Horoscop zilnic, 5 august 2016. Fecioarele încearcă să scape de deplasările impuse de şefi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 5 august 2016. Nativii din zodia Taur se bucură de aprecierea superiorilor la locul de muncă, în timp ce Fecioarele nu trec printr-o perioadă prea bună la serviciu.

Berbec

Renunţi pe neaşteptate la modestia excesivă, pentru a nu mai da naştere la interpretări regretabile! După-amiază, te întâlneşti cu o persoană de „caracter”, care încearcă să îţi deschidă ochii şi să te oblige să iei decizii bune pentru toată lumea.

Horoscop zilnic, 5 august 2016. Taurii, apreciaţi de şefi

Poziţia pe care o ai în colectiv poate fi pierdută, dacă nu acţionezi permanent cu aceeaşi vigoare şi profesionalism. Reprezinţi o garanţie de succes pentru şeful tău direct, aşa că nu ai de ce să te temi că îţi vei pierde credibilitatea prea curând.

Gemeni

Ţi se aduce la cunoştinţă noul program de lucru, care contravine total intereselor tale personale. Pentru moment, nu ai cum să-l modifici, aşa că trebuie doar să te adaptezi şi să le ceri şi tuturor celor din jur să încerce să te sprijine mai mult.

Rac

Nu vei renunţa nici azi la planurile tale (de fapt idei prea avangardiste), deşi nimeni din anturaj nu te mai contrazice. Ţi se cere să participi la un fel de festivitate şi te laşi prins de „scenariile” complicate ale persoanelor dragi din familie.

Leu

Chiar dacă tensiunile de azi sunt maxime, vei fi admirat pentru eficienţă, mai ales că niciun fel de piedică nu îţi poate sta cu adevărat în cale. Mai mult, după-amiază eşti foarte energic şi încăpăţânat când îţi expui părerile în faţa şefilor direcţi.

Horoscop zilnic, 5 august 2016. Fecioarele încearcă să scape de deplasările impuse de şefi 

Vei încerca să scapi de deplasările care îţi sunt impuse de către şefi. Faptul că nu reuşeşti te poate împinge la acte necugetate şi la discursuri excesiv de critice la adresa colegilor care se aşteaptă să rezolvi singur tot ceea ce este mai greu.

Balanţă

Este bine să exploatezi dimineaţă toate posibilităţile care ţi se oferă pentru a câştiga banii promişi de şefi. Încă traversezi o perioadă în care norocul este alături de tine şi te veghează, numai că familia îţi „oferă” din nou multiple încurcături!

Scorpion

Ai senzaţia că soarta ta se decide de către alte persoane şi că nu ai niciun  cuvânt de spus. După-amiază, persoana iubită se dovedeşte a fi şi un prieten de nădejde, care îţi oferă soluţii foarte originale şi diplomate. Iubirea te „salvează” iar!

Săgetător

Mult mai optimist decât până acum, eşti în continuare neliniştit de situaţia neclară din punct de vedere profesional, pe care o traversează cineva drag. Îţi manifestezi simpatia prin mijloace mai puţin obişnuite, care nu vor fi acceptate de nimeni.

Horoscop zilnic, 5 august 2016. Capricornii au iniţiative valoroase 

Iniţiativele tale sunt extraordinar de valoroase, dar nu le poţi pune în practică de unul singur şi nici nu te poate ajuta nimeni din anturaj. Problemele de sănătate tind să dispară, însă uiţi că le-ai promis şefilor că finalizezi totul foarte rapid.

Vărsător

Simţi nevoia acută de tandreţe încă de dimineaţă. În schimb, doar ţi se cere să schimbi poziţia mobilei şi să participi la alte multe treburi casnice după-amiază. Organizează o seară romantică şi poate obţii totuşi ce doreşti de la persoana iubită!

Peşti

Ţi se cere imperativ să faci un compromis major, numai că îţi schimbi părerile de la un ceas la altul, fără a le permite însă celorlalţi să te influenţeze (nici măcar nu îţi asculţi rudele apropiate, care chiar sunt bine intenţionate de această dată).

Horoscop realizat de Tina Rizea.
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite