Mercur retrograd în Gemeni şi Taur. Atenţie la încurcături şi neînţelegeri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mişcarea retrogradă a lui Mercur ţine din 10 mai până pe 22 mai 2022 @shutterstock
Mişcarea retrogradă a lui Mercur ţine din 10 mai până pe 22 mai 2022 @shutterstock

În acest an, în 2022, se vor desfăşura nu mai puţin de patru mişcări retrograde ale lui Mercur, în şase semne zodiacale diferite. Primul eveniment astral s-a petrecut în perioada 14 ianuarie şi 3 februarie. Al doilea începe acum, pe 10 mai, şi ţine până pe 3 iunie. Ce se întâmplă în acest interval de timp şi cum sunt afectate toate zodiile?

Dacă în ianuarie şi februarie Mercur a fost retrograd în Vărsător, caracterizat prin calităţi de vizionar, şi Capricorn, orientat spre îndeplinirea obiectivelor, al doilea Mercur retrograd al anului se manifestă în semnul zodiacal Gemeni, înclinat spre studiu şi cunoaştere, şi Taur, asociat cu senzualitatea.

În acest context, mesajul acestui tranzit este acela de a ne determina să ne gândim mai mult la ceea ce facem şi la cum facem.

Mercur este planeta care reprezintă comunicarea, gândirea şi flirtul, printre altele, iar când Mercur începe mişcarea retrogradă, este inteligent să te bucuri de o perioadă de odihnă, de reevaluare, de introspecţie şi de regândire a planurilor de viitor.

De asemenea, este o perioadă bună să-ţi analizezi convingerile, dar şi bugetul, deoarece vei simţi presiunea semnului zodiacal Taur de a avea mai multă stabilitate.

Berbec

Trebuie să te gândeşti la propriile valori şi să nu pierzi din vedere propriile convingeri. Mercur retrograd îţi activează Casa comunicării, ceea ce înseamnă că va fi esenţial să reflectezi asupra modului în care vorbeşti şi comunici.

Mai multe despre cum afectează acest eveniment astral fiecare semn zodiacal în parte, aici.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite