Horoscop Valentine's Day. Zodiile care urcă pe culmile dragostei pe 14 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine se bucură din plin de Ziua Îndrăgostiţilor @shutterstock
Cine se bucură din plin de Ziua Îndrăgostiţilor @shutterstock

Orele sunt numărate până la sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiţilor. Cum va fi 14 februarie pentru nativii din zodiac, cine va simţi fiorii dragostei, cine va tranşa problemele amoroase şi cine va încheia un capitol romantic sau va deschide unul nou, află din previziunile astrologice speciale pentru această zi.

Valentine’s Day este prilej pentru unele semne zodiacale, ca Leu, Fecioară şi Peşti să se lase purtate pe aripile dragostei, în toate formele ei. Alţi nativi, cum sunt Rac, Balanţă şi Capricorn, vor redescoperi cât de valoroşi sunt în ochii partenerilor de viaţă şi vor şti să-şi recâştige locul cuvenit. Ziua de 14 februarie va fi una însorită şi călduroasă pentru unii nativi, iar pentru alţii, Valentine’s Day va fi despre potolirea furtunilor interioare. De Ziua Îndrăgostiţilor, Luna traversează semnul astrologic Rac, după care se mută în zodia Leu. În Rac, se simte ca acasă, în confort, siguranţă, îngrijită şi iubită. Când se apropie de Leu, spre seară, suntem invitaţi să ne jucăm, să ne bucurăm ca nişte copii şi să devenim mai romantici. Înainte de asta, Luna va face două aspecte intense chiar când se pregăteşte să părăsească semnul Racului, formând opoziţie cu Pluto, planeta morţii, renaşterii şi transformării, apoi cu Mercur, planeta comunicării. Întâlnirea Lună-Pluto poate aduce în discuţie lupte de putere, gelozie şi neînţelegeri, iar când face aspect cu Mercur, Luna favorizează dorinţa de exprimare, de a comunica din inimă şi de a spune adevărul.

Cine sunt nativii care se vor bucura din plin de Ziua Îndrăgostiţilor şi care sunt zodiile pentru care 14 februarie va fi o zi mai mult decât obişnuită, citeşte în continuare, aici.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite