Horoscop zilnic, 8 octombrie 2015. Fecioarele, invidiate de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2015. Berbecii sunt obosiţi, dar sunt nevoiţi să plece într-o călătorie de afaceri stresantă, în timp ce Fecioarele se descurcă admirabil la locul de muncă şi strânesc invidia colegilor.

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2015. Berbecii, influenţaţi de persoana iubită

Vă lăsaţi influenţat de persoana iubită şi, deşi sunteţi obosit, plecaţi într-o călătorie de afaceri ce se va dovedi stresantă. Proiectul se dovedeşte istovitor. Curajul nu vă lipseşte, ba chiar se poate afirma că există un dram de „rătăcire” în aproape tot ce faceţi, mai ales seara.

Taur

Vi se cere de către persoana iubită să relansaţi o activitate, care vă plictiseşte. E bine să acţionaţi într-o altă manieră care să vă ofere noi satisfacţii. Originali, gata în  orice moment să schimbaţi ceva doar de dragul schimbării, sunteţi ori foarte nervoşi ori prea grăbiţi.

Gemeni

Descoperiţi uimit că reacţionaţi exact ca prietenii dv. în situaţiile limită. Vi se oferă şansa să vă schimbaţi viaţa, însă rămâneţi la ce aţi construit deja. Daţi senzaţia că sunteţi mistuit de un foc interior. Această atitudine poate fi azi foarte păguboasă pentru toţi nativii.

Rac

Dacă nu reuşiţi să îi coordonaţi pe membrii echipei dv., veţi avea de suferit. Puteţi pierde acte şi mai ales bani, dar veţi deveni mai intuitivi, inspiraţi şi cu mult mai calmi. Seara, primiţi un telefon prin care prietenii vă anunţă că au renunţat la un proiect profesional comun.

Leu

Va trebui să plecaţi intempestiv la munte sau în alt loc, foarte departe de casă. Noile obligaţii vă produc însă multă bucurie şi senzaţia că viaţa dv. are sens. Intuiţia vă este cel mai bun aliat în toate activităţile. Reuşiţi să vă ocrotiţi din nou familia, aşa cum vă doriţi.

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2015. Fecioarele, invidiate de colegi

Chiar dacă nu aveţi prea multă experienţă, reuşiţi să rezolvaţi toate problemele printr-un act de voinţă admirabil. Sunteţi invidiat de colegi pentru laudele primite. Vi se deschid porţi nebănuite: puteţi activa cu succes în domeniul artistic sau chiar ca farmacişti de ocazie.

Balanţă

Asistaţi la oficializarea unor relaţii şi nu se poate spune că evenimentul vă face prea mare plăcere. Cei dragi vă susţin cum pot. Cadourile dv. se dovedesc inspirate. Deveniţi mai nervos şi mai puţin răbdător cu toţi membrii familiei. Veşti stresante de la rudele prin alianţă.

Scorpion

Aveţi o atitudine exagerat de agresivă faţă de cei din anturaj, inclusiv faţă de persoana iubită sau colegi. Cei ce vă îndrăgesc încearcă să vă ajute şi să vă calmeze. Trebuie să „dezvoltaţi” afacerile familiale, numai că planurile vor fi întocmite de o persoană prea „chibzuită”.

Săgetător

Primiţi o invitaţie pe care doriţi să o refuzaţi de la bun început, dar descoperiţi că nu aveţi suficiente motive. Sunteţi salvat de confirmarea unuia dintre şefi. Câştiguri mai mici şi foarte multe scandaluri. Nu veţi face singuri în această zi „deplasările” pe care le doriţi.

Capricorn

Sunteţi forţat de împrejurări să alegeţi între două situaţii stresante: fie renunţaţi la proiectele noi, fie acceptaţi ce vi se impune de către şefii direcţi. Veţi pierde unii prieteni, din cauza faptului că nu mai aveţi timp să vă întâlniţi cu ei şi amânaţi până şi telefoanele.

Vărsător

Găsiţi cea mai bună „metodă” de a inspira persoanei iubite sentimente de posesie: flirtaţi frivol cu toată lumea din anturaj. Aveţi mare grijă totuşi să nu exageraţi! Foarte optimişti, nu vă veţi lăsa influenţaţi de niciun fel de eveniment neplăcut şi veţi deveni indispensabili.

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2015. Peştii îi motivează pe cei din anturaj

V-aţi dorit atât de mult să aveţi numai colaboratori de nădejde, încât faceţi greşeala să vă asociaţi cu prima persoană care vă face o astfel de propunere. Aveţi calitatea de a-i influenţa pe toţi cei din anturaj, de a le transmite o parte din exuberanţa şi pofta dv. de viaţă.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite