Horoscop săptămânal 9-15 iunie. Ce zodii își schimbă destinul

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 9-15 iunie este realizat de astrologul Click, Lorina, și vine cu predicții complete pentru cele 12 zodii.

O zodie trebuie să treacă la modul economic. Foto: Arhivă
O zodie trebuie să treacă la modul economic. Foto: Arhivă

Berbec 

Odată cu venirea celui de-al doilea decan de lună, conducerea și oamenii influenți se vor baza pe creativitatea și calitățile voastre de afaceri, astfel încât vi se pot oferi noi locuri de muncă mai interesante și bine plătite. Abia acum veți putea să luați decizii responsabile, să dictați condițiile. Activitățile vor aduce venituri bune, așa că va exista posibilitatea de a îmbunătăți semnificativ condițiile de viață, de a face reparații și probabil, de a cumpăra proprietăți imobiliare. 

Relațiile romantice vor deveni mai emoționante, pasionate, vor putea aduce varietate astfel încât perioada promite să nu fie deloc plictisitoare. 

Trebuie atenție în afacerile financiare cu partenerii, să nu investiți în proiecte dubioase, să nu cedați convingerilor altor persoane. 

Taur 

Alții pot profita de credulitatea voastră excesivă sau puteți face promisiuni pripite pe care le regretați ulterior. Cunoașteți-vă limitele și nu preluați sarcini peste puterea voastră de a vă achita de ele! 

Perioada va fi poate mai favorabilă pentru antreprenori, deoarece aceștia nu depind de starea de spirit a șefului și de o serie de alte condiții care pot împovără angajații. 

În sectorul financiar, nu trebuie așteptate schimbări pozitive. În problemele legate de bani, e nevoie să vă străduiți mai mult pentru o oarecare stabilitate, pe care oricum Venus din Leu pentru voi nu o poate garanta. Pregătiți-vă chiar pentru o scădere a salariilor, pentru pierderea accesului la surse suplimentare de venit sau o mărire a cheltuielilor! Deocamdată, treceți la modul economic, nu vă grăbiți să schimbați locul de muncă sau să vă deschideți propria afacere. 

Gemeni 

Dinamismul va crește și, odată cu acesta, presiunea și credința în capacitățile și dreptatea voastră. Prin urmare, poate avea loc o transformare în relațiile cu partenerii, cu colegii și cu superiorii. Mai multe energii pozitive vă vor ajuta să evaluați corect o situație, să luați decizii constructive, să găsiți o cale fie și ocolitoare, pentru a nu rata șansele. Altfel, mulți veți avea probabil probleme neașteptate cauzate de unele greșeli în afaceri sau de o poziție ireconciliabila. 

Spre finalul perioadei, zilele se vor dovedi mai dinamice, veți recupera energia vitală, lucru care vă va ajuta să descurcați anumite probleme. 

În ceea ce privește domeniul profesional, abilitățile de comunicare vor juca un rol important. Veți deveni mai relaxați, curioși, deschiși la comunicarea cu o mare varietate de oameni. Veți avea mult deci contact cu ceilalți. 

Rac 

Continuă o perioadă complexă și pentru voi, deoarece simțiți că mult din ce dețineți în interior și exterior este uzat. Se pare că problemele din trecut, afacerile de atunci, vă țin acum pe loc sau chiar vă trag în jos. Cu toate astea, aveți deschidere să faceți planuri pentru viitorul, fie personal, fie de afaceri și chiar se întrevăd câteva perspective. Vor veni idei mari și propuneri importante care, deși nu vă satisfac necesitățile financiare, dacă le veți accepta, nu veți regreta. Dacă le refuzați, veți bâjbâi în continuare în căutarea muncii și veți pierde mai mult timp și energie din vanitate în loc să culegeți fructele. 

Un rol interesant în viața interioară poate fi jucat de spiritualitate, credință sau de o societate secretă, respectarea ritualurilor va deveni importantă pentru voi. Privitor la percepția realității, veți fi destul de conservatori și orice perspectivă care nu se conformează opiniilor și atitudinilor voastre va fi privită cu neîncredere. Un punct de vedere stabil va contribui la încrederea în sinele vostru. 

Leu 

Vă bucurați de o perioadă bună, cu multă comunicare, magnetism care vă ajută să câștigați de partea voastră oameni cu putere sau de la care aveți multe de învățat. Atrageți admiratori, vă construiți o imagine frumoasă în societate și chiar puteți discuta și iniția primii pași pentru un proiect de suflet mai vechi. Socializarea vă ocupă destul timp, maniera de comunicare trebuie supravegheată permanent, mai ales spre mijlocul perioadei când sunteți mai obosit, mai apatic și poate nu manifestați același entuziasm față de toate persoanele cu care interacționați. Cereți părerea anturajului, notați sugestii primite acum întrucât îi prindeți pe ceilalți în pase bune și își deschid majoritatea dintre ei tolba cu sfaturi și păreri. 

Relaționarea cu familia vă cauzează stare de presiune, poate vă simțiți limitat în ambițiile la care începeți acum să aspirați și aveți tendința să fiți mai repeziți sau să abordați principiul mai lasă-mă să te las cu rudele. Faceți mici schimbări, e în regulă să sacrificați din niște ore petrecute cu familia! 

Citește continuarea pe Click.ro!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite