Horoscopul runelor pentru săptămâna 9-15 ianuarie. Schimbări importante pentru una dintre zodii | VIDEO

0
Publicat:

Pentru săptămâna 9-15 ianuarie, cunoscutul Mihai Voropchievici anunță schimbări mari pentru nativii unei zodii și dragoste mare, provocări și griji și probleme pentru alții.

Iată ce spune horoscopul runelor pentru 9-15 ianuarie:

Berbecul are iar un mesaj dublu, să se relaxeze, să nu-și mai facă griji vizavi de starea de sănătate unei persoane dragi. Devine foarte grijuliu.

Taur - are nevoie de forță și putere să depășească problemele, dar astrele sunt lângă voi, vă încurajează și vă susțin să depășiți această lecție de viață sau probă de încercare.

Gemeni - să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare. Vin schimbările peste Gemeni

Peste Rac, ce e interesant: astrele anunță călătoria, să-și facă bagajele. Poate e rost de plecare în zilele acestea, o mică experiență, o mică vacanță.

Cineva trebuie să primească mesaje, să fie atent și atenționat.

Leii intră în incidența a tot ceea ce e pe telefon, mesaje, mailuri, sunt mesaje de început de an și sunt bune. Nu acceptați pe cele care sunt scrise cu negru, nu le citiți. Citiți-le pe alea cu alb.

La Fecioară, abordați altfel problemele care vă interesează, schimbați tehnica, tactica. Ați fost buni, fiți răi. Ați fost răi, fiți buni.

Citește horoscopul complet pe Click.ro! 

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite