Cei mai buni parteneri sexuali în funcţie de zodie: alături de cine poţi avea parte de cea mai bună partidă de sex, dar nu poţi avea o relaţie serioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexul joacă un rol important în viaţa tuturor, iar compatibilitatea sexuală a fost analizată din mai multe perspective, inclusiv cea a astrelor. Vă prezentăm în continuare care sunt cei mai potriviţi parteneri sexuali în funcţie de zodie, dar alături de care nu puteţi clădi o relaţie.

Fiecare persoană îşi doreşte să-şi găsească perechea, acel om care să îi fie alături întotdeauna, însă nu este „o misiune“ deloc uşoară în unele cazuri. Nu toţi oamenii vor relaţii serioase, iar uneori îţi dai seama imediat de acest lucru, dar nu înseamnă că nu poate exista totuşi o chimie sexuală. Când lucrurile devin confuze sau dacă pur şi simplu vrei să experimentezi, astrologia poate fi de folos, potrivit revistei „Your Tango“. Care sunt zodiile ce au parte de cele mai bune partide de sex şi care sunt motivele pentru care acestea nu pot construi relaţii serioase, aflaţi în cele ce urmează.

Cel mai bun sex pentru Berbec: cu Balanţa

Balanţa poate ţine pasul cu Berbecul în pat, se potrivesc din punct de vedere al energiei şi sunt deschişi pentru a experimenta. Nu este indicat pentru persoanele născute în zodia Berbec să înceapă relaţii cu Balanţele pentru că acestea refuză să discute anumite probleme întrucât urăsc conflictele.

Cel mai bun sex pentru Taur – Peşti

Taurii adoră preludiile lungi şi lente, iar Peştii ştiu instinctiv toate punctele sensibile ale Taurilor. Nu este indicat pentru persoanele cu cele două zodii să fie împreună pentru că Peştii nu înţeleg momentele de desfătare şi nevoia de siguranţă ale Taurilor.

Cel mai bun sex pentru Gemeni – Vărsător

Văsătorii nu sunt niciodată plictisitori când vine vorba de sex şi sunt deschişi pentru a încerca lucruri noi. Nu sunt indicate relaţiile dintre aceştia pentru că Vărsătorilor nu le place să-şi verbalizeze emoţiile, iar Gemeni doresc să vorbească despre absolut orice.

Cel mai bun sex pentru Rac – Fecioară

Fecioarele au o latură secretă când vine vorba de sex, la fel ca şi Racii. Totuşi, persoanele născute în zodia Fecioară tind să critice, lucru pe care Racii nu-l tolerează. De asemenea, Fecioarele vor să demonstreze că ştiu o mulţime de lucruri şi au mari probleme în a-i asculta pe Racii când discută despre propriile sentimente.

Cel mai bun sex pentru Leu – Săgetător

Energia şi pofta de viaţă îi caracterizează pe ambii, însă Săgetătorii nu sunt parteneri potriviţi pentru relaţiile de lungă durată cu Leii pentru că nu pun accentul pe celălalt, au nevoie constantă de noutăţi, iar Leii nu suportă gândul că nu sunt de ajuns.

Cel mai bun sex pentru Fecioară – Peşti

Fecioarele se vor bucura de creativitatea şi senzualitatea Peştilor, însă incapacitatea acestora de a lua lucrurile în serios şi permanenta stare de visare nu se potrivesc deloc cu personalitatea practică şi meticuloasă a Fecioarelor.

Cel mai bun sex pentru Balanţa – Scorpion

Dacă Balanţele îşi doresc o partidă de sex memorabilă, atunci alegerea este fără îndoială Scorpionul. Totuşi, persoanele Scorpion sunt de evitat când vine vorba de o relaţie serioasă pentru că sunt foarte intense faţă de sensibilităţile armonioase ale Balanţelor.

Cel mai bun sex pentru Scorpion – Văsător

Scorpionii adoră sexul, însă pot întâmpina probleme când vine vorba de sexul ocazional, însă dacă reuşesc să treacă peste acest prag, atunci e indicat să aleagă drept partener un Vărsător. Aceştia preferă ca partenerii să fie sinceri, însă nu sunt potriviţi pe termen lung pentru Scorpioni pentru că sunt posesivi, în timp ce Scorpionii au un spirit liber.

Cel mai bun sex pentru Săgetător – Capricorn

Sexul dintre aceştia poate fi surprinzător de interesant şi aventuros, dar Capricornii sunt mult prea rigizi şi practici pentru Săgetători.

Cel mai bun sex pentru Capricorn – Rac

Sexul dintre aceste două zodii este pe cât de fierbinte, pe atât de distractiv. Nu este recomandat însă pentru Capricorni să încerce să transforme câteva partide de sex cu Racii în relaţii serioase, pentru că aceştia din urmă sunt mult prea emoţionali şi sufocanţi, iar Capricornii au nevoie de parteneri independenţi.

Cel mai bun sex pentru Vărsător – Taur

Taurii au un surplus de senzualitate şi se pricep la mişcări. Totuşi nu e bine pentru Vărsători să aibă o relaţie cu un Taur pentru că sunt mult prea încăpăţânaţi şi inflexibili.

Cel mai bun sex pentru Peşti – Leu

Leii sunt perfecţi pentru o noapte de sex, însă nu sunt la fel de potriviţi pentru o relaţie cu Peşti pentru că sunt foarte egoişti.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite