Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016: Taurii sunt favorizaţi toată ziua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016: Gemenii îi răsplătesc cu generozitate pe cei care i-au ajutat, Leii cu funcţii de conducere sunt avantajaţi la serviciu, iar Capricornii le dovedesc şefilor că sunt lideri buni

Berbec

Începeţi activitatea cotidiană în forţă din cauza conflictelor declanşate de bărbaţii din familie sau de şefii dv. Faceţi cheltuieli foarte mari, care vă vor produce noi încurcături. Aveţi în continuare succese financiare şi atât de multe contracte, încât timpul liber vă e limitat.

Taur

Găsiţi cele mai bune expresii pentru a vă exprima sentimentele şi vă cuceriţi întreg auditoriul. Sunt favorizaţi toată ziua nativii care dau examene sau care susţin un proiect de viitor. După-amiază, chiar şi relaţiile colegiale devin foarte labile şi nu mai ştiţi ce să credeţi.

Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016: Gemenii îi răsplătesc cu generozitate pe cei care i-au ajutat

Îi răsplătiţi cu generozitate pe cei ce v-au ajutat să vă regăsiţi calmul sau să scăpaţi de sărăcie. În continuare sunteţi lipsit de informaţii importante, dar vă descurcaţi. Între dv. şi partenerul de cuplu poate interveni oricând o notă de agresivitate, ce distruge comunicarea.

Rac

Sunteţi luat prin surprindere de vizita unor rude prin alianţă şi aveţi senzaţia că sunteţi supus unui control foarte dur. Vi se cer amănunte din viaţa intimă şi vi se pun întrebări jenante. Câştigurile financiare maxime sunt puse în pericol doar de excentricităţile familiei dv.

Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016: Leii cu funcţii de conducere sunt avantajaţi la serviciu

O decizie a şefilor direcţi produce un adevărat haos printre colegi, cu toate că dv. sunteţi singura persoană vizată. Vă hotărâţi să puneţi în practică o strategie originală. Sunt deosebit de avantajaţi nativii ce au funcţii de conducere şi care încep acum o reorganizare generală.

Fecioară

Sunteţi lipsit de realism şi nu vă puteţi adapta la noile situaţii care se succed cu rapiditate. Ţinând cont că de dv. depind multe persoane, este necesar să fiţi mai atent. Mai introvertit şi mai static, veţi renunţa la ofertele din străinătate, fiind convins că vă veţi descurca.

Balanţă

Faceţi faţă cu succes unor evenimente imprevizibile, care, deşi nu vă afectează în mod direct, vă influenţează viaţa. O rudă apropiată vă trezeşte din nou milă. Daţi bani în stânga şi dreapta, cu precădere familiei, pentru defecţiunile curente care apar la unele aparate casnice.

Scorpion

În cazul în care acţionaţi cu prudenţă, scăpaţi de toţi adversarii. Nu mai este momentul să fiţi onest cu cei care au făcut orice pentru a vă produce mari daune. Celibatarii care au refuzat cererile în căsătorie acum o lună, se felicită şi vor fi foarte suspicioşi în continuare.

Săgetător

Dacă nu vreţi să învăţaţi din experienţa celor din jur, priviţi în urmă şi găsiţi exemple după care să vă inspiraţi comportamental. Amabil, elegant şi foarte diplomat, sunteţi preocupat îndeosebi de aspectul pe care îl aveţi şi faceţi mari eforturi pentru a vă îmbunătăţi imaginea.

Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016: Capricornii le dovedesc şefilor că sunt lideri buni

Pentru a putea să predaţi toate proiectele la timp, va trebui să-i mobilizaţi pe toţi colaboratorii dv. Le dovediţi şefilor că sunteţi un lider bun şi nu este cazul să vă schimbe. Acceptaţi activităţi sporadice, uşoare, dar mult sub pregătirea dv. Familiştii sunt foarte fericiţi.

Vărsător

Inspiraţia dv. îi scapă astăzi pe toţi cei din jur din situaţii grave, care ar fi putut să le provoace noi şi noi probleme majore. Semnaţi noi contracte, fiind dezamăgiţi într-o oarecare măsură de salarizare. Seara, mai obosit ca niciodată, găsiţi casa plină de oaspeţi dificili.

Peşti

Consideraţi că aveţi nevoie de ajutor şi descoperiţi că reuşiţi să-i dinamizaţi până şi pe cei ce sunt bolnavi. Se apropie o comemorare care vă pune pe gânduri. Şi partenerul de cuplu e bolnav şi are nevoie de îngrijire. Cei dragi au pretenţii financiare din ce în ce mai mari!

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite