Horoscop zilnic, 23 octombrie 2015. Scorpionii, stresaţi de  schimbările de la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 23 octombrie 2015. Nativii din zodia Scorpionului sunt îngrijoraţi de provocările profesionale care apar, în timp ce Capricornii încearcă să găsească soluţii pentru a depăşi problemele financiare.

Horoscop zilnic, 23 octombrie 2015. Berbecii au conflicte cu subalternii

Dorinţa de a deţine foarte multă putere de decizie rămâne actuală, la fel ca şi numeroasele conflicte cu cei pe care doar tu îi consideri subalterni. Nu există nici şanse de promovare, nici de deschidere a unor noi activităţi. Visele par a fi distruse.

Taur

Ai speranţe mari, care însă vor fi destrămate, dacă nu ţii cont de indicaţiile unei femei cu multă experienţă. După-amiază, nicio şansă, nicio propunere, în schimb acţionează în forţă tendinţa de a apela la afaceri ilicite, cu parteneri nesiguri.

Gemeni

Îţi ascunzi cu grijă planurile şi nu comunici nimănui că eşti decis să faci apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare profesională perfectă doar pentru tine. Sunt avantajaţi cei ce au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior. 

Rac

Mai puţin sensibil la critici, dar la fel de visător, renunţi la schimbări, doar pentru că partenerii te susţin financiar, după ce ţi-ai cheltuit pentru ei toate fondurile cu generozitate. După-amiază, dorinţa ta de afirmare e criticată şi de prieteni.

Leu

Dezamăgit, tensionat şi stresat, preferi ca măcar cariera să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepi ca acum să mai faci vreo schimbare, oricât de benefică ar părea la prima vedere. Te afectează însă lipsa de maleabilitate a colegilor.

Fecioară

Dacă nu ai făcut-o până acum, vei renunţa la parteneri, cu riscul de a suporta singur toate contractele anulate. Şomerii nu au nicio şansă să se angajeze nici măcar provizoriu, iar cei care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească toată ziua.

Balanţă

Schimbările cele mai importante vor avea loc în activitatea celor care sunt patroni, pentru că îşi vor schimba partenerii. Ceilalţi acceptă orice şi muncesc din greu în activităţi brute. Apar pentru toţi mari probleme, care cer decizii foarte rapide.

Horoscop zilnic, 23 octombrie 2015. Scorpionii, stresaţi de  schimbările de la locul de muncă

Toţi sunt stresaţi de schimbările ce sunt impuse de şefii mai mari! Se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum, avându-se în vedere dezvoltarea unor specializări. Dezavantajaţi sunt îndeosebi exportatorii. 

Săgetător

Ceea ce ai visat de atât timp în sfârşit prinde viaţă! Descoperi însă că nu ai parteneri potriviţi. Cei mai avantajaţi sunt comercianţii şi cei ce colaborează cu aviaţia. După-amiază, nivelul cheltuielilor depăşeşte cu mult fondurile de care dispui.

Capricorn

Nici măcar cadourile nu pot acoperi întreaga valoare a „investiţiilor” făcute fără a te sfătui cu nimeni apropiat. Asculţi părerile tuturor celor din anturaj şi consideri că ai găsit specialiştii potriviţi pentru a te scoate din marasmul financiar.

Vărsător

Faci împrumuturi pe baza unor sume care nu se ştie când vor apărea. Intervenţiile prietenilor îţi dau coşmaruri şi nu mai eşti în stare să-i contracarezi. Nu este bine să te bazezi pe şanse! Seara, norocul pare inexistent, familia nu te mai susţine…

Horoscop zilnic, 23 octombrie 2015. Peştii pun în practică noi activităţi

Colegii profită de imposibilitatea de a-ţi face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura ce te mai poate ajuta! Pui în practică noi activităţi, semnezi contracte, îţi extinzi aria de activitate profesională şi implicit vor apărea câştiguri mari.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite