Horoscop zilnic, 19 octombrie 2016: Leii atrag ca un magnet privirile persoanelor de sex opus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2016: Gemenii scapă de datorii, Săgetătorii sunt obligaţi să ia atitudine, iar Vărsătorii fac investiţii maxime

Berbec

Treceţi uşor peste greşelile partenerilor dv. (mai ales părinţii sunt iertători şi uită că au promis să fie severi). Dacă plecaţi la drum, ajungeţi unde „nici cu gândul nu gândiţi”. Aveţi impresia că vă aflaţi la o răscruce, că trebuie să decideţi o altă direcţie pentru viaţa dv.

Taur

Sunteţi permanent preocupaţi de starea sănătăţii rudelor, dar la dv. nu se gândeşte nimeni. Faptul că vă arătaţi plin de energie în toate ocaziile vă exclude cu totul de la compasiune. Conflictele familiale care apar sunt minore şi este de preferat să nu le luaţi deloc în seamă.

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2016: Gemenii scapă de datorii

Nu aveţi încasările excepţionale pe care le aşteptaţi de ceva vreme, dar se poate spune că scăpaţi de datoriile mari. Vă complică viaţa doar tot felul de disfuncţii şi colici abdominale. Energia cu care reacţionaţi la cea mai mică posibilă insultă vă sperie aproape toţi cunoscuţii.

Rac

Vă puteţi baza pe colegii dv. mai tineri, care vor să se dovedească utili. Este bine să nu faceţi excese alimentare, deoarece sunteţi predispus la îngrăşare. Mentalitatea dv. se dovedeşte cam libertină şi sunteţi gata să acceptaţi situaţii pe care alţii le-ar găsi condamnabile.

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2016:Leii atrag ca un magnet privirile persoanelor de sex opus

Sunteţi prea energic pentru a avea răbdare cu cineva, iar în familie sunteţi prea obosit ca să mai faceţi cuiva observaţii. Atrageţi, în schimb, ca un magnet privirile persoanelor de sex opus din anturaj! Reacţia dv. este însă departe de a fi cea mai potrivită în astfel de ocazii.

Fecioară

Faptul că momentan câştigaţi bani foarte uşor va atrage nişte admiratori interesaţi. Chiar dacă v-ar plăcea vreunul, sunteţi mult prea raţional, aşa că îl veţi refuza. Spre seară, sunteţi nevoit să participaţi la o întâlnire importantă pentru dv. din punct de vedere financiar.

Balanţă

Lipsa de măsură şi cumpătare, ca şi agresivitatea celor din anturaj, vă provoacă o stare de agitaţie. Se pare că diplomaţia dv. este ineficientă. Este bine să nu alimentaţi criticile care apar din partea rudelor şi să luaţi o atitudine mai puţin severă faţă de cei care vă iubesc.

Scorpion

Dimineaţă, colegii vă oferă mai mult ajutor, fiind foarte înţelegători cu starea dv. de nemulţumire. Competenţa dv. profesională este recunoscută de mai toată lumea, doar că vor apărea foarte multe persoane care vă vor cere sfatul în probleme în care sunteţi de-a dreptul diletant.

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2016: Săgetătorii sunt obligaţi să ia atitudine

Aveţi mari probleme cu toţi lăudăroşii din anturajul intim şi va trebui să acceptaţi să vi se impună noi reguli, care vă afectează îndeosebi activitatea profesională. După-amiază, sunteţi obligat să faceţi multe declaraţii, să luaţi atitudine, să planificaţi chiar şi o ceremonie.

Capricorn

Fanatismul si radicalismul rudelor apropiate se manifestă în aproape toate domeniile. Vă decideţi să staţi peste program pentru a le evita, însă vă fac vizite neaşteptate. Inspiraţia e inegalabilă, iar capacitatea a-i convinge pe toţi să se implice în afacerile dv. este uimitoare.

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2016: Vărsătorii fac investiţii maxime

Participaţi aproape forţat la debutul unor afaceri mari, al unor tratative de anvergură. Vi se cere să fiţi mai discret şi vi se fac promisiuni, pe care nu le veţi lua deloc în seamă. Vă reînnoiţi garderoba şi faceţi investiţii maxime într-o imagine originală, mult mai inspirată.

Peşti

Vi se recunosc meritele, iar şefii dv. direcţi vor încerca să aplaneze conflictele, care se pot generaliza. Sunteţi îngrijorat din pricina stării de sănătate a unui amic. Mult prea optimişti şi prea vorbăreţi, sunteţi excesiv de senzuali şi atraşi de experienţe erotice „originale”.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite