Când va avea loc ultimul Mercur retrograd. Trei zodii vor fi afectate pe toate planurile

0
Publicat:

În a doua parte a lunii decembrie Mercur se va pregăti să intre, pentru ultima dată în acest an, în stare retrogradă, iar anumite zodii ale horoscopului vor fi afectate de această schimbare astrală.   

 Ne apropiem de ultimul Mercur retrograd din acest an. FOTO Canva/Pixabay
Ne apropiem de ultimul Mercur retrograd din acest an. FOTO Canva/Pixabay

Anumiți nativi vor fi puternic afectați după intrarea lui Mercur în stare retrogradă notează Click! 

Fecioară

Pentru anumiți nativi, intrarea lui Mercur în retrograd poate reprezenta un eveniment benefic vieții lor, în timp ce pentru alții poate fi cea mai nefastă perioadă din ultimul timp.

Potrivit informațiilor oferite de astrologi, Fecioarele vor experimenta mai multe emoții.

Întrucât Fecioara este guvernată de Mercur, este recomandat să își asculte instinctul și să se lase pradă impulsurilor emoționale. De asemenea, ar fi bine să încerce să își expună creativitatea.

Un alt aspect important care are o mare însemnătate pentru Fecioare este lipsa încrederii în sine și teama de a acționa.

Ca să reușiți, este nevoie să renunțați la toate prejudecățile și temerile pe care le aveți, spun astrologii, dar și psihologii.

Capricorn

Capricornii vor intra și ei într-o introspecție adâncă.

În mare parte se vor concentra pe aspecte ce țin de propria persoană și dezvoltare personală, astfel că mare va fi mirarea când va face noi descoperiri și va începe să își pună în minte mai multe planuri.

După toată această perioadă de auto-descoperire, Capricornii vor învăța lecții valoroase despre viață. Vor excela și la capitolul comunicare și vor reuși să discute calm și liniștit cu ceilalți despre nevoile și dorințele lor.

Citiți în Click! care este cea de-a treia zodie care va fi influențată de Mercur retrograd!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite