Dimpotrivă, viața unor nativi se va schimba în bine.

Luna plină în Scorpion  FOTO Profimedia
Luna plină în Scorpion FOTO Profimedia

Câteva zodii vor avea însă parte de schimbări și situații din cele mai neașteptate Iată care subt aceste zodii:

Rac

Pentru acest semn zodiacal e o perioadă excelentă. Racii strălucesc în această perioadă! Acest lucru este valabil mai ales atunci când iau în considerare sentimentul lor de apartenență în sfera profesională, deoarece guvernatorul acestei luni pline (Jupiter) continuă să se plimbe prin casa a 11-a a Racului, Casa aspirațiilor, a contribuțiilor sociale și a grupurilor de prieteni.

Și mai important este că Venus, aflat în tranzit în Rac și cu Luna plină aflată în Casa a șasea, casa afacerilor de zi cu zi, astrele îi încurajează să reflecteze asupra sentimentului de autoapreciere, precum și asupra talentelor și abilităților unice pe care le au Racii.

Sunt talentați, capabili, iar dacă știu să profite de calitățile lor, vor avea parte de ocazii extraordinare. Își vor asuma un risc fantastic, dar care le poate aduce foarte multe beneficii. Este posibil să le fi pună la încercare încrederea în sine, dar ar trebui să rămână tari, pentru că sunt capabil să facă față acestei provocări!

Leu

Leii ar trebui să renunțe la atașamentele care îi lasă epuizați energetic. Cu toate că, odată cu Luna plină, care afectează a cincea casă a acestui semn zodiacal, Casa iubirii, a pasiunii și autenticității, există o oportunitate de a prelua conducerea. Ar putea fi vorba de ceva la care au lucrat în culise sau de o investiție la care s-au gândit în secret. Oricum ar fi, influența puternică a lui Jupiter în Taur îi ajută să își prioritizeze obiectivele, atât pe plan personal, cât și profesional. Au nevoie de curaj pentru a reuși! Recomandarea astrelor este să-și ia inima în dinți și să pornească la luptă, pentru că șansa e de partea lor și vor avea parte de niște situații total neașteptate care vor fi în favoarea lor.

Citește continuarea pe Click!.ro și află care sunt celelalte zodii care mai sunt afectate în bine de Luna Plină în Scorpion.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite