Horoscopul săptămânii 24-30 noiembrie. Trei zodii încercate de destin renasc spre final de lună

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 24-30 noiembrie 2023 arată că nativii unor zodii vor avea numai bucurii înainte de Sfântul Andrei. Astrologul Click! are previziuni pentru finalul lunii noiembrie.

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Veți avea o perioadă foarte activă, iar motto-ul vostru ar putea fi „Cine se scoală de dimineață, departe ajunge”. Activi ați fost și săptămâna trecută, dar acum, cu o nouă forță, porniți iarăși la drum.

Se pare că implicarea voastră va fi necesară în treburile cotidiene, dar și in lucruri mult mai importante personal pe termen lung. Și în prima și a doua variantă, ar fi bine să nu trageți pătura pe voi, să nu vă ascundeți, să respectați principiul cooperării, al asistenței reciproce, dar și să nu căutați să faceți totul singuri.

Astfel, această săptămână poate deveni un moment bun pentru a face față datoriilor, atât financiare, cât și morale. Prin urmare, încercați să vă păstrați promisiunile dacă le-ați făcut înainte!

Taur

Voi o să fiți probabil față-n față cu șefii sau cu autoritățile, veți putea schimba locul de muncă, iar odată cu schimbarea muncii, chiar și locul de reședință în unele cazuri, asta dacă nu cumva o să faceți naveta.

Sentimental, pentru cei singuri, iubirea este acum strâns legată de prietenie. Simțiți o simpatie profundă pentru prietenii voștri, iar dintre ei se va evidenția cineva care va provoca furtună în sufletul vostru.

Evaluând toate avantajele, posibil să vă îndrăgostiți unul pe altul. Ar fi bine să țineți deocamdată ascunsă relația, deoarece, dacă ceilalți află despre asta, nu puteți evita invidia și bârfa. Dacă sunteți femeie, evitați o sarcină nedorită!

Gemeni

Aveți ocazia acum să vă simțiți stăpâni în aproape orice situație. Se pare că tot ce veți face săptămâna aceasta, vreți să lucreze pentru viitorul vostru. Așadar, este timpul să vă ridicați mânecile și să vă concentrați asupra afacerilor, însă doar să clarificați ce trebuie făcut, fără să investiți major deocamdată!

E momentul să fiți gata să luptați pentru fiecare metru de fericire personală și profesională. Nu vă abateți de la obiective și să obțineți maximul din ce se poate! Principalul lucru este să nu ignorați persoanele apropiate care au nevoie de sprijin și sfaturi înțelepte.

Profesional sau dacă munciți la renovarea propriei case, nu este exclus să vă treziți într-o poziție dificilă de a conlucra cu salariații. Este posibil să fie nevoie de schimbarea echipei, inclusiv a lucrătorilor care pot oferi servicii de reparații.

Dragostea vă face mai vulnerabili și mai sensibili, iar întâlnirile secrete vă vor face să visați și să vă străduiți să păstrați armonie în relația prezentă. Această perioadă vă va inspira și vă va trezi potențialul creativ care vă va atrage în lumea fanteziei. Vedeți însă și realitatea!

Rac

Perioada, pe voi o să vă aducă față-n față cu energia banilor, căci provocările nu vor lipsi. Pe de o parte, aveți toate șansele să câștigați mai mult sau să primiți surse suplimentare neașteptate de finanțare.

Pe de altă parte, puteți simți o nevoie persistentă de a cheltui mult. Vor veni o mulțime de tentații în jur, iar banii dacă sosesc cu ușurință câțiva, ei vor dispărea la fel de ușor. Așadar, relația voastră cu banii va fi mai simplă în perioada de până pe 27. Atunci veți putea câștiga, vă puteți implica în proiecte profitabile și veți găsi sponsori care să vă susțină.

Deși ați putea avea o anumită confruntare cu partenerii în perioada 27-29 noiembrie, cu ceva prudență veți putea să vă apărați interesele. Principalul lucru este să nu intrați în conflict, să încercați să cedați și să vedeți obiective mai importante în spatele lucrurilor mici

 În plus, să semnați cu atenție contracte, să participați la proiecte financiare dar numai să le analizați, deoarece există riscul de a trece cu vederea lucruri mici enervante.

Leu

Perioada este bună pentru o analiză aprofundată a situației actuale și a stabilirii priorităților. Planificarea pe termen lung vă va ajuta să încheiați cu succes anul, precum și să vă înțelegeți pe voi înșivă. Este foarte important să nu irosiți energia pe fleacuri pentru că, într-o încercare de a atinge mai multe obiective simultan, există o mare probabilitate de eșec.

Această ultimă decadă a lunii se va dovedi bună, veți avea curaj,optimism și speranță în realizarea obiectivelor pe care vi le propuneți. Veți fi ambițioși, veți stabili ținte înalte și chiar veți avansa în implementarea lor.

Dacă vreți schimbarea locului de muncă, vă puteți ocupa de asta, dacă vreți firma voastră ori să lucrați ca independent la fel, o puteți face. În plus, veți primi și susținere de la alții, cu condiția să faceți curățenie în jur și să păstrați doar oamenii de încredere.

Grijă însă, căci se pot ivi niște divergențe! Din cauza lor, s-ar putea răci relații pe care nu merită să le pierdeți.

Fecioara

Perioada vine cu ceva apatie care vă îndeamnă să vă retrageți în zona voastră, uneori chiar și fără motiv anume. Da, poate că cei care preferă tăcerea se vor bucura de ea, amânând viața activă pentru o perioadă ulterioară. În același timp, unii pot simți nevoia de a petrece timpul într-un mod propriu, așa cum se simt ei confortabil.

Aveți însă grijă, că o retragere îndelungată înseamnă stagnare în carieră sau chiar în viața personală!

Mai curând ocupați-vă de probleme vechi, rămase neterminate căci, dacă nu, ele oricum vă vor ieși la lumină pe neașteptate!

Dacă veți fi obligați să mergeți pe cărări noi și necunoscute, așteptați-vă să fiți confuzi și plini de incertitudine și nesuguranță! Nu vă panicați, căci Universul vă ajută, va trimite oameni care să vă sprijine, iar ei pot fi chiar patronii voștri!

Citiți în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite