Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femei care fac din băieţii mamei bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune neveste în funcţie de zodie. FOTO pikabu.ru
Cele mai bune neveste în funcţie de zodie. FOTO pikabu.ru

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie. În spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică. Dar cum afli dacă femeia de lângă tine are şanse reale la titlul „Consoarta Perfectă”?

Înainte să meargă la o întâlnire, bărbaţii ar trebui să afle care este semnul zodiacal al femeii pe care o plac şi să facă o mică cercetare, potrivit site-ului womenzodiac.com. Unele femei pot fi soţii ideale, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru distracţie sau prietenie. După câteva cercetări astrologice, detaliile ascunse despre personalitatea sa nu vor mai fi un secret.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Berbec, gospodină desăvârşită

Femeile Berbec sunt extrem de pozitive, optimiste şi muncitoare. După câteva întâlniri, dacă este convinsă că meriţi, te va surprinde cu iscusinţa ei gospodărească şi-ţi va găti o friptură demnă de restaurantele cu stele Michelin. Nativele acestei zodii pot fi foarte bune soţii şi mame. Cu toate acestea, sunt destul de temperamentale şi impulsive şi nu acceptă să ocupe locul al doilea în viaţa bărbatului pe care îl iubesc.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Gemeni este sufletul familiei

Femeile născute sub semnul Gemenilor se dedică întru totul familiei şi se pricep de minune să se facă adorate. Le plac provocările şi bărbaţii care pleacă des în delegaţii de serviciu, fiind foarte independente. Deşi are o personalitate extrem de plăcută, are defectele ei. De exemplu, în cazul „războaielor” din cuplu, arma ei preferată este sexul. Este suficientă o lenjerie sexy şi te va face să uiţi complet că ţi-a golit conturile bancare ca să redecoreze sufrageria.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Rac, binefăcătorul din umbră

Nativele Rac se încadrează în categoria soţiilor perfecte. Aceste femeii îşi vor aştepta întotdeuna soţii cu zâmbetul pe buze şi cina aburindă pe masă. Le place să îşi ajute partenerul să strălucească şi nu ţin neapărat să îşi vadă numele trecut pe diplomele de merit sau trofeele câştigate de acesta, cu ajutorul lor. Îi place stabilitatea şi păstrează orice are o importanţă sentimentală cât de mică, de la poze, la şerveţelul cu care te-ai şters la gură atunci când ţi-a gătit prima dată. Totuşi, poate fi uneori extrem de dramatică şi o şantajistă sentimentală de primă clasă.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Fecioară este extrem de grijulie

Fecioarele au o afinitate pentru bărbaţii fără spirit de aventură. Dacă eşti profesor sau doctor şi te dedici muncii tale fără a căuta adrenalină, va fi soţia perfectă pentru tine. Este foarte blândă, grijulie şi conectată la realitate. Cu toate acestea, crede în Feţi Frumoşi, în întâlniri predestinate şi dragoste adevărată. Defectele ei constau în faptul că poate deveni pisăloagă, critică şi răutăcioasă, mai ales dacă îţi laşi şosetele prin bucătărie, nu în sertăraşul pe care ţi l-a ordonat cu atâta grijă. 

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Scorpion împarte totul cu bărbatul iubit

Nativele Scorpion sunt firi extrem de puternice. Sunt încrezătoare şi rafinate, prietenoase, dar totodată rezervate. Ar merge până în pânzele albe pentru familie şi îi place să împartă totul cu bărbatul de lângă ea. Nu se dă la o parte când vin vremuri grele. Totuşi, are un orgoliu de neclintit şi o înfrângere verbală din partea ei va fi mai rea decât o bătaie cruntă. 

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Peşti se transformă în „rechin“ ca să-şi protejeze bărbatul

Pentru femeia Peşti, fericirea partenerului este extrem de importantă, dar are, la rândul ei, nevoie de un cavaler care să o protejeze de lumea rea. Este foarte altruistă, devotată şi înţelegătoare şi, deşi pare slabă şi neajutorată, are o structură de oţel. Se poate transforma cu uşurinţă dintr-un peştişor neajutorat într-un rechin de temut pentru cel pe care îl iubeşte. Totuşi, personalitatea ei naivă şi escapistă o transformă deseori într-o adevărată martiră, o bocitoare profesionistă care va uda toate piesele de mobilier din casă cu lacrimile sale necontenite.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite