Horoscop zilnic, 10 octombrie 2015: Scorpionii debordează de energie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 10 octombrie 2015. O zi în care vitalitatea nativilor din Scorpion atinge cote maxime, dar nu la fel de bună pentru Berbeci, pentru care se întrevăd probleme în relaţia cu persoana iubită.

Horoscop zilnic, 10 octombrie 2015. Berbecii, afectaţi de comportamentul persoanei iubite

Drumurile nu mai pot fi ocolite, mai ales că poate fi vorba şi de recuperarea unor sume mari de bani ori de semnarea unor contracte foarte avantajoase. Vor avea loc schimbări spontane de stare civilă. Eşti afectat de comportamentul persoanei iubite.

Taur

Te stăpâneşte un fel de curiozitate care te îndeamnă să experimentezi o mulţime de lucruri noi. Reacţiile anturajului îţi accentuează starea de sensibilitate emoţională şi adopţi alte metode. După o ceartă, se vor clarifica toate situaţiile neplăcute.

Gemeni

Relaţiile parteneriale sunt foarte încordate şi doreşti din tot sufletul să scapi de cei care nu reuşesc să vadă decât părţile tale negative. Te-ai săturat de reproşuri şi de cuvinte cu efect de dinamită. Seara, ai idei neaşteptate şi competitive.

Rac

Priveşti cu mult scepticism încercările celor din anturajul familial, dar trebuie să recunoşti că ştiu să exploateze toate şansele şi să se afirme, chiar dacă unele rude sunt foarte tinere. Doreşti să „târăşti” prin forţă cu tine rudele apropiate.

Leu

Nu reuşeşti să-l faci să înţeleagă pe partenerul tău de cuplu că este bine să începeţi încă de acum pregătirile pentru concediul din iarna, măcar făcând nişte rezervări ori să stabiliţi o locaţie. Tensiunile devin comune şi pot declanşa chiar separări.

Fecioară

Rămâi din nou fără mijloace financiare suficiente şi nu mai ai răbdare să le explici cu amănunţime rudelor partenerului de cuplu ce ar trebui să facă pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Seara, reuşeşti să „evadezi” cu ajutorul unor buni amici.

Balanţă

Reuşeşti să îţi pui o parte din planuri în aplicare şi să-ţi diversifici activităţile, dar nu mai ai timp pentru ocupaţiile casnice cotidiene. Pentru moment, nu te deranjează că faci foarte multe drumuri numai în compania rudelor persoanei iubite.

Horoscop zilnic, 10 octombrie 2015. Scorpionii sunt plini de energie

Eşti pe deplin mulţumit de noua „aşezare” a situaţiei financiare şi intenţionezi să le „răspunzi” şefilor printr-o activitate susţinută, permisă de energia vitală maximă şi de ideile de excepţie. Seara, te odihneşti pe sponci, iar noaptea ai coşmaruri.

Săgetător

Este evident pentru toată lumea care te cunoaşte că te-ai schimbat foarte mult şi că în curând vei stabili noi „recorduri” profesionale demne de invidia adversarilor tăi de acum. Seara, apar migrene spontane, dar ai şi program „sentimental” de voie.

Capricorn

O parte dintre partenerii tăi te încurajează să-ţi menţii dorinţa de schimbare şi declară că te vor susţine necondiţionat. După-amiază, ai preocupări maxime pentru ajutarea unor rude foarte bolnave. Seara, îţi lipseşte activitatea casnică obişnuită.

Vărsător

Persoana iubită reuşeşte să te demobilizeze prin nesiguranţa manifestată şi prin încercarea de a te convinge subtil că nu ai mari şanse acum să obţii ce doreşti de la familia ei. După-amiază, te ajută iar prietenii într-o manieră cam prea originală!

Horoscop zilnic, 10 octombrie 2015. Peştii fac schimbări de ordin familial

Este de preferat să le expui rudelor proiectele tale de schimbări familiale, înainte de a îţi impune ele măsuri mult mai puţin clare. Discuţii prelungite prin telefon pentru modificarea unor planuri de viitor. Seara, „conferinţe” familiale prelungite.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite