Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015: Taurul a luat în greutate din cauza exceselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015 FOTO Arhivă Adevărul
Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015 FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015. Starea de sănătate a unora dintre nativi începe să scârţâie. Se anunţă multe călătorii.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015: Berbecul face călătorii în provincie

Viaţa ta sentimentală cunoaşte o ameliorare în sensul renunţării la pretenţiile exagerate ale partenerului. Faci în schimb donaţii şi cadouri unor prieteni sinceri, dar lipsa de reacţie a acestora te uimeşte. O călătorie în provincie devine iminentă!

Taur

Eşti ajutat şi sfătuit în diverse feluri. Te decizi să îţi schimbi garderoba pentru un eveniment fără importanţă. Te-ai îngrăşat în urma exceselor din ultima perioadă şi poate doar doreşti să fii şic. Reuşeşti să faci rost de multe haine cu bani puţini.

Gemeni

Eforturile prelungite sunt contraindicate, deoarece starea de sănătate nu este optimă din cauza exceselor cotidiene. Primeşti numeroase veşti, la care ar trebui să reacţionezi imediat, dar afişezi un aer plin de inocenţă, care îi dezarmează pe toţi.

Rac

Îi înveseleşti pe cei cu care lucrezi. Umorul tău e deosebit de savurat, însă doar de membrii familiei, care se bucură înainte de toate că eşti din nou optimist. Nu accepţi să îţi fie refuzate invitaţiile! Cu multă voinţă, vei reuşi să aduni familia!

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015: Leul este nevoit să se adapteze

Răbdarea ta ajunge la limită din cauza celor ce uită cât de mult i-ai ajutat şi doresc să intervii în favoarea lor din nou. Amicii şi familia îţi aprobă necondiţionat toate planurile. Eşti nevoit să te adaptezi la condiţiile de a petrece week-end-ul.

Fecioară

Acasă este posibil să se facă numeroase transformări ambientale. Programul tău de viaţă este dat definitiv peste cap în week-end. După-amiază, dacă cei pe care i-ai invitat te amână, cauţi imediat pe altcineva, cu speranţa că vei avea mai mult noroc.

Balanţă

Optimismul şi buna ta dispoziţie îi influenţează pozitiv pe cei din preajmă. La rândul tău, eşti foarte influenţat de atmosfera armonioasă care s-a reinstaurat în familie. Seara, faci fapte bune în aşa fel încât nimeni să nu ştie cui se datorează.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015: Scorpionul  munceşte cu plăcere

Nu e nevoie să te ajute nimeni. Finalizezi cele mai grele treburi de unul singur şi apoi te apuci de cele care cer multă atenţie şi fineţe. Nu ştii ce este aceea oboseala! Eşti conştient că de fapt nu ai făcut decât să munceşti cu o plăcere deosebită.

Săgetător

Nu accepţi ca programul pe care l-ai făcut pentru week-end să fie modificat, oricine ar interveni. Ai dreptate, deoarece în alte condiţii nu ai reuşi să finalizezi mai nimic. Seara, ai de gând să nu mai ţii cont de sfaturi ori de orice alte intervenţii.

Capricorn

Din pricina unui sentimentalism exagerat iei decizii pe care le condamnă toţi cunoscuţii tăi care îţi doresc binele. Îi vei pedepsi exemplar pe cei care nu s-au ţinut de cuvânt şi care continuă toată noaptea să îţi facă numeroase promisiuni deşarte.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2015: Vărsătorul nu refuză propunerile erotice de peste zi

Iubirea devine brusc pentru tine un fel de corvoadă, dar recunoşti că e una foarte plăcută. Pentru tine orice drum, lung sau scurt, înseamnă şi o aventură amoroasă. Întreaga zi, nu refuzi nicio propunere erotică, fără să îţi fie chiar teamă de nimic.

Peşti

Neînţelegerile cotidiene se prelungesc în patul conjugal. Se vorbeşte cu voce tare despre o despărţire! Te consideri nedreptăţit şi nu e exclus ca ce a fost până acum cenuşă să redevină flacără. Se fac multe excese de tot felul (mai ales alimentare!).

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite