Horoscop iulie 2023. E vremea marilor schimbări pentru toate zodiile horoscopului

0
Publicat:

Astrologul Click!, Lorina, are previziunile complete pentru cea de-a doua lună a verii. Planeta iubirii va retrograda în leu, ceea ce înseamnă că multe relații se vor transforma ori se vor încheia definitiv.  

Horoscop. FOTO Pixabay
Horoscop. FOTO Pixabay

Berbec

Pentru ca această a doua lună de vară să vă fie benefică, veți avea nevoie de mult echilibru interior. Va trebui să deveniți mai optimiști și să regretați mai puțin neîmplinirile trecutului. Ce-a fost a fost, nu mai puteți repara nimic, iar acum trebuie să vă recuperați. Orice decizie impulsivă va fi nepotrivită și nu va face altceva decât vă va complica viața.

Dacă aveți treburi importante în această lună, ar fi bine să le planificați în prima decadă a lunii iulie, când veți fi mai avantajați de aranjamentele astrale și veți putea atinge obiective la care deja ați lucrat.

Financiar, e o lună în care veți primi provocări. La prima vedere, par avantajoase. Doar că nu-i așa. Există factorul Necunoscut ce nu poate fi prevenit. Vor apărea unele circumstanțe nefavorabile pentru care veți fi complet nepregătiți și vor afecta situația monetară. Așadar, deși inima vă va îndemna la cheltuieli de vacanță, divertisment sau chiar încercări de speculații, abțineți-vă și păstrați-vă economiile!

Din punct de vedere al sănătății, vă sugerez să găsiți metode de întărirea sistemului imunitar, să păstrați o dietă sănătoasă și o condiție fizică bună.

Taur

Prima săptămână de iulie v-ar fi favorabilă diferitelor activități profesionale, veți fi capabili să acționați practic și eficient, veți găsi specialiștii cu care să vă consultați dacă apar probleme.

În relații însă, lucrurile se vor schimba, iar tensiunile vă vor da târcoale și bătăi de cap. Comunicarea va deveni dificilă, iar acest lucru se va datora contradicțiilor, iritării, revoltei, emoționalității crescute ori lipsei de logică în conversație. Există tendința de egoism, dar aceasta nu va calma divergențele, din contră. Dacă nu vreți s-ajungeți la separare, fiți diplomați, ascultați și opiniile celeilalte părți implicate și nu puneți paie pe foc. Oricum va fi dificil să se ajungă la un acord comun, pentru că toată lumea va lupta pentru interese personale și nimeni nu va dori să-i asculte pe ceilalți. Deci orice insistență de comunicare pe un asemenea fundal, va fi inutilă.

Financiar, veți consuma în principal bani pentru casă și familie, iar aceste cheltuieli vor crește. Vă sugerez să vă abțineți de la achizițiile costisitoare, mai ales electrocasnice sau mobilier, pentru că nu vă sunt favorabile. Mai mult, veți primi provocări neașteptate, iar banii pot fi necesari pentru nevoi urgente neplanificate.

Gemeni

În primele 20 de zile din luna iulie, veți avea Soarele cu activitate și dinamică într-o casă a banilor din cercul zodiacal. Veți căuta metode de a vă proteja finanțele și de a înmulți sumele din conturi. Poate veți avea nevoie de surse în plus de venit față de cele din trecut sau măcar să vă restrângeți cheltuielile strict la cele cu adevărat necesare. Nu vă aruncați să semnați acte legate de bani și care doar par în regulă, nu aveți încredere în propuneri și promisiuni fără să verificați și oamenii care le fac!

Retrogradarea planetei Venus atrage atenția la resursele materiale, așa încât vă sfătuiesc să nu vă implicați în noi activități în ultima săptămână, ci mai curând să le faceți mai eficiente pe cele deja pornite.

Relațiile cu oamenii vor fi contradictorii și nu-s excluse conflicte de interese ori provocări din partea unor indivizi dubioși. În plus, undeva pe la mijlocul lunii, ar putea să apară tensiuni cu șefii sau cu colaboratorii, iar voi veți fi obligați să luați măsuri, multe dintre ele restrictive și să căutați să faceți compromisuri.

În situația în care aveți de dezbătut moșteniri sau partaj, nu inițiați acțiuni în acest sens după data de 22!

Rac

Aranjamentul astral al acestei perioade de jumătate a verii mă determină să vă invit la înțelepciune și prudență, în special în al doilea decan de iulie. Dacă primele 10 zile puteți acționa eficient și cu bune rezultate, apoi lucrurile se vor complica. De aceea, orice comunicare și acțiuni active ar trebui să fie planificate pentru prima parte a perioadei.

După 11, veți întâmpina dificultăți și opoziții din partea partenerilor sau a altor personaje importante, asta dacă nu cumva dușmani cunoscuți își vor reactiva duritatea, răzbunarea, ciuda și invidia și vă vor provoca.În acest context, lucrurile devin greu de controlat și aproape că veți simți cum pământul vă fuge de sub picioare.

Călătoriile nu vă sunt favorabile și nici relațiile cu cei din străinătate. Așadar, nu vă sfătuiesc să planificați nici măcar vacanțe dincolo de granițele țării.

Financiar, oricât ați încerca să rezolvați eventualele probleme, tot nu veți reuși pe deplin. Tot ce va sta în puterea voastră ar fi păstrarea atenției și vigilenței.

Medical, sunteți vulnerabili și vă sfătuiesc să nu neglijați semnalele corpului. În plus, luați măsuri de întărire a organismului, nu faceți excese cu nimic, evitați curentul și aerul condiționat, iar dacă faceți sport, nu recomand activitățile cu risc, ci unele moderate.

Leu

După mult timp de muncă și efort, probabil aveți nevoie de concediu și relaxare. Însă din păcate, situațiile care vor veni nu vă lasă momente de respiro. Și de plecați în vacanță, se va ivi ceva de făcut. Probabil că abia spre finalul perioadei se vor mai calma lucrurile pentru voi.

Atenție la starea de sănătate, pentru că atâta oboseală acumulată se va resimți pe corpul fizic! Schimbările bruște de presiune și de dispoziție nu sunt excluse. Acest avertisment este valabil mai ales pentru femeile din această zodie, care vor experimenta migrene, slăbiciune și somn agitat.

Profesional, nu este o lună cu mari reușite și nici favorabilă implicării în proiecte de anvergură. Iar dacă vreți să găsiți alt loc de muncă mai bun, nu iulie va fi luna potrivită. Deocamdată, păstrați-l pe ăsta la care sunteți! Nu înseamnă că nu trebuie să vă faceți planuri, să căutați informații, însă nimic din toate nu trebuie să fie făcut public.

Financiar, se pot ivi cheltuieli neluate-n calcul, așa că nu vă aruncați cu achizițiile. Poate în ultima săptămână să vă mai reveniți, însă doar cât să achitați o parte din datorii.

Fecioara

Este o lună în care veți petrece mai mult timp cu familia și cu cei dragi, veți comunica mult și veți dezbate diferite subiecte. Grijă însă la informații, pentru că unele trebuie verificate înainte de a le lua drept adevăr!

Între 5 -11 iulie, traversați cea mai reușită perioadă pentru găsirea unui nou loc de muncă și surse suplimentare de venit. Descoperiți tot felul de inovații de care să vă folosiți la înlăturarea obstacolelor din relațiile de afaceri.

În plus, în această perioadă pozitivă a lunii, partenerii și oamenii cu idei similare vor contribui activ la inițiativele și angajamentele voastre, oferindu-vă sfaturi competente.

A doua jumătate a lunii va fi marcată de predominarea aspectelor astrale nefavorabile și de un risc ridicat de erori, calcule greșite care pot duce la pierderi. De asemenea, orice formă de cooperare va fi însoțită de neînțelegeri reciproce, conflicte și dezacorduri. Pentru a sta departe de astfel de situații, ar fi o vacanță în această perioadă nefavorabilă lucrului poate cea mai optimă soluție.

Medical, vă veți simți bine dacă veți reuși să vă gestionați emoțiile. Drumețiile, ieșirile în natură, plimbările cu rolele, ciclismul și practicile spirituale vă vor fi utile.

 Citește în Click! ce le rezervă horoscopul lunii iulie și celorlalte zodii!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite