Horoscop zilnic, 11 octombrie 2015:  Fecioarele sunt speriate de sărăcie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2015. Stresul atinge cote maxime pentru unii din nativi, în timp ce pentru alţii se anunţă momente frumoase în doi.

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2015: Berbecul este stresat

Relaţiile familiale sunt excepţionale şi este posibil ca şi cele cu persoana iubită să se schimbe în bine, dar numai dacă respecţi sfaturile unui amic cu mai multă experienţă sentimentală. Formalismul te stresează şi este posibil să uiţi de întâlniri!

Taur

Ca de obicei nu te laşi deloc influenţat, iar cei care te cunosc suficient nici măcar nu vor încerca aşa ceva, dar îţi vor sta alături cu încredere, orice ai hotărî. După-amiază, dai dovadă de mai mult curaj decât până acum şi obţii ceea ce doreşti.

Gemeni

Intuiţia te ajută să înţelegi demersurile unor rude mai vârstnice ori ale unor prieteni mai puţin binevoitori. Cei fără experienţă suficientă fac numeroase gafe din cauza unor declaraţii sincere, dar şi mult prea sarcastice. Nativele sunt îndrăgostite.

Rac

Pentru familişti, pot apărea neînţelegeri cu persoana iubită din pricina unor sume mari de bani cheltuite fără rost. Celibatarii vor încerca să facă faţă insistenţelor familiei de a se căsători mai repede. Toţi vor să-şi depăşească limitele erotice.

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2015: Leul are conflicte familiale

Nu doreşti ca astăzi să faci eforturi deosebite şi le ceri ajutor unor membri ai familiei, care însă sunt mult prea ocupaţi şi te refuză fără să îţi dea explicaţii. După-amiază, noile conflicte familiale te gonesc de acasă pe la prieteni ori rude.

Fecioară

Primeşti un fel de subvenţie de la care îţi cam luaseşi gândul şi porneşti o campanie de aprovizionare şi multe pregătiri casnice. Pentru moment, eşti mai puţin pesimist şi speriat de spectrul sărăciei, dar încă nu ştii cum vei face faţă datoriilor. 

Balanţă

O vizită neanunţată îţi dă toate planurile peste cap, însă nu ai cum să nu rămâi amabil, deoarece în trecut musafirul te-a ajutat de foarte multe ori. După-amiază, veţi lucra împreună şi în final te vei amuza din plin. Seara, musafiri cam antipatici.

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2015: Scorpionul este incomodat de o rudă

Dinamismul şi buna organizare te salvează de la a face greşeli puerile, mai ales că eşti pus pe drumuri, exact când ar fi trebuit să lucrezi cu spor în bucătărie. O rudă ambiţioasă îşi bagă nasul unde nu trebuie şi creează o atmosferă inconfortabilă.

Săgetător

Eşti prea generos şi imediat ce faci rost de bani, începi să-i împarţi cu multă mărinimie. După-amiază, reuşeşti să recuperezi o parte din datorii şi te mândreşti cu spiritul tău de mare „întreprinzător”. Seara, te uiţi însă cam lung în „punga” goală!

Capricorn

Este rândul prietenilor tăi să te susţină din toate punctele de vedere şi să îţi asculte cu atenţie confidenţele, mai ales că se întâmplă foarte rar să îţi deschizi sufletul în faţa cuiva. Seara, renunţi pentru scurt timp la secrete şi îţi pare rău.

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2015: Vărsătorul este criticatd e cei pe care îi iubeşte

Doreşti să scapi de „atenţiile” unei persoane care te plictiseşte şi te trezeşti criticat de prieteni ori de partenerul de cuplu. Nu mai ai răbdare cu nimeni pe bună dreptate, deoarece eşti ocupat de o reorganizare „sentimentală” (şi familială) masivă.

Peşti

Oricât de sârguincios ai fi şi oricât de stăruitor, nu ai cum să te descurci de această dată cu treburile casnice de unul singur. După-amiază, încearcă măcar să alegi tu persoana cea mai potrivită să te ajute, fără a mai face comentarii de prisos!

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite