Horoscop 24 februarie, de Dragobete: unde nu e pasiune sar scântei. O zodie are parte de o surpriză de la o persoană din trecut

0
Publicat:

Potrivit Horoscopului din data de 24 februarie, Berbecii vor primi bani, Taurii sunt indeciși, nu știu calea optimă pentru a duce la bun sfârșit sarcinile, iar Peștii află intențiile reale ale celor din familie.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Berbec 

Iubire - Vă dovediți un partener de conversație agreabil pe multe subiecte. Vreți să știți puțin din orice, faceți comentarii pertinente. Nu uitați de umor.

Sănătate - Lipsa de apreciere și nerecunoașterea meritelor vă consumă. Nu adunați tensiune, ci meditați.

Bani - Primiți bani, fie sub formă de mici cadouri, fie vi se plătește o datorie.

Taur 

Iubire - Ieșiți fără să vreți în evidență, indiferent de mediu. Aveți permanent nevoia de a spune sau a comenta ceva. Vreți libertate și refuzați constrângerile impuse de un regim sau de un instructor. Faceți doar lucrurile care vă plac.

Sănătate - Corpul fizic reacționează la gânduri. Dacă ele sunt pozitive, e ok.

Bani - Sunteți indecis și nu știți exact calea optimă de a duce la bun sfârșit sarcinile. Luați o pauză și adunați-vă ideile.

Gemeni

Iubire - Acordați multă atenție în relația cu partenerul. Vreți să reconfirmați sub o formă sau alta angajamentul asumat unul față de altul.

Sănătate - Aveți un apetit sănătos, deveniți chiar gurmand. Fiți cumpătat.

Bani - Răspunsurile sau soluțiile cele mai simple nu vă vin din prima clipă. Vă complicați și pierdeți timp inutil.

Rac 

Iubire - Sar scântei în unele relații dar doar pentru că acolo este nevoie de puțină pasiune. Împăcarea va fi cu atât mai plăcută.

Sănătate - Folosiți energia pentru a rezolva interesele personale în primul rând. Nu promiteți servicii altora.

Bani - Mergeți la serviciu de câteva ore, discutați cu persoanele de la instituțiile publice și prindeți din zbor informații utile ulterior.

Leu 

Iubire - Sunteți entuziast, plin de viață și vreți să ieșiți, să vă culturalizați, să descoperiți locuri și oameni noi.

Sănătate - Extindeți puțin orizontul. Dați o șansă altor tipuri de activitate fizică.

Bani - Vă reaprindeți după un proiect din trecut, vi se lămuresc detalii, aflați unele subtilități și vă e mai ușor să vă descurcați cu sarcinile.

Fecioara 

Iubire - Unele convenții sociale sunt învechite și nu le mai vedeți rostul. Urmați-le, ca o dovadă de respect pentru vârstnicii familiei.

Sănătate - Satisfacția vine din muncă dusă bine până la capăt. Uitați de oboseală datorită mulțumirii sufletești.

Bani - Rațiunea vă este aliat. Nu lăsați relațiile de suflet să intervină și să altereze eficiența muncii. Fiți concentrat.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite