Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Taurii au parte de încurcături sentimentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. FOTO Arhiva Adevărul
Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. FOTO Arhiva Adevărul

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Balanţele ar trebui să apeleze la prieteni pentru a obţine banii necesari unor investiţii, Taurii se simt atraşi de o persoană de sex opus, iar Peştii se dedică familiei, neglijându-şi prietenii.

Berbec

Reveniţi la sentimente mai bune faţă de vecini şi prieteni. Aveţi în continuare impresia că toţi v-au înşelat, dar consideraţi că îi puteţi ierta şi să le daţi astfel un fel de exemplu. Vi se cere însă  şi mai multă perseverenţă. Este de preferat să analizaţi toate posibilităţile.

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Taurii au parte de încurcături sentimentale

Puteţi să întâlniţi o persoană pentru care să simţiţi o atracţie periculoasă. Vor apărea încurcături sentimentale, dar sunteţi deja obişnuit cu astfel de situaţii. Sunteţi pus pe tot felul de şotii, dar vă liniştiţi atunci când vă sunt comunicate ultimele decizii ale şefilor dv.

Gemeni

Recuperaţi nişte bani cu ajutorul unei rude apropiate, dar nu trebuie să-i daţi ascultare când vă sfătuieşte să vă schimbaţi partenerul. Riscurile asumate vă „colorează” viaţa. Pentru a vă putea pune în aplicare planurile dv. de viitor, sunt necesare multă răbdare şi consecvenţă.

Rac

Decideţi să vă alegeţi cu grijă prietenii (îi preferaţi pe cei în vârstă). Foarte curând veţi avea nevoie de ajutorul acestora pentru a rezolva definitiv o încurcătură oarecum birocratică. Partenerul de afaceri este nemulţumit de schimbările pe care le faceţi fără a-i cere părerea.

Leu

Sunteţi felicitat şi criticat, de aceleaşi persoane. Pentru dv. este important să nu vă enervaţi, ci să vă ocupaţi în continuare de obţinerea succeselor profesionale. Sunteţi anunţat în ultimul moment de către colegii de serviciu că trebuie să faceţi modificări în programul comun.

Fecioară

Obţineţi informaţiile dorite şi prin intermediul amicilor persoanei iubite, deci nu mai este nevoie să pierdeţi timpul. Ocupaţi-vă de treburile restante, pentru că veţi fi penalizat! Este necesar să vă pregătiţi pentru o altă plecare şi mai lungă. Apar probleme şi în plan familial.

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Balanţele primesc sfaturi utile

Dacă nu vă ajung banii pentru investiţiile dorite, împrumutaţi-i de la prietenii care şi aşa vă exploatează fără milă. Cei dragi vă cam chinuiesc şi ei, dar nu luaţi atitudine. Sfaturile care vi se dau sunt foarte utile, aşa că e de preferat ca întâi să le ascultaţi până la capăt.

Scorpion

Sunteţi foarte zgârcit şi vă văitaţi în permanenţă că nu vă mai descurcaţi cu banii. Faptul că sunteţi dispus să colaboraţi cu rudele prin alianţă atrage totuşi simpatia familiei. Sunteţi însă din ce în ce mai irascibil din cauza atitudinii prietenilor şi a crizei prin care treceţi.

Săgetător

Vă luaţi revanşa într-o manieră atât de elegantă, încât sunteţi felicitat de toţi. Primiţi bani, însă aveţi şi multe datorii de achitat. Sunt posibile pagube profesionale ca urmare a unui eşec provocat de intervenţiile partenerului de „afaceri”. Speranţele dv. sunt spulberate.

Capricorn

Cheltuiţi aproape toţi banii pe care îi primiţi, bazându-vă pe ajutorul ce vi s-a promis. Credeţi  în continuare că cei care v-au decepţionat nu vor mai greşi. Vi se oferă alte şanse şi e necesar să vă temperaţi nervozitatea. Relaţiile cu familia şi rudele sunt şi mai tensionate.

Vărsător

Vă aflaţi într-o situaţie foarte delicată din care nu veţi ieşi prea uşor. Îi păcăliţi fără intenţie pe cei dragi, aşa că nu este de mirare că nimeni nu vă mai acceptă scuzele. Majoritatea vor să vândă cât mai rapid casa în care locuiesc ca să cumpere una nouă în altă localitate.

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Peştii uită de prieteni

Aveţi de pus la punct unele detalii şi finalizaţi cea mai importantă activitate din acest an. Vecinii şi rudele vă plictisesc cu sfaturi utile şi vă oferă sprijin financiar neaşteptat. Vă concentraţi atenţia asupra familiei şi uitaţi să vă respectaţi promisiunile făcute amicilor.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite