Horoscop: Zodia care riscă tensiuni în familie în weekend. Cum poate schimba lucrurile

0
Publicat:

Horoscopul Click! arată că, în acest weekend, una dintre zodii ar putea avea tensiuni în familie. Pentru nativii aceleiași zodii, finalul de săptămână se arată însă mai promițător când vine vorba de activitatea profesională.

Parinti care se cearta. FOTO Shutterstock
Parinti care se cearta. FOTO Shutterstock

Weekendu-ul vine cu plusuri și minusuri pentru nativii Capricorn. Sănătatea lor acum este, probabil, excelentă. Și pe frontul profesional lucrurile arată bine, cu un raport puternic cu seniorii și îndrumări din partea acestora care ar putea aduce noi oportunități de creștere și succes pentru Capricorni.

Tensiuni și conflicte în familie

Cu toate acestea, viața de familie a Capricornilor poate să nu fie la fel de lină, cu unele tensiuni și conflicte care ar putea apărea din planurile de căsătorie sau întâlniri.

Sfaturile astrologilor pentru Capricorni

Relațiile de familie pot aduce bucurie și sprijin în viață. Cu toate acestea, uneori, dinamica familiei poate fi provocatoare. Poate fi util să participați la adunările de familie și să încercați să mențineți relații pozitive cu rudele îndepărtate. Întărirea legăturilor familiale poate duce la un sentiment de apartenență și confort.

Citește în ClicK! despre ce tot anunță astrele pentru acestă zodie și pe celelalte planuri!

Cum identificăm nefericirea din cuplu și dincolo de horoscop

Amintim că, într-un interviu pentru “Adevărul”, Adina Buzgău, psihoterapeut sistemic de familie şi cuplu, vorbea despre provocările din relaţia de cuplu.

„Fiecare poate să identifice când se instalează nefericirea în viaţa de cuplu. Dacă ne oferim răgaz pentru a contempla puţin la propria viaţă, la cine suntem, la ce vrem de la viaţă putem concluziona dacă în ansamblu avem un sentiment de fericire legat de viaţa noastră sau nu. Sigur că, în viaţa alertă ce o trăim azi, în încercarea de a face faţă constant cerinţelor vieţii sociale, de a face mereu un update cu trendurile vremurilor, acest lucru - de a contempla asupra propriei vieţi e posibil să se întâmple tot mai rar. Dar e necesar! Şi e binevenit, la fel cum e o zi de duminică după o săptămână de muncă intensă, pentru a nu intra într-o criză de sens”, explica Adina Buzgău.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite