Norocoșii zodiacului în 2024. Cine sunt nativii care vor avea de câștigat, se anunță avansări în carieră

0
Publicat:

Pentru 2 zodii, anul 2024 va fi cu adevărat norocos. Astrologii anunță câștiguri importante pentru aceștia, în urma unor avansări la locul de muncă. Astfel, seriozitatea și munca perseverentă pe care le-au depus până acum vor fi răsplătite.

Două zodii încep anul 2024 cu dreptul FOTO Shutterstock
Două zodii încep anul 2024 cu dreptul FOTO Shutterstock

Pentru nativii Vărsător și Balanță se anunță succese profesionale la care visau de mult timp, scrie click.ro.

Abilitățile inovatoare ale Vărsătorilor și spiritul lor nonconformist vor fi apreciate de superiori, deschizând uși către proiecte noi și responsabilități sporite, anul viitor.

Nici pentru Balanțe, lucrurile nu stau rău. Talentul de mediator și de echilibrare a energiilor nu vor fi trecute cu vederea la serviciu, conducând la o creștere a responsabilităților și la recunoașterea meritată a eforturilor.

Citește articolul complet pe click.ro.

Cea mai rară zodie în România. Statistici din ultimii 30 de ani

V-ați pus vreodată întrebarea care este cel mai rar și cel mai frecvent întâlnit semn zodiacal? Cu siguranță, cu toții avem rude născute în Rac, Balanță, Scorpion sau Săgetător.

Potrivit statisticilor din ultimele trei decenii, în țara noastră se nasc puțini copii sub semnul zodiacal al Vărsătorului (20 ianuarie – 19 februarie). 

De asemenea, atât în Europa, cât și în SUA, se observă o tendință asemănătoare. Februarie este luna cu cele mai puține nașteri, așadar Vărsătorul este cel mai rar semn zodiacal întâlnit. 

Vărsătorii au mintea deschisă și acceptă idei și concepte din alte surse decât ei înșiși.   

Totodată, și Berbecul face parte din categoria semnelor zodiacale rar întâlnite. 

Cele mai multe nașteri sunt înregistrate în lunile iulie și august, dar și în septembrie sau octombrie se nasc mulți copii. Astfel, cele mai întâlnite semne zodiacale sunt: Leu, Fecioara, Rac, Balanță și Scorpion. 

Toată lumea le caută compania! Ele sunt cele mai amuzante zodii: nostime, comunicative, te captivează

Vărsătorul nu este doar cel mai rar semn zodiacal din România, ci și unul dintre cei mai amuzanți oameni. Este un semn adorabil, care se deschide cu timpul. Nu te aștepta de la Vărsător să te cucerească din prima, așa cum o face un Geamăn. Nu, Vărsătorul întâi va analiza auditoriul și va decide dacă începe spectacolul sau nu. Întâi este reținut și misterios. Apoi, dacă îi place compania, va deveni un izvor nesecat de glume și bancuri, o plăcere, o încântare.  

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite