Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016: Leii reuşesc să obţină un contract avantajos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016: Gemenii atrag simpatia celor din jur prin optimism şi altruism, Scorpionii sunt un adevărat exemplu pentru cei din anturaj, iar Peştii pregătesc o surpriză familiei

Berbec

Sunteţi conştient că trebuie să strângeţi fonduri de rezervă şi vă decideţi să renunţaţi la unele plăceri. Unii dau mai mult decât îşi pot permite propriilor copii. Nu este exclus ca o parte dintre dv. să aibă curajul să schimbe locul de muncă, în urma unor promisiuni neserioase.

Taur

Senzaţia că cei din anturaj vă sunt ostili nu este o simplă păcăleală. Nu vă faceţi griji însă, deoarece nu sunteţi singurul vinovat şi totul va trece aşa cum a apărut. Consideraţi că sunteţi cel mai potrivit să interveniţi pentru a clarifica o situaţie conflictuală în familie.

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016: Gemenii atrag simpatia celor din jur prin optimism şi altruism

Comportamentul dv. optimist şi altruismul atrag simpatia celor cu care lucraţi, mai ales că nu arătaţi nici pe departe atât de bine cum susţineţi că vă simţiţi. Aveţi şanse mari de a „strânge” fonduri pentru realizarea unui plan foarte drag, care ţine de mutarea în altă locuinţă.

Rac

Treceţi printr-o perioadă foarte obositoare (sunt posibile un fel de „examene” care apar pe neaşteptate). Cu toate că se ivesc iar tensiuni în familie, acestea sunt de această dată minore şi lipsite de substanţă. Nevoia firească de a vă împăca cu toată lumea vă face să exageraţi.

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016: Leii reuşesc să obţină un contract avantajos

Reuşiţi să obţineţi un contract avantajos, doar că nu dispuneţi de suficienţi colaboratori. Vă grăbiţi să faceţi angajamente, căci oameni pricepuţi sunt puţini. Aţi dovedit că sunteţi un bun lider, dar consideraţi că nu i-aţi convins pe toţi colaboratorii că au multe posibilităţi.

Fecioară

Nu faceţi excese alimentare, ci mai degrabă munciţi prea mult, iar eforturile vin peste starea de oboseală acumulată cu ocazia unor schimbări profesionale. Sunteţi binevoitor faţă de cei care vă cer să vă confruntaţi părerile cu scopul de a vă „detrona” dintr-o anumită poziţie.

Balanţă

Sunteţi singurul membru al familiei ce nu a fost invitat şi nu a insistat să participe la o petrecere, dar nu păreţi afectat. Aveţi atâtea drumuri de făcut, încât nu mai contează restul. Sunteţi salvat de la eşec prin simţul practic şi de capacitatea de a vă organiza ireproşabil.

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016: Scorpionii sunt un adevărat exemplu pentru cei din anturaj

Poate că reacţiile dv. sunt mult prea brutale, dar cei pe care îi pedepsiţi îşi merită  pe deplin soarta. Acasă, preferaţi să nu povestiţi nimănui de ce sunteţi permanent atât de stresat. Sunteţi un adevărat exemplu pentru cei din anturaj, care însă mai au puţin şi îşi dau demisia.

Săgetător

Faceţi planuri extrem de importante, însă nu vă ajută nimeni, mai ales când prezentaţi lista cu socoteli, care e foarte amănunţită. Deveniţi din ce în ce mai arogant. Conflictele familiale tind să se permanentizeze, chiar dacă la prima vedere se bazează pe pretexte copilăreşti.

Capricornii doresc să le dovedească faptul că au dreptate în orice împrejurare

Trageţi concluzii greşite, pentru că vă grăbiţi să le dovediţi colegilor că aveţi dreptate în orice împrejurare. Demonstraţia dv. este lipsită de logică, iar entuziasmul vă lipseşte. Vi se comunică oficial date importante pentru planurile de viitor la care „lucraţi” de ani de zile.

Vărsător

Este necesar să vă feriţi să mai deschideţi alte conflicte cu persoana iubită, în primul rând din cauza sensibilităţii exagerate pe care o manifestă în ultimul timp. Veţi aduce lumină în sufletul celor dragi. Îi veţi convinge să aibă răbdare, să nu ia decizii importante în grabă.

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016: Peştii pregătesc o surpriză familiei

Sunteţi convins că discursurile pe care le ţineţi persoanei iubite îşi ating scopul, mai ales că nu doriţi să vă reproşaţi că nu aţi acţionat la timp. Renunţaţi la prelungirea programului pentru a face o surpriză plăcută familiei. Munca e dusă la extrem, dar aveţi simţ financiar.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite