Horoscop zilnic, 29 august 2016: Vărsătorii au idei noi, originale şi competitive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 29 august 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 29 august 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Fecioarele sunt susţinute de familie, iar inspiraţia Săgetătorilor este la cote maxime

Berbec

Reuşiţi să vă puneţi o parte din planuri în aplicare şi să vă diversificaţi activităţile, dar nu mai aveţi timp pentru ocupaţiile casnice cotidiene. Pentru moment, nu vă deranjează că faceţi multe drumuri în compania rudelor persoanei iubite. O vizită la amici poate fi obositoare.

Taur

Vă simţiţi extenuat la maximum, când de fapt sunteţi deprimat de consecinţele afirmaţiilor persoanei iubite. Încet-încet, vă reîncărcaţi bateriile şi seara impuneţi schimbări drastice în relaţiile de cuplu. Nu veţi refuza schimbările, dar calmul impasibil al anturajului vă irită.

Gemeni

Trebuie să vă odihniţi şi să vă faceţi un program care să includă activităţile care vă fac plăcere şi vă relaxează, însă seara este de preferat să plecaţi de acasă. Planificaţi o călătorie de plăcere. Acceptaţi invitaţia unei persoane şi alegeţi varianta mai puţin costisitoare.

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Racii pregătesc cadouri frumoase

Reproşurile celor dragi se vor transforma seara în laude şi aprecieri exagerate, care însă vă vor remonta psihic şi sentimental. Renunţaţi pentru moment la prezenţa amicilor! Banii pe care trebuie să-i primiţi întârzie iar. Pregătiţi diverse cadouri frumoase pentru toată lumea.

Leu

Faceţi apel la spiritul de observaţie şi descoperiţi câte persoane au nevoie de dv. Acţionaţi azi cu maximă plăcere, pentru că sprijinul dv. nu va mai fi refuzat în circumstanţe ciudate şi stresante. Se ivesc diverse motive de bucurie. Amicii dv. se dovedesc şi buni specialişti.

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Fecioarele sunt susţinute de familie

Cu perseverenţă şi multă răbdare, terminaţi toate activităţile, iar seara vă dedicaţi unui program mult mai plăcut şi mai atrăgător. Amânaţi orice vizite şi drumuri pentru a rămâne cu familia. Economiile dv. sunt însă în primejdie. Familia vă susţine toate proiectele de investiţii.

Balanţă

Doriţi să întăriţi relaţiile dintre membrii familiei şi acceptaţi să ţineţi locul unora dintre ei pentru ca aceştia să se bucure de o pauză relaxantă. Seara, este rândul dv. să vă „odihniţi” cu amicii. Cineva apropiat vă critică fără motiv şi e de preferat să vă păstraţi prestigiul.

Scorpion

Deveniţi brusc melancolic, dar pentru scurt timp, deoarece o idee deosebită (aproape genială) vă obligă să reveniţi la activităţile profesionale. Exuberanţă, energie excesivă şi multă inspiraţie. Vă resemnaţi sentimental şi vă continuaţi planurile după cum se aşteaptă familia.

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Inspiraţia Săgetătorilor este la cote maxime

Exact persoana cu care doreaţi să vă petreceţi seara este cea care se întoarce împotriva dv. şi vă dovedeşte că e ranchiunoasă. Nu aveţi răbdare nici pentru explicaţii, nici pentru împăcări. Inspiraţia dv. se află la cote înalte. Riguros şi consecvent, îi uimiţi pe cei din anturaj.

Capricorn

Descoperiţi mirat că vă simţiţi mai bine cu prietenii dv., decât cu familia. Le  veţi rezerva mai mult timp amicilor şi vă veţi simţi deconectat de la problemele care vă preocupă. Tot prietenii sunt cei ce vă atrag atenţia asupra unor soluţii şi schimbări care trebuie să dureze.

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Vărsătorii au idei noi, originale şi competitive

Vă terminaţi treburile în timp util şi răspundeţi „chemării” prietenilor, care de abia aşteaptă să vă ironizeze amical. Le răspundeţi într-o manieră care vă face pe toţi mai deconectaţi, mai relaxaţi. Aveţi idei noi, originale şi competitive, dar sunteţi ameninţat de adversari.

Peşti

Renunţaţi la rigoare, seriozitate şi la pragmatism şi vă relaxaţi periculos, făcând excese nerecomandate de nimeni. Faceţi cheltuieli prea mari şi nu mai păstraţi secrete „manevrele”. Seara, vă doare capul, vă este greaţă, însă sunteţi pe deplin… fericit, dar prea puţin relaxat.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite