Trei zodii care vor avea o săptămână grea. Decizii importante, schimbări majore, dar și multă iubire

0
Publicat:

Pasiunea conduce săptămâna aceasta. Mercur care face cuadratură cu Berbec ne aduce pasiune în tot ce facem. Acest tranzit astrologic ar trebui să ne dea impulsul să facem în această săptămână lucruri pe care s-ar putea să nu le fi încercat săptămâna trecută.

Horoscop FOTO Shutterstock
Horoscop FOTO Shutterstock

Dar în perioada 17 - 23 iulie, trei zodii vor avea horoscoape dure. Ne putem aștepta la emoții înalte, la luarea de decizii neplăcute și la gesturi și acțiuni pasionale, romantice. Trecem în sezonul Leului, iar asta afectează pe toată lumea. Cu toate acestea, trei semne zodiacale ies în evidență săptămâna aceasta.

Cu Luna în opoziție cu Pluto, ne putem aștepta la o dorință profundă de schimbare majoră, iar cu Luna în Leu, această schimbare are potențialul de a deveni o adevărată transformare. Aceasta este săptămâna în care mulți dintre noi decid să întoarcă foaia, să ia decizii majore.

Trei zodii, cele mai afectate

Soarele în trigon cu Neptun va sprijini acel efort cu Luna care tranzitează prin Fecioară săptămâna aceasta, ne vom simți încurajați în privința asta.

Odată cu tranzitarea Soarelui în Leu pe data de 23, Mercur se unește cu Lilith simultan și știm că viața noastră amoroasă va fi intensă. Ne putem aștepta la multă iubire pentru cele trei semne zodiacale cele mai afectate de tranzitele din această săptămână. Astrele indică manifestări pline de pasiune pentru cei trei nativi. Terminăm săptămâna cu Luna în Balanță, arătându-ne că orice ne dorim să facem, se poate face ușor, eficient și pasional, arată Your Tango.

1. Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Pentru a-ți atinge scopul trebuie să treci peste unele dificultăți. Asta înseamnă că înainte de a atinge vibrațiile înalte în această săptămână, probabil vei trece printr-o „noapte a sufletului”. Vezi că te-ai lăsat doborât și ți-ai găsit scuze pentru prea mult timp. 17 - 23 iulie te plasează chiar în fața oglinzii și nu ești mulțumit de ceea ce vezi, dar cu siguranță nu vei recunoaște asta nimănui altcuiva.

Deci, în modul tău privat, vei trece prin momente de ură de sine și, ca întotdeauna, te vei ridica de acolo. Recunoști că ești singurul care poate aduce transformarea de care ai nevoie, așa că îți planifici viitorul. Trebuie să te uiți la tine și să te îndrăgostești. Această ură degradantă a corpului nu este pentru tine. O săptămână grea îți va aduce mare noroc în săptămâna viitoare.

2. Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Ai fost frustrat de modul în care lucrurile s-au prăbușit în viața ta. Dar, deși nu înseamnă că ești fără speranță, nu-ți place unde te-au condus alegerile tale recente. Cu toată această energie a lui Pluto care plutește în jurul tău, simți că este un moment de genul „acum sau niciodată”. Trebuie să te schimbi. Dar nu prea știi ce să faci, care este prima mișcare. În săptămâna 17 - 23 iulie, vei observa că ești nemulțumit de atâtea și că ceva trebuie să faci.

Nu poți merge mai departe în acest ritm și recunoști nevoia de a te scoate din această disperare. Sezonul Leului se apropie în curând și poți simți puterea determinării intrând în psihicul tău. Nu ești încă acolo, dar inspirația pare că începe să prindă contur. Poate fi un drum lung către fericirea personală, dar, cumva, vei ajunge acolo și drumul va începe săptămâna aceasta.

3. Capricorn

Te simți extraordinar de dezamăgit în această săptămână, iar pasiunea care este atât de puternică și omniprezentă pare să fie cea care stimulează toată această auto-dezaprobare. Nu te urăști pe tine însuți. Nu ai merge niciodată atât de departe, dar nu poți suporta anumite lucruri pe care le faci și știi că trebuie să schimbi lucrurile dacă vrei să ieși întreg din săptămâna asta.

Marte și Luna în opoziție cu Saturn te determină să îți faci reproșezi în mod necruțător. OK, este timpul să accepți că anumite lucruri nu-ți plac. Dar acum trebuie să mergi înainte. Ajunge de linsul rănilor. Ai făcut ceea ce ai făcut, ai făcut greșeli, iar acum este timpul să-ți iei viața în propriile mâini și să faci ceva incredibil din ea. Poți sa faci asta!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite