Horoscopul perioadei 6 - 12 ianuarie 2023. Cine riscă să ia decizii pripite și cine trebuie să se ferească de accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizat de astrologul Lorina, horoscopul perioadei 6 - 12 ianuarie 2023 cuprinde predicții complete pentru toate semnele zodiacale. Nativii uneia dintre zodii sunt predispuși la decizii pripite și ar trebui să fie mai prudenți.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Berbec

Tensiunile, certurile și revendicările reciproce, precum și pretențiile voastre exagerate nu sunt excluse, în special cu persoanele în vârstă sau cu superiorii. Așa că, nu aș spune că nu este o perioadă dificilă și stresantă pentru mulți. Unii vor simți o lipsă acută de energie, alții vor simți iritare,vor atrage atenția asupra lor, implicându-i și pe alții în treburile și problemele lor. Din cauza stării vulnerabile, cele mai mici remarci făcute de interlocutori pot duce la izbucniri emoționale și reacții imprevizibile din partea voastră. Reacțiile vor fi impulsive și în momente nepotrivite, ceea ce poate complica dialogurile.

Proiectele de muncă și de afaceri se pot dezvolta în direcția de care aveți nevoie, chiar dacă deficitul de resurse energetice se poate simți în primele zile.

Interesant e că unii dintre voi se vor angaja în autocritică, vor medita profund la greșeli analizând ceea ce se întâmplă. Bineînțeles că se vor supăra pe ei înșiși, lucru care poate afecta starea de spirit dar și performanța. Vă sfătuiesc să amânați întâlnirile importante, să negociați și să fiți diplomați, să nu discutați subiecte incitante, să nu-i provocați pe alții, deoarece este puțin probabil că va fi posibil să ajungeți la un acord și la o decizie constructivă. Ba mai mult, o să vă treziți în situații neplăcute și uneori periculoase. De aceea este important să rămâneți calmi.

Taur

Concentrarea va fi pe voi și pe dorințele voastre deoarece veți fi în centrul atenției și veți primi o mulțime de complimente. Unii pot să înceapă un fel de aventură sau să călătorească în locuri și țări îndepărtate necunoscute pentru a-și încerca norocul. Iar pentru carierişti şi oameni de afaceri, cooperarea internaţională sau la distanţă poate fi în prim plan. Alegerile de start vor fi dificile și poate aveți nevoie de sfaturile specialiștilor.

Nici financiar nu sunteți scutiți de situații grele, deoarece pot veni costuri mari,pierderi, schimbări de planuri, adaptare în afaceri sau probleme cu autoritățile fiscale. Schimbările din viața publică și din sfera legislativă vă pot obliga să schimbați traseul afacerilor, să colectați informații noi, să renegociați contracte, să contribuiți cu fonduri suplimentare.

Ori se pot ivi probleme ale unor persoane apropiate, de care să fiți nevoiți să vă ocupați, lăsându-le în stand-by pe ale voastre.

Orice activitate colectivă se poate dovedi a fi imprevizibilă, starea de spirit din echipă se poate schimba, iar asta ar presupune ca voi să vă asumați responsabilități suplimentare, să vă ocupați de lucrări organizatorice, să pună lucruri în ordine și să vă arătați responsabilitate pentru a stabiliza situația.

Gemeni

Relațiile cu partenerii pot deveni tensionate și imprevizibile, deoarece aceștia nu-și vor respecta promisiunile, își pot abandona deciziile anterioare, se pot retrage din afaceri, se pot lansa în noi proiecte cu alții, astfel încât veți anula contracte și vă veți simți înșelați.

De asemenea, este posibil ca situații dificile, eventuale accidente, acutizare de boli, circumstanțe neprevăzute, să vă facă vulnerabili, să vă scadă energia vitală, inclusiv încrederea. Luați măsuri de precauție la drumuri, monitorizați starea tehnică a mașinii, precum și echipamentele de uz casnic și electronic!

În ciuda unei energii reduse din primele 2 zile ale săptămânii, mulți veți deveni foarte dinamici, căutând soluții optime la problemele pe termen lung, generând idei și promovându-le cu insistență în mediul apropiat. În același timp sunt posibile anumite transformări în viața personală. Unii vor începe să graviteze spre rivalitate și luptă, pe măsură ce spiritul competitiv se trezește brusc în voi.

Rac

Pentru voi, zona de relații va fi pusă la încercare, dându-vă emoții și schimbări ale stării psihice. Vin dificultăți în dialoguri, iar ele nu pot fi trecute fără urmări decât

dacă respectați niște reguli, cum ar fi libertățile celuilalt, ascultarea opiniilor altora, moralitatea în acțiuni, ameliorarea ambițiilor excesive în detrimentul celorlalți, nepermiterea însă a altora să vă manipuleze. Dar, în ciuda dificultăților în comunicare, în general, aceasta este o perioadă bună pentru a vă demonstra calitățile de afacerist, de a descoperi noi perspective de creștere spirituală și creativă. Veți ținti mai sus, veți căuta funcție și poziție socială mai înaltă sau metode pentru a vă stabiliza baza materială.

În mediul apropiat se vor ivi mutări, schimbări,transformări și astfel, unele persoane vor veni și vor pleca din raza voastră vizuală. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la întâlniri și comunicare. Din contră, printre noile cunoștințe vor fi unele care chiar vor avea cuvânt de spus în modificarea viziunilor voastre despre viață.

Leu

Intrarea în semn de Foc a planetei Jupiter, numită și Marele Benefic în astrologie, pe voi o să vă favorizeze, chiar dacă nu va fi o creștere spectaculoasă și peste noapte. Activitățile vor fi productive, deciziile îndrăznețe și ca urmare, progresele în carieră se vor vedea. În special primele 4 zile vor avea loc transformări la locul de muncă și veți putea să vă demonstrați calitășile, talentele și abilitățile. Practic există șansa de a face o impresie bună oamenilor potriviți.

Vor fi persoane care, din scopuri egoiste, vă pot ademeni în planurile și afacerile lor, iar acolo, vă vor încărca pe voi cu problemele și responsabilitățile lor. Normal că totul poate duce la crize de nemulțumire și izbucniri agresive cu certuri. Vă veți manifesta emoțiile și stările când blând și cu ușurelul, când cu tonuri ridicate. Principalul lucru ar fi să nu luați decizii pripite sub influența impulsului, să amânați discuțiile și negocierile importante.

 Citește horoscopul complet al perioadei 6 - 12 ianuarie 2023 pe Click.ro!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite