Horoscop zilnic, 14 august 2016: Săgetătorii işi asigură popularitatea prin succesul financiar şi generozitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 14 august 2016: Leii iau măsuri urgente, Balanţele fac cumpărături care depăşesc bugetul, iar Vărsătorii realizează venituri suplimentare

Berbec

Dimineaţă, reacţiile tale la ajutorul care ţi se dă sunt ciudate. Ai impresia că cei din jur se amestecă în treburile tale pentru că sunt nemulţumiţi de ceea ce faci. După-amiază, te vei bucura de surprize extrem de plăcute şi de prea multă iubire.

Taur

Îi ceri partenerului de cuplu să se hotărască şi să nu mai plece când îţi este lumea mai dragă. După-amiază, simplifici procesul de pregătire a cinei romantice puse la cale singur. Nu ai linişte şi nimeni nu-şi poate explica starea ta de nervozitate.

Gemeni

Ai idei financiare „geniale” în cele mai nepotrivite momente. Inspiraţia te „vizitează” mai ales noaptea, iar ziua recuperezi orele de insomnie. După-amiază, consideri că ai finalizat activităţi suficiente şi nu te mai ocupi decât de aprovizionare.

Rac

Le trezeşti celor din jur mult respect prin grija pe care o exprimi faţă de cei săraci şi neajutoraţi. Primeşti musafiri lipsiţi de scrupule, dornici să te păcălească din nou. Alţi musafiri neanunţaţi te pun în încurcătură seara pentru scurt timp.

Horoscop zilnic, 14 august 2016: Leii iau măsuri urgente

Accepţi toate dorinţele persoanei iubite şi te adaptezi la toate situaţiile neprevăzute care apar după-amiază. Seara, pregăteşti un festin remarcabil pentru multe persoane neinvitate. Onestitatea şi ospitalitatea te obligă să iei multe măsuri urgente.

Fecioară

Te implici într-o activitate care presupune schimbări majore în locuinţă. Cei care au copii devin prea severi şi adepţi ai unei educaţii rigide şi principiale. Nu vei mai renunţa în favoarea persoanei iubite la ceea ce aţi plănuit ca investiţii comune.

Horoscop zilnic, 14 august 2016: Balanţele fac cumpărături care depăşesc bugetul

Trebuie să fii atent atunci când faci declaraţii, pentru că tenacitatea ta poate fi uşor luată drept simplă încăpăţânare de toate rudele. Nu mai ai răbdare să aştepţi „indicaţiile” persoanei iubite şi te implici în cumpărături care depăşesc bugetul.

Scorpion

Scapi de insistenţele unor persoane care te-au terorizat de aproape trei luni cu ingerinţele lor în viaţa ta personală. După-amiază, armonia se reinstaurează în familie. Seara, cineva drag te ajută să termini toate lucrările ori pregătirile casnice.

Horoscop zilnic, 14 august 2016: Săgetătorii işi asigură popularitatea prin succesul financiar şi generozitatea exagerată

Succesul financiar şi generozitatea exagerată îţi asigură obţinerea popularităţii în familie. Nu renunţi la împrumuturile pe care le-ai acordat de-a valma amicilor. Seara, casa îţi este efectiv invadată de prieteni pe care nu i-ai văzut de ani de zile.

Capricorn

Reuşeşti să repari toate defecţiunile care apar în casă şi să obţii şi o renegociere a unor contracte îndoielnice, stabilite de prieteni. Primeşti laude din partea tuturor partenerilor. Multe excese şi prea multe activităţi pe care nu le poţi refuza.

Horoscop zilnic, 14 august 2016: Vărsătorii realizează venituri suplimentare

Ai realizat în sfârşit venituri suplimentare şi te decizi să „sponsorizezi” o persoană ce pare lipsită de pregătire. După-amiază, îţi exprimi clar dorinţele şi le comunici tuturor. Organizezi singur o agapă şi surprinzi cunoscuţii cu talentele tale.

Peşti

Problemele de familie care reapar pe neaşteptate te îndeamnă să te gândeşti la o schimbare de domiciliu. Oricum, stai puţin pe acasă, aşa că mai poţi amâna. Seara, accepţi scuzele persoanei iubite, pentru că înainte de toate apreciezi sinceritatea.

Horoscop realizat de Tina Rizea.
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite