Horoscop rune 20-26 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Vești bune pentru nativii unei zodii: cineva care se gândește intens la ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru săptămâna 20-26 februarie 2023, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Mihai Voropchievici. FOTO Arhivă
Mihai Voropchievici. FOTO Arhivă

Noua săptămână aduce noi provocări pentru câteva dintre zodii, dacă ne uităm la Horoscopul runelor 20-26 februarie 2023.

Berbec

Vești bune aduc runele pentru Berbec: cineva care se gândește intens la voi vă trimite un cadou minunat. 

Taur

Nativii din Taur sunt sfătuiți să se relaxeze.

Și Taurii, de multe ori, sunt mămoşi și sufletişti şi se gândesc că dacă n-au mai fost de mult pe la o mătușă, s-ar putea să fie în suferință. Dar faceți puțini pași şi deplasați-vă până acolo!”, spune Mihai Voropchievici. 

Gemeni

Gemenii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. „Puteți acționa favorabil pentru una din ele sau chiar pentru amândouă”, recomandă numerologul. 

Rac

Nativii din zodia Rac sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire.

Leu

Lei trebuie să-și schimbe strategia cu cei din jur. „Nu mai accepta să fii tu dresat, schimbă tactica, fii tu dresorul”, spune Mihai Voropchievici.

Fecioară

Potrivit previziunilor numerologului, fecioara e în protecție totală pentru 20-26 februarie 2023.

Balanță

Uitați de griji și problemele legate de trecut și așteptați-vă la o săptămână mult mai bună. Horoscopul runelor spune că va apărea ceva îmbucurător.

Scorpion

Scorpionii pornesc la atac, anunță numerologul. Fie vă pregătiți pentru o bătălie furtunoasă, fie renunțați la ea, sunteți calmi și totul se aranjează.

Săgetător

Săgetătorii vor găsi rezolvare pentru acele probleme care îi frământă, după o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. 

Capricorn

Pentru Capricorn, astrele anunță o călătorie. Vine o perioadă de respiro.

Vărsător

Vărsătorii au parte de un salt calitativ rapid.

Pești

Pentru Pești se anunță revigorare în toate planurile, „Sunt pregătiţi să înceapă o viață nouă”, explică Mihai Voropchievici la antena3.ro.  

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite