„Păcatele” sexuale pe care le avem în funcţie de zodie: cine sunt amanţii plini de toane şi nativii dispuşi să divulge secrete sexuale doar ca să se răzbune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Păcatele” sexuale pe care le avem în funcţie de zodie. FOTO Arhiva
„Păcatele” sexuale pe care le avem în funcţie de zodie. FOTO Arhiva

Sexualitatea este un aspect esenţial al vieţii şi astrele influenţează modul în care ştim să oferim plăcere sau, din contră, faptul că nu reuşim să oferim suficient în intimitate. Chiar dacă partenerii de viaţă nu se plâng, fiecare din noi avem păcate sexuale de care suntem sau nu conştienţi.

Berbec

Relaţia cu un nativ din Berbec se poate dovedi obositoare pentru că tratează adesea sexul ca pe o competiţie, iar pretenţiile sale pot scoate din sărite şi cel mai răbdător partener. Nu dau dovadă de prea multă răbdare în intimitate, iar graba strică treaba mai ales când vine vorba de sex.

Taur

Deşi este o zodie guverantă de Venus, Taurilor le lipseşte spontaneitatea şi au o atitudine destul de tradiţională faţă de sexualitate. Un alt punct slab este că atunci când descoperă cum le pot oferi plăcere partenerilor, devin destul de repetitivi, inclusiv în privinţa poziţiilor sexuale.

Gemeni

Gemenii ştiu exact „butoanele” pe care trebuie să apese ca să-şi facă partenerii să-i dorească intens, dar la fel de repede pot decide că nu mai au chef de o noapte fierbinte, pentru că preferă să vadă un film la televizor. Partenerii lor învaţă în timp că trebuie să aibă un plan de rezervă, dacă vor să-i facă să se răzgândească.

Racii, amanţii plini de toane 

Partea mai puţin bună în ceea ce-i priveşte pe Raci se referă la tendinţa de a trece rapid de la o stare la alta în intimitate: când ceva nu le este pe plac, Racii se detaşează şi renunţă rapid la postura de iubiţi afectuoşi. Sunt plini de toane şi partenerii de viaţă se satură la un moment dat să le treacă mereu cu vederea acest comportament.

Leu

Vanitoşi din cale-afară, Leii au reputaţia unor oameni care se iubesc mai mult pe ei decât pe alţii. Deşi este un nativ pasional şi romantic, consideră că partenerul de viaţă trebuie să-i ofere toată afecţiunea şi atenţia, uitând să mai ofere acelaşi lucru în schimb.

Fecioară

Fecioarele nu sunt prea dornice să iniţieze actul sexual, ci se bazează pe parteneri. Partea bună este că răspunsul lor sexual vine mereu în întâmpinarea dorinţelor partenerilor, aşa că această lipsă de iniţiativă le este acceptată mai uşor.

Balanţă

La rândul ei guvernată de planeta Venus, Balanţa este mereu gata să-i facă pe plac partenerului de viaţă şi aşa ajunge să-şi neglijeze propriile dorinţe sexuale. În timp, acumulează frustrări şi are tendinţa să devină pasiv-agresivă în relaţia de cuplu, notează gothoroscop.com.

Scorpionii nu ezită să divulge secrete intime 

Sexul este un fel de al doilea limbaj pentru Scorpion. Însă în ciuda calităţilor de care dă dovadă în intimitate, Scorpionul se foloseşte de sex ca să se răzbune. Când sunt dezamăgiţi de partenerii de viaţă, aceşti nativi nu se feresc să divulge secrete sexuale pentru a distruge reputaţii.

Săgetător

Săgetătorul este una dintre cele mai libertine zodii, mereu dornice să exploreze noi zone ale erotismului. Din păcate, partenerii lor intimi au adesea impresia că sunt trataţi ca simple obiecte ale plăcerii.

Capricorn

Chiar dacă lasă impresia că trebuie să li se ofere instrucţiuni în pat, Capricornii au nevoie doar de puţin mai mult timp ca să-şi dea seama exact ce-şi doresc sexual partenerii lor de viaţă.

Vărsător

Abordarea sexuală a Vărsătorilor nu este atât de emoţională şi de spirituală pe cât ar trebui să fie o experienţă intimă. În lipsa unei astfel de conectări profunde, partenerii acestor nativi pot avea un sentiment de neîmplinire.

Peştii se folosesc de sex ca să pozeze în victime

Peştii sunt capabili să transforme sexul în adevărate legături emoţionale, graţie unei conectări profunde pe care ştiu să o creeze cu partenerii lor. Din păcate, la fel de bine se pricep să folosească sexul ca şantaj emoţional.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite