Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015: Săgetătorii au conversaţii amicale cu şefii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015. Persoanele dragi par mai mult a complica lucrurile. Mediul profesional necesită din ce în ce mai multă atenţie.

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015: Berbecul se ascunde de rude

Persoana iubită vă cere să vă separaţi pentru o perioadă ori vă anunţă că va lipsi pentru un timp. Sunteţi prea ocupat cu demararea unor proiecte pentru a sesiza nuanţele „anunţului”, aşa că de abia seara vă implicaţi într-o discuţie mai serioasă. Doriţi să vă ascundeţi de rude. 

Taur

O persoană dragă are probleme de sănătate şi nu ştiţi cum să procedaţi pentru a o ajuta. Planurile pentru vacanţă se complică şi parcă dispare şi bucuria pregătirilor. Nu insistaţi să cereţi sfatul persoanei iubite (nu vă înţelege). Cheltuiţi prea mult timp şi bani pentru alţii.

Gemeni

Vi se aduce la cunoştinţă că sunteţi dator să ajutaţi o persoană de care v-aţi despărţit şi care a rămas pe drumuri. Lipsa dv. de altruism devine evidentă când vi se cer bani pentru a i se plăti toate datoriile. Sunteţi rugat şi de doi foarte buni amici să îi ajutaţi financiar.

Rac

Aflaţi de micile probleme din viaţa de familie a celor dragi.  Consideraţi că este necesar să amânaţi toate activităţile şi să provocaţi o discuţie prin care să se clarifice rapid situaţia. Încercaţi să alegeţi persoana potrivită să vă ajute pe toţi! Promovare amânată pentru tineri.

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015: Leul munceşte peste program

Cei din anturajul profesional au finalizat aproape toate activităţile acestei luni, numai dv. mai aveţi de lucru şi trebuie să rămâneţi peste program. Chemaţi urgent ajutoare pentru a nu da loc la reproşuri nefundamentate! Sunteţi nevoit să faceţi multe deplasări, fără însoţitor.

Fecioară

Depăşiţi orice interdicţie şi vă impuneţi cu fast idei oarecum banale. Iniţiativele şi energia dv. sunt admirabile, dar ideile sunt lipsite de substanţă. Conflictele dispar în neant o dată cu realizările financiare excepţionale. Întâlniri fructuoase ori care doar vă dau speranţe.

Balanţă

Amânaţi preocupările legate de întocmirea unor acte, dacă nu vreţi să se întoarcă împotriva dv. toţi cei dragi. Pentru moment, e mai important să-i ajutaţi să se relaxeze. Nu aveţi stare şi doriţi să plecaţi în concediu. Aflaţi că cei mai mulţi dintre colaboratori vă simpatizează.

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015: Scorpionul pune familia pe primul plan

Vă uimiţi atât adversarii, cât şi prietenii, prin priceperea de a administra fondurile personale. Şefii direcţi pleacă la drum lung. Munca trece în plan secund, iar familia vă exploatează sentimentele de iubire. Pentru a afla ce doreşte persoana iubită, provocaţi noi discuţii.

Săgetător

Exuberanţa dv. devine proverbială. Veţi deveni un fel de mediator în conflictele cele mai ciudate şi stresante, numai pentru că oferiţi soluţii cu zâmbetul pe buze. Susţineţi opiniile unor persoane pe care de abia le-aţi cunoscut. La serviciu, conversaţii amicale cu şefii direcţi.

Capricorn

Când aflaţi ce program veţi avea, vă rezolvaţi toate problemele apelând la ajutorul unei persoane cu experienţă. Vă pare rău că nu aţi mai procedat astfel până acum, dar juraţi că altădată nu vă veţi mai baza pe ajutorul nimănui. Tensiunile dintre dv. şi partener se mai atenuează.

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015: Vărsătorul se teme de singurătate

Faceţi multe descoperiri interesante despre partenerii dv. de „afaceri” şi luaţi decizii care vor fi contestate imediat de către colegi. Vă este frică să nu vă treziţi singur exact când toţi se distrează. Este de preferat să fiţi mai modest. Seara, primiţi o invitaţie salvatoare!

Peşti

Diversele „mărunţişuri”, care apar în cascadă, nu vă lasă să găsiţi soluţii viabile pentru adevăratele probleme profesionale ori casnice. În plus, vi se cer sfaturi de către toţi cei din anturaj. Trebuie să vă „mişcaţi” cu rapiditate. La serviciu, are loc un eveniment important.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite