Ce te face atractivă în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leii captează atenţia fără prea mult efort.
Leii captează atenţia fără prea mult efort.

Reuşeşti să cucereşti inimile bărbaţilor cu uşurinţă sau, din contra, trebuie să apelezi la fel şi fel de tertipuri pentru ca cineva să se îndrăgostească de tine? Descoperă ce puncte forte ai şi cum să le foloseşti pentru a suci minţile bărbaţilor în funcţie de semnul tău zodiacal.

Berbec

La fel ca şi la serviciu, şi-n dragoste ai tendinţa de a face pe şefa şi să domini. Chiar dacă vrei să pari mereu stăpână pe situaţie, ai şi o parte vulnerabilă. Încearcă să mai scazi din pretenţii şi dă o şansă şi bărbaţilor care, la prima vedere, nu se ridică la nivelul tău de aşteptare. E posibil să ai parte de surprize plăcute.

Taur

Zodie gurvernată de Venus, nativii născuţi sub această pecete astrologică ştiu să se bucure cu  adevărat de începuturile fragile şi apoi de maturizarea unei relaţii. Senzualitatea este domeniul tău şi ai înţeles pe deplin puterea atingerilor. Fiind un semn de pământ, asigură-te că-i oferi partenerului tău şansa de a se exprima. Astfel, vă veţi bucura de construirea unei relaţii frumoase împreună.

Află ce te face atractivă în funcţie de zodie pe clickpentrufemei.ro. 

Ce numere să joci la Loto în funcţie de zodie
Ce tatuaj ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite