Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015: Fecioarele susţin negocieri de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015 FOTO Arhivă Adevărul
Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015 FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015. Relaţii cu cei cunoscuţi, dar nu foarte apropiaţi, le întind nervii la maximum unora dintre nativi.

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015: Berbecul este stresat de femeile din anturaj

Nu luaţi decizii de unul singur, dacă vreţi să aveţi linişte în familie! Parcă toate femeile din anturaj sunt decise să vă facă probleme, să vă streseze continuu. Renunţaţi la tentaţia de a amăgi pe cineva din anturaj în glumă, pentru a nu fi iar escrocat de respectiva persoană.

Taur

Nu vi se pare necesar să vă odihniţi sau nu se poate. Munciţi astăzi mai mult decât în toată săptămâna (sunteţi încurajat şi de primirea unor gratificaţii). Înregistraţi o serie de succese profesionale şi vă miraţi că până acum nu aţi reuşit să vă puneţi în practică proiectele.

Gemeni

Gătiţi întruna, cu toate că sunteţi conştient că ar trebui să vă gândiţi la economii şi la faptul că musafirii anunţaţi pot renunţa oricând la vizită. Vă enervaţi din cauza celor care iau fără să vă ceară voie nişte obiecte personale, chiar dacă nu le mai foloseaţi de mult timp.

Rac

Încercaţi să nu le aduceţi aminte celor din jur de greşelile pe care le-aţi făcut. Începe o perioadă în care sunteţi copleşit de aduceri aminte de tot felul. Plecaţi din nou la drum, dar de această dată vi se pare că sunteţi în „vizită” şi sunteţi tratat ca un musafir deosebit.

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015: Leul nu se îndură să renunţe la unele bunuri materiale

Nu sunteţi bolnav, dar sensibilitatea psihică vă face să suferiţi pentru orice cuvânt nepotrivit. V-aţi obişnuit ca cei din familie să nu vă fie recunoscători. Nu vreţi să renunţaţi la unele obiecte, bunuri care nu vă mai sunt de folos, doar pentru că vă trezesc amintiri plăcute.

Fecioară

Banii nu vă lipsesc, însă senzaţia de singurătate vă copleşeşte, mai ales că sunteţi anunţat că o vizită a rudelor se anulează. Călătoriile lungi nu sunt indicate. Dispar discordanţele cu cei care v-au pus beţe în roate de când i-aţi cunoscut. Susţineţi din nou negocieri de succes.

Balanţă

Vă decideţi pe neaşteptate să faceţi o vizită de curtoazie unei amice sau unei rude apropiate. Aveţi surpriza să vi se ceară să mergeţi împreună în altă vizită. Gesturile sunt riscante din cauza onestităţii şi tendinţei de a-i judeca exemplar pe cei ce au făcut gafe profesionale.

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015: Scorpionul dă dovadă de prudenţă

Uitaţi să le comunicaţi celor dragi programul dv. şi sunteţi extrem de mirat când vi se reproşează că aţi uitat să luaţi în calcul activităţile de la care nu puteţi lipsi. Veţi fi mult mai prudent decât prietenii dv., ce din orgoliu refuză să participe la noi activităţi lucrative.

Săgetător

Puneţi într-o situaţie dificilă o persoană din anturaj, care nu este vinovată decât de faptul că nu poate să vă ajute. Intraţi în conflict şi cu o femeie tânără. Nu mai amânaţi să vă cereţi scuze de la acei prieteni ce v-au criticat doar pentru a vă ajuta să vă reparaţi greşelile!

Capricorn

Vă înţelegeţi foarte bine cu toată lumea şi nu apucaţi să cereţi ajutor că imediat sare cineva. Căpătaţi mai multă încredere, iar seara le faceţi o vizită amicilor. Primiţi un avertisment pe care preferaţi să nu-l luaţi în seamă, în primul rând pentru că vi se pare total nemotivat.

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015: Vărsătorul întâmpină probleme majore

Nu aveţi chef de nimic, însă aţi făcut o promisiune fermă, drept pentru care va trebui să faceţi o vizită (unde o să vă distraţi însă pe cinste). Pentru unii nativi, apar probleme majore legate de propriii părinţi ori de o casă gata să se dărâme. Acasă, găsiţi seara „intruşi”.

Peşti

Cu toate că nu vă simţiţi în apele dv. (sunteţi cam deprimat), răspundeţi afirmativ unei invitaţii primite pe neaşteptate. Vi se cere să fiţi mai calm, mai amabil! Crizele de gelozie ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite